Reclamă

(P) Ghidul tău de bijuterii pentru munca la calculator sau de acasă

Când a început trecerea la lucrul de acasă in 2020, angajații au îmbrățișat cu ușurință pantalonii de pijama, papucii de casă și o bluză rapidă pe care le-au pus cu doar câteva minute înainte de o întâlnire virtuală. În ziua de azi, multe companii au pus în aplicare planul de a continua să lucreze de acasă pe termen lung.  Așadar, este momentul oportun pentru a vă reîmprospăta garderoba, fără a vă compromite simțul modei sau profesionalismul. Ai mai jos ghidul tău de bijuterii pentru munca la calculator sau de acasă.

Publicat: 21 martie 2023, 5:10

În primul rând, este important să ținem cont de tipul de muncă pe care îl facem. Dacă suntem într-un domeniu creativ, putem să ne jucăm cu stilurile și să purtăm bijuterii mai colorate sau mai îndrăznețe. Pe de altă parte, dacă lucrăm într-un mediu mai formal sau conservator, ar trebui să optăm pentru bijuterii simple, clasice.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Am detaliat mai jos câteva modalitățile de a vă actualiza colecția de bijuterii. Te vor face să te simți bine în timpul lucrului de acasă. Ghidul tău de bijuterii pentru munca la calculator sau de acasă e acum la îndemâna ta.

Găsești aici și o listă cu bijuterii care atrag prosperitatea și fericirea în viață.

Inele pe care să le porți toată ziua

Știai că oamenii devin neliniștiți atunci când nu vă pot vedea mâinile în timpul unei conversații? Ei bine, același lucru poate fi valabil și pentru întâlnirile tale virtuale. Oamenii sunt obișnuiți să citească limbajul corporal în timpul unei conversații. Adăugarea unui salut simplu cu mâna la prezentările tale pe Zoom poate uşura mintea colegilor sau a clienţilor tăi cu gestul suprem „Nu am nimic de ascuns”.

Acestea fiind spuse, de ce să nu adaugi puțină strălucire mâinilor tale în timpul conversațiilor? De la seturi de inele stivuite pe care le poți personaliza, până la piese unicat cu pietre prețioase sau inele argint reglabile, există posibilități infinite pentru colecția ta de bijuterii.

Reclamă

Acestea pot fi subțiri și elegante sau mai îndrăznețe și colorate, în funcție de stilul personal. Cu toate acestea, ar trebui să ții cont de faptul că inelele pot fi incomode. Dacă trebuie să tastezi mult timp la calculator, pot deveni deranjante.

Cercei pentru următoarea ta ședință video

Când lucrezi de acasă, stând toată ziua în fața calculatorului, poate fi dificil să simți că efortul pe care îl depui în aranjarea ținutei are vreun efect. Cu toate acestea, cerceii sunt o modalitate simplă, dar eficientă de a te asigura că alegerile tale in materie de modă sunt observate.

Reclamă

Cerceii sunt perfecți pentru a adăuga o notă de rafinament și stil ținutei tale. Sunt confortabili și nu te împiedică în activitatea de zi cu zi. Dacă ai o ținută casual, poți opta pentru cercei lungi sau cu pietre colorate. Pentru o ținută formală ar trebui să alegi cercei clasici, subtili, cum ar fi cerceii cu perle.

Ieși în evidență cu pandantive îndrăznețe

Un alt mod de a ieși în evidență din rândul mulțimii în timpul unui apel video este să-ți condimentezi ținuta cu un colier sau un pandantiv statement. Acestea sunt o modalitate excelentă de a adăuga un plus de creativitate vestimentației. De a încadra orice bluză sau cămașă într-un aspect profesional.

Indiferent ce alegi, de la pandantive cu pietre semiprețioase, la coliere simple din argint sau aur, fii sigură că vei arăta chic în timpul ședințelor! Poți purta mai multe coliere subțiri stratificate, de diferite texturi. Unele cu inițiale, pietre de naștere și altele cu simboluri sacre (copacul vieții, floarea vieții, yin-yang etc.)

Brățări pe care să le admiri când trimiți e-mailuri

Orice stare de spirit poate fi înălțată cu o “petrecere” de brățări de diverse culori și materiale pe antebraț. Acestea îți lasă personalitatea să strălucească! În plus, le veți vedea de fiecare dată când apeși butonul „TRIMITERE” de la e-mail! Poartă piese care te reprezintă și care sunt comod de purtat. Poți opta pentru bratari fixe din metale prețioase sau bratari tennis cu pietre prețioase (diamant, tanzanit, turmalina, smarald, safir, rubin).

Gânduri finale

În cadrul ferestrei de Zoom, camera ta va captura un chenar destul de limitat. Asta înseamnă că multe dintre bluzele și rochiile pe care le vei purta nu vor fi etalate în toată splendoarea lor. Cu toate acestea, bijuteriile pot face ca aspectul tău video să treacă de la plictisitor sau neutru, la unul professional, care să atragă toate privirile.

Bijuteriile pot fi o parte importantă a încrederii în sine, chiar și atunci când lucrați de acasă. Opriți-vă și vizitați magazinul podoabelemele.ro pentru a alege accesorii care să vă transforme într-un adevărat trendsetter în fața calculatorului!

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O zână cu aripi, care stă speriată la pământ
Horoscop
Zodii care preferă să trăiască singure. Nativii care se simt mai bine atunci când au intimitate
Există atât de multe lucruri care merită spuse despre viața personală atunci când locuiești singură. Pacea și liniștea, filmele preferate, ora de culcare târzie și faptul că nu trebuie să dai nimănui nicio explicație....
2
Bianca Censori și Kanye West într-o mașină privată
Divertisment
Bianca Censori a purtat o ținută transparentă și a fost la un pas de un accident vestimentar. Partenera lui Kanye West a avut o apariție îndrăzneață
Bianca Censori a purtat o ținută transparentă și a fost la un pas de un accident vestimentar. Partenera lui Kanye West a avut o apariție îndrăzneață pe străzile din Los Angeles. Imaginile cu diva...
3
O femeie îmbrăcată într-o rochie roșie, impunătoare
Horoscop
Cele mai norocoase zodii în funcție de luna în care s-au născut. Ei sunt fericiții zodiacului
Astrologii ne spun că data nașterii are un rol aparte în doza de noroc cu care ne neștem. Însă te-ai întrebat vreodată care dintre lunile anului poartă mai mult noroc? În acest articol, vei...
4
O femeie tânără cu ochelari de soare la ochi și un ruj portocaliu pe buze
Frumusețe
Nuanțele de ruj care te îmbătrânesc. De ce culori să te ferești, potrivit specialiștilor
Uneori este suficient să accentuezi buzele cu ruj pentru a te simți mai încrezătoare în sine. Această metodă va atrage o mulțime de priviri asupra ta, lucru care te va face să te simți...
5
Charles Spencer surprins într-o fotografie portret la Althorp House
Divertisment
Charles Spencer a vorbit despre starea de sănătate a lui Kate Middleton. Fratele Prințesei Diana spune că este îngrijorat
Charles Spencer a vorbit despre starea de sănătate a lui Kate Middleton. Fratele Prințesei Diana este îngrijorat pentru soția Prințului William. Charles a oferit mai multe informații într-un interviu recent. Charles Spencer a vorbit...
PARTENERI
×