Reclamă

Patrick Schwarzenegger a tachinat-o pe mama sa. Ce spune despre alegerea Mariei Shriver cu privire la fotografia de familie postată pe Instagram

Maria Shriver a distribuit o fotografie pe Instagram cu fiii Patrick și Chris. După ce imaginea a fost făcută publică, Patrick Schwarzenegger a tachinat-o pe mama sa cu privirea la alegerea ei în materie de fotografii de familie.

Publicat: 21 noiembrie 2021, 7:11

Maria Shriver a publicat pe contul de Instagram o imagine frumoasă, de suflet, semn că se bucură de puțin timp cu familia. Jurnalista în vârstă de 66 de ani a distribuit recent o fotografie pe Instagram cu fiii Chris și Patrick, pe care îi are împreună cu fiicele Katherine și Christina cu fostul soț, Arnold Schwarzenegger.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Patrick Schwarzenegger a tachinat-o pe mama sa

„Și apoi au fost doi fii în Marele Măr!” Shriver a scris în descrierea imaginii pentru a marca momentul: „Cei doi fii ai mei, @c1lotsoffun și @patrickschwarzenegger, cât de norocoși sunt să fiu în oraș cu ei?”.

În fotografie, Chris, în vârstă de 24 de ani, poartă un pulover negru, pe gât și o șapcă de baseball Michigan Wolverines. Patrick, de 28 de ani, poartă o șapcă de baseball albă și un pulover din lână, albastru. Shriver zâmbește larg stând între cei doi bărbați, purtând o eșarfă albă și o jachetă roz, scrie People.

„Mă simt atât de binecuvântată să am săptămâna pe care o am. Să-mi văd familia la fiecare pas, să mă simt împlinită, să mă simt bine în viața mea! Este ceea ce doresc fiecăruia dintre voi. Să se simtă bine în viață sa, să se simtă binecuvântați! Spune-mi în comentarii ce te-a făcut să te simți bine săptămâna aceasta.”

Vezi mai multe imagini în GALERIA FOTO!

Reclamă

Deși fanii au reacționat imediat în legătură cu poza lor de familie, se pare că alegerea Mariei nu a fost tocmai pe placul lui Patrick: „Dintre toate fotografiile pe care le-am făcut, aceasta a fost alegerea ta?” Mama sa a răspuns și a zis că nu vede de ce reacționează așa și că nu e nimic rău la alegerea sa.

Pe lângă faptul că își petrece timpul cu fiii ei, Shriver le-a întâlnit recent și pe verișoarele ei, Caroline Kennedy și Sydney McKelvy pentru o seară în oraș.

Reclamă

Arnold Schwarzenegger are o formă fizică de invidiat

Arnold Schwarzenegger este unul dintre cei mai apreciați oameni din industria filmului. Acesta se numără și printre celebritățile care au devenit sursă de inspirație pentru oamenii obișnuiți atunci când vine vorba despre sport.

Deși are 74 de ani, actorul continuă să facă sport și iubește antrenamentele fizice. El a dezvăluit ce rutină zilnică îl ajută să își mențină energia.

Îmi găsesc energia făcând lucrurile pe care le iubesc și care mă apropie de viziunea mea. Pot să citesc un scenariu și adorm. Dar după mă joc șah, pe care îl ador, și sunt treaz și pot termina scenariul. Cât despre cum îmi început ziua, nu mă gândesc. Doar fac. Mă dau jos din pat. Îmi beau cafeaua și citesc ziarul. Apoi urc imediat mă urc pe bicicletă și merg la sală. Îmi fac exercițiile fizice și merg iar cu bicicleta să îmi mic-dejunul. În acel punct, mintea mea e clară, partea grea s-a încheiat și mă pot concentra pe restul zilei.

– Arnold Schwarzenegger

Actorul vorbește mereu despre importanța unei rutine. El spune că consecvența se datorează faptului că nu se gândește niciodată la acest lucru.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
2
O femeie care își aplică ulei pe păr
Frumusețe
Cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului, recomandate de experții în frumusețe
Podoaba capilară este unul din atuurile frumuseții feminine. Deși nu există o rețetă magică, cercetările arată că cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului pot accelera procesul. În plus, extractele puternice din plante ajută...
3
Un bărbat care stă pe o canapea, cu telecomanda în mână, care cască
Horoscop
Zodii care pot fi parteneri leneși. Cum să abordezi situația în relația de cuplu
Te-ai săturat să-ți cicăliști constant partenerul să-și facă sarcinile din casă? Te trezești că faci toate sarcinile grele din relație? Dacă da, nu ești singura. Astrologii lămuresc și această situație. Există zodii care pot...
4
O femeie care privește cu zâmbetul pe buze la o vitamină
Sănătate
Deficitul de vitamine care te-ar putea face să pari mai în vârstă. La ce recomandă specialiștii să fii atentă
Te-ai simțit mai fragilă, irascibilă și fără energie în ultima perioadă? Ar fi bine să verifici dacă ai deficit de vitamine. Acesta poate provoca o serie de simptome, cum ar fi oboseală și iritabilitate....
5
O femeie îmbrăcată în rochie albă, cu aripi de înger
Horoscop
Zodii care regretă că s-au deschis prietenilor. Nativii care se pot confrunta cu momente tensionate
Cât de multă încredere poți avea în oamenii pe care îi consideri apropiați de sufletul tău? Ai mai jos lista cu zodii care regretă că s-au deschis prietenilor și care au șanse mari să...
PARTENERI
×