Reclamă

(P) Era digitală e aici! Află cum poți obține programări la coafor mai simplu ca oricând

Ai trecut cu siguranță printr-un episod frustrant în care să fi găsit un loc liber la coafor în viitorul apropiat însemna o loterie. Cu atât mai mult, cu cât erai interesat de serviciile de coafură pentru evenimente speciale. Toată lumea știe că este dificil să faci programări la coafor într-un timp util. O viitoare mireasă face preselecția cu câteva luni bune înainte și își setează programarea după săptămâni bune de gândit și analizat.

Publicat: 22 februarie 2022, 5:05 / Actualizat: 22 februarie 2022, 12:06

Însă, cine spune că așa trebuie să fie? Mai ales în era digitală în care trăim. Acum ne putem baza pe online mai mult ca oricând, de ce să nu avem o cale mai scurtă spre astfel de programări? Există aplicație pentru programari la coafor, atât de ușor de folosit. Trebuie doar să știi despre aceasta și să descoperi funcționalitățile sale.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Aplicația Stailer, acces gratuit pentru publicul larg

Pe numele său aplicatia Stailer, aceasta vine să ne demonstreze încă o dată, dacă mai era necesar, că online-ul este de mare ajutor. Din câteva click-uri, din confortul casei sau de oriunde ai fi, poți seta una sau mai multe programări la coafor, la saloanele de hair and beauty, pentru tine și cei dragi ție, fără să te coste nimic să faci asta.

Simplu și gratuit, să navighezi printre opțiunile puse la dispoziție de această aplicație, poți alege oricând o programare. Nu mai implică să suni la saloane sau să cauți alte detalii. Presupune să faci un cont de utilizator, deși nu este obligatoriu.

Doritorii pot accesa platforma din browser sau pot descărca aplicația cu același nume, disponibilă în Google Play, App Store sau App Gallery.

Indiferent de cum vei folosi Stailer, este absolut gratuit. Pentru cei care își creează un cont, există la îndemână și extra funcționalități. Spre exemplu își pot seta remindere, de tip sms, pentru fiecare programare efectuată.

Reclamă

De ce să nu mai aștepți până când te poți programa

Știm cu toții, romanul parcă s-a învățat să stea la coadă. A trăit astfel, unii și-au petrecut parte din copilărie mergând cu sacoșele în buzunare. Căci nu se știa unde în drumul lor un magazin avea disponibile alimente. Statul la coadă este sport național. Dar iată că viața modernă ne aduce șansa de a scăpa de acest viciu.

Fără să mai pierzi timp, fără să suni în zadar pe la saloane sau să pierzi vremea întrebând pe cei din cercul de prieteni despre ce saloane mai știu și ei, caută mai simplu prin Stailer.

Reclamă

Beneficiul major este că în timp mai scurt vei găsi toate acele saloane disponibile, specific în funcție de serviciile dorite și de programul tău. Dacă nu ai timp să-ți aranjezi părul acasă, atunci poți apela cu încredere la această aplicație pentru a face una sau mai multe programări la coafor.

Cu alte cuvinte, metoda este una la îndemână. Căci oriunde ai fi și indiferent de momentul din zi, vei putea seta o programare. Ai lista cu saloanele ce corespund preferințelor, prezentate în detaliu. O listă cu fotografii și indicații despre locație, cu prețul menționat, despre cât costă serviciul și cât ar dura acesta.

Detalii complete regăsești și în pagina oficială, stailer.ro.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
2
O femeie care își aplică ulei pe păr
Frumusețe
Cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului, recomandate de experții în frumusețe
Podoaba capilară este unul din atuurile frumuseții feminine. Deși nu există o rețetă magică, cercetările arată că cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului pot accelera procesul. În plus, extractele puternice din plante ajută...
3
Un bărbat care stă pe o canapea, cu telecomanda în mână, care cască
Horoscop
Zodii care pot fi parteneri leneși. Cum să abordezi situația în relația de cuplu
Te-ai săturat să-ți cicăliști constant partenerul să-și facă sarcinile din casă? Te trezești că faci toate sarcinile grele din relație? Dacă da, nu ești singura. Astrologii lămuresc și această situație. Există zodii care pot...
4
O femeie care privește cu zâmbetul pe buze la o vitamină
Sănătate
Deficitul de vitamine care te-ar putea face să pari mai în vârstă. La ce recomandă specialiștii să fii atentă
Te-ai simțit mai fragilă, irascibilă și fără energie în ultima perioadă? Ar fi bine să verifici dacă ai deficit de vitamine. Acesta poate provoca o serie de simptome, cum ar fi oboseală și iritabilitate....
5
O femeie îmbrăcată în rochie albă, cu aripi de înger
Horoscop
Zodii care regretă că s-au deschis prietenilor. Nativii care se pot confrunta cu momente tensionate
Cât de multă încredere poți avea în oamenii pe care îi consideri apropiați de sufletul tău? Ai mai jos lista cu zodii care regretă că s-au deschis prietenilor și care au șanse mari să...
PARTENERI
×