Reclamă

Patrick Schwarzenegger a fost în vacanță în Hawaii. Imagini rare cu fiul lui Arnold Schwarzenegger la 28 de ani

Patrick Schwarzenegger a fost în vacanță în Hawaii, acolo unde și-a expus fizicul de invidiat. Fotografii l-au urmărit la fiecare pas și au încercat să-l surprindă din toate unghiurile. La 28 de ani, fiul lui Arnold Schwarzenegger reușește să intre în competiție cu tatăl său.

Publicat: 22 ianuarie 2022, 7:04 / Actualizat: 22 ianuarie 2022, 8:24

De când și-a schimbat culoarea părului Patrick Schwarzenegger este de nerecunoscut. Actorul în vârstă de 28 de ani a mers cu un grup de prieteni și s-a distrat în largul Oceanului Pacific. Se pare că de data acesta, iubita sa a lipsit de lângă vedetă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Patrick Schwarzenegger a fost în vacanță în Hawaii

Patrick Schwarzenegger știe cum să se facă remarcat. La 28 de ani, fiul lui Arnold Schwarzenegger este un bărbat adevărat. Tânărul uimește în continuare cu fizicul său de invidiat și reușește să impresioneze cu fiecare apariție. Deși fotografii l-au văzut recent savurând bacon alături de iubita sa, se pare că Patrick nu se abate de la programul său de exerciții fizice.

Vezi mai multe imagini cu Patrick Schwarzenegger în Galeria Foto!

Patrick Schwarzenegger a fost în vacanță în Hawaii și s-a distrat în apa oceanului Pacific
La 28 de ani, fiul lui Arnold Schwarzenegger este un bărbat adevărat / Profimedia Images

De data aceasta a mers în vacanță alături de un grup de prieteni și s-a distrat în valurile agitate ale Pacificului. Abdomenul sculptat al actorului a întors multe priviri asupra sa. Cu ajutorul brațelor sale lucrate intens la sală, acesta a tras după el un caiac pe care l-a folosit anterior.

Reclamă

Abby Champion, iubita vedetei, se poate bucura de protecția deplină a iubitului său. Patrick a intrat în atenția fotografilor după ce a purtat mai multe imagini cu fizicul său pe rețelele sociale. Asemănarea izbitoare dintre tânărul de 28 de ani și tatăl său nu a putut trece neobservată.

Patrick Schwarzenegger este fiul celebrului actor Arnold Schwarzenegger și a fostei sale soții, Maria Shriver. Cei doi au divorțat în anul 2011, însă mai au împreună alți trei copii, Christopher, Christina și Katherine.

Ce spune Patrick Schwarzenegger despre schimbarea sa de imagine

Reclamă

Patrick Schwarzenegger și-a uimit complet admiratorii atunci când a renunțat la culoarea naturală a părului său și s-a vopsit blond. Tânărul de 28 de ani a postat la acel moment un mesaj pe rețelele sociale. De la șaten la blond platinat a fost doar o singură decizie.

Deși fanii i-au criticat decizia, actorul a părut extrem de încântat de rezultatul obținut. Pe contul personal de Instagram acesta a postat o imagine în timp ce lua cina la un restaurant de lux. Sub descrierea fotografiei acesta a scris ”mama nu va fi mulțumită cu asta”.

Se pare că bărbatul știe foarte bine care sunt preferințele părinților săi când vine vorba de look-ul pe care îl abordează. Sora actorului, Katherine Schwarzenegger, a reacționat și ea în secțiunea de comentarii. Actorul glumeț s-a bucurat de reacțiile primite din partea prietenilor și celor apropiați.

Vedeta a primit multe aprecieri de la grupul său de prieteni. De când și-a schimbat look-ul, actorul a devenit tot mai activ pe rețelele sociale, acolo unde continuă să-și documenteze activitatea zilnică și momentele unice din viața sa personală.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
2
O femeie care își aplică ulei pe păr
Frumusețe
Cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului, recomandate de experții în frumusețe
Podoaba capilară este unul din atuurile frumuseții feminine. Deși nu există o rețetă magică, cercetările arată că cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului pot accelera procesul. În plus, extractele puternice din plante ajută...
3
Un bărbat care stă pe o canapea, cu telecomanda în mână, care cască
Horoscop
Zodii care pot fi parteneri leneși. Cum să abordezi situația în relația de cuplu
Te-ai săturat să-ți cicăliști constant partenerul să-și facă sarcinile din casă? Te trezești că faci toate sarcinile grele din relație? Dacă da, nu ești singura. Astrologii lămuresc și această situație. Există zodii care pot...
4
O femeie care privește cu zâmbetul pe buze la o vitamină
Sănătate
Deficitul de vitamine care te-ar putea face să pari mai în vârstă. La ce recomandă specialiștii să fii atentă
Te-ai simțit mai fragilă, irascibilă și fără energie în ultima perioadă? Ar fi bine să verifici dacă ai deficit de vitamine. Acesta poate provoca o serie de simptome, cum ar fi oboseală și iritabilitate....
5
O femeie îmbrăcată în rochie albă, cu aripi de înger
Horoscop
Zodii care regretă că s-au deschis prietenilor. Nativii care se pot confrunta cu momente tensionate
Cât de multă încredere poți avea în oamenii pe care îi consideri apropiați de sufletul tău? Ai mai jos lista cu zodii care regretă că s-au deschis prietenilor și care au șanse mari să...
PARTENERI
×