Reclamă

(P) Era digitală e aici! Află cum poți obține programări la coafor mai simplu ca oricând

Ai trecut cu siguranță printr-un episod frustrant în care să fi găsit un loc liber la coafor în viitorul apropiat însemna o loterie. Cu atât mai mult, cu cât erai interesat de serviciile de coafură pentru evenimente speciale. Toată lumea știe că este dificil să faci programări la coafor într-un timp util. O viitoare mireasă face preselecția cu câteva luni bune înainte și își setează programarea după săptămâni bune de gândit și analizat.

Publicat: 22 februarie 2022, 5:05 / Actualizat: 22 februarie 2022, 12:06

Însă, cine spune că așa trebuie să fie? Mai ales în era digitală în care trăim. Acum ne putem baza pe online mai mult ca oricând, de ce să nu avem o cale mai scurtă spre astfel de programări? Există aplicație pentru programari la coafor, atât de ușor de folosit. Trebuie doar să știi despre aceasta și să descoperi funcționalitățile sale.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Aplicația Stailer, acces gratuit pentru publicul larg

Pe numele său aplicatia Stailer, aceasta vine să ne demonstreze încă o dată, dacă mai era necesar, că online-ul este de mare ajutor. Din câteva click-uri, din confortul casei sau de oriunde ai fi, poți seta una sau mai multe programări la coafor, la saloanele de hair and beauty, pentru tine și cei dragi ție, fără să te coste nimic să faci asta.

Simplu și gratuit, să navighezi printre opțiunile puse la dispoziție de această aplicație, poți alege oricând o programare. Nu mai implică să suni la saloane sau să cauți alte detalii. Presupune să faci un cont de utilizator, deși nu este obligatoriu.

Doritorii pot accesa platforma din browser sau pot descărca aplicația cu același nume, disponibilă în Google Play, App Store sau App Gallery.

Indiferent de cum vei folosi Stailer, este absolut gratuit. Pentru cei care își creează un cont, există la îndemână și extra funcționalități. Spre exemplu își pot seta remindere, de tip sms, pentru fiecare programare efectuată.

Reclamă

De ce să nu mai aștepți până când te poți programa

Știm cu toții, romanul parcă s-a învățat să stea la coadă. A trăit astfel, unii și-au petrecut parte din copilărie mergând cu sacoșele în buzunare. Căci nu se știa unde în drumul lor un magazin avea disponibile alimente. Statul la coadă este sport național. Dar iată că viața modernă ne aduce șansa de a scăpa de acest viciu.

Fără să mai pierzi timp, fără să suni în zadar pe la saloane sau să pierzi vremea întrebând pe cei din cercul de prieteni despre ce saloane mai știu și ei, caută mai simplu prin Stailer.

Reclamă

Beneficiul major este că în timp mai scurt vei găsi toate acele saloane disponibile, specific în funcție de serviciile dorite și de programul tău. Dacă nu ai timp să-ți aranjezi părul acasă, atunci poți apela cu încredere la această aplicație pentru a face una sau mai multe programări la coafor.

Cu alte cuvinte, metoda este una la îndemână. Căci oriunde ai fi și indiferent de momentul din zi, vei putea seta o programare. Ai lista cu saloanele ce corespund preferințelor, prezentate în detaliu. O listă cu fotografii și indicații despre locație, cu prețul menționat, despre cât costă serviciul și cât ar dura acesta.

Detalii complete regăsești și în pagina oficială, stailer.ro.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O femeie frumoasă, într-o rochie lungă, din voal,într-un cadru feeric
Horoscop
Singurătatea se termină pentru trei zodii pe 10 iulie 2024. Nativii care sunt sfătuiți să-și deschidă inima
Singurătatea se termină pentru trei zodii pe 10 iulie 2024. Astrologii au făcut lista cu nativii care sunt sfătuiți să-și deschidă inima și să primească dragostea care vine către ei. Pentru trei zodii norocoase...
2
fotografie romantică cu doi îndrăgostiți la apus de soare
Horoscop
Horoscopul dragostei pentru săptămâna aceasta. Relațiile se intensifică pentru fiecare zodie
În timp ce nativii trăiesc clipa, astrele le-au pregătit momente intense pentru fiecare zi în parte. Citește despre horoscopul dragostei pentru săptămâna aceasta și vezi care este șansa ta. Este foarte important ca fiecare...
3
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 8 iulie – 14 iulie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Urmează o perioadă plină de gesturi romantice pentru nativii din zodiac. Citește horoscopul săptămânii 8 iulie – 14 iulie 2024 și vezi despre ce este vorba. Iubirea plutește în aer și asta pentru că...
4
Fată fericită care dansează pe un fundal alb îmbrăcată într-un tricou alb
Horoscop
3 zodii norocoase până pe data de 14 iulie 2024. Vezi dacă te numeri printre ele
Acești nativi știu cum să jongleze cu cele mai dificile momente ale vieții. Află care sunt cele 3 zodii norocoase până pe data de 14 iulie 2024 și vezi dacă te numeri printre ele....
5
Trei săculeți cu monede din aur
Horoscop
Zodii predestinate să obțină o mare bogăție în timpul vieții lor, potrivit astrologilor
Pe tărâmul câștigurilor monetare, unele semne zodiacale au un avantaj astrologic, scrie yourtango.com. În funcție de aspectele din harta astrală, unele lucruri se pot întâmpla mai ușor decât altele în viața unui om. Ai...
PARTENERI
×