Reclamă

Planeta Jupiter sau Marele Benefic. De ce i se spune așa și ce zodie guvernează

Dacă vrei să cunoști detalii despre planeta Jupiter sau Marele Benefic, trebuie să știi că este al treilea corp strălucitor de pe cer după Lună și planeta Venus. De asemenea, a cincea planetă de la Soare și de altfel cea mai mare din sistemul solar, este de fapt singura care oferă mai multă energie decât primește. A fost numită după zeul roman Jupiter, fiind zeul suprem și corespondentul lui Zeus în mitologia greacă.

Avatar photo
Cristiana Coman
Publicat: 3 noiembrie 2022, 9:46

A fost considerat întotdeauna un generator de lucruri benefice în viața nativilor din zodiac și i s-au atribuit puteri nemăsurabile. Este simbolul puterii, al averilor și al expansiunii. Exponentul abundenței și exceselor, este cea mai mare planetă după Soare și de cele mai multe ori tinde să exagereze anumite situații destul de naturale la prima vedere.

Planeta Jupiter sau Marele Benefic

Fiind un astru expansiv, Planeta Jupiter sau Marele Benefic tinde să lărgească orizonturile chiar și atunci când nu este nevoie, Cum nimic nu este întotdeauna doar negru sau alb, nici aici nu vorbim doar despre negativitate la modul exacerbat.

Jupiter aduce de cele mai multe ori perspective pozitive, energie și prosperitate. De cele mai multe ori ne inspiră să ne urmăm visele și să nu ne lăsăm împinși în fața provocărilor prea mari. Guvernează zodia Săgetător și generează belșug de fiecare dată.

De asemenea, atrage de fiecare dată bunăvoință, recunoștință, dar și speranță și milă față de semenii din jur. Are o forță de seducție ce cu greu poate fi regăsită în alte semne zodiacale, spune Yourtango.com. Reușește de fiecare dată să-și ridice optimistul și nivelul de cunoaștere pentru a fi în pas cu tot ce se întâmplă de-a lungul unei vieți.

Într-o ceartă, caută întotdeauna calea de mijloc cu demnitate și capul ridicat. Acest astru ne dezvăluie cum putem accesa mai ușor generozitatea pe care o deținem în suflet și cum ne putem îmbunătăți traiul. Rolul acestei planete pentru nativul Săgetător este de a-i arăta cum să exploreze eul interior și să fie de fiecare dată o mai bună versiune a sa.

Reclamă

Se spune că planeta Jupiter este Marele Benefic pentru nativii Rac, Săgetător și Pești. De altfel, cu greu reușește să-și arate calitățile pentru nativii Capricorn, Gemeni sau Fecioară.

Fiind foarte îndepărtată de Soare, reușește să traverseze toate semnele zodiacale în 12 ani. Este o planetă retrogradă timp de patru luni și toată acea perioadă semnele zodiacale aferente ar putea simți o energie mult mai scăzută ca de obicei.

Află care sunt acele planete benefice și malefice în astrologie. Vezi ce spun specialiștii

Reclamă

Cum ne influențează mișcările planetei Jupiter

Ca orice astru, planeta Jupiter nu aduce întotdeauna doar lucruri pozitive în viețile nativilor. Vor exista momente în care aceștia vor face apel la excese, iar toleranța va lipsi cu desăvârșire. Lipsa responsabilității se va vedea cu ochiul liber.

Relațiile pierdute se vor asocia de fiecare dată cu schimbările dramatice de perspectivă, arată Astrology.com. Dacă unii specialiști leagă planeta Jupiter cu trecerea în neființă, alții vorbesc despre continuarea drumului spre alte dimensiuni.

Pentru semnele de Foc, planeta Jupiter vine cu credințe și opinii foarte bine înrădăcinate. De asemenea, construirea planurilor de viitor la scară mare este de asemenea un calcul sigur.

Pentru semnele de Pământ, acest astru vine cu succes pe plan financiar, dar și riscuri asumate fără discernământ. Aici vorbim despre rezultate vizibile cu rapiditate. Pentru semnele de Aer vorbim de aventură și explorarea unor tărâmuri noi de fiecare dată, iar semnele de Apă aduc bogăție în plan personal.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O femeie frumoasă cu părul alb care ilustrează o coafură pentru doamnele care au peste 50 de ani
Frumusețe
Coafuri pentru femeile care au peste 50 de ani. Ce look recomandă specialiștii în frumusețe
Părul are nevoie de tot mai multă atenție pe măsură ce înaintezi în vârstă. Pentru ca acesta să nu se simtă neglijat, are nevoie de o reîmprospătare la câteva luni. Pe lângă tratamentele de...
2
Ciuperci pleurotus cu usturoi și mămăliguță în tigaie, pe un ștergar rustic
Rețete
Ciuperci pleurotus cu usturoi și mămăliguță. Rețetă simplă de post
Dacă nu ai idee ce să mai gătești pentru o masă de post simplă și delicioasă, încearcă rețeta de ciuperci pleurotus cu usturoi. Este un preparat, pe cât de simplu și rapid, pe atât...
3
Cele 12 semne zodiacale, dispuse în cercuri concentrice, cu un soare stilizat în interior, pe un fundal în nuanțe de mov și albastru.
Horoscop lunar
Horoscopul lunii decembrie 2022. Balanțele au nevoie de echilibru în viața lor. Descoperă ce îți rezervă astrele
Horoscopul lunii decembrie 2022 spune că Balanțele au nevoie de echilibru în viața or. Această lună vine cu multe transformări pentru nativii din zodiac. Ultima lună din an este presărată de momente frumoase. Cele...
4
O femeie pe tocuri, care merge pe stradă, elegantă și sexy
Timp liber
Ce spune despre tine felul în care mergi. Tipul de personalitate pe care îl ai
Mai ai impresia că doar felul în care te îmbraci sau felul în care vorbești sunt lucrurile după care te judecă oamenii? Specialiștii spun că a venit timpul să-ți schimbi credința. Conform studiilor bazate...
5
Fată frumoasă îmbrăcată într-o rochie de prințesă este în pădure lângă un cal
Horoscop
Personalitatea bărbatului Leu și femeia perfectă pentru acesta
Pentru ca personalitatea bărbatului Leu să fie înțeleasă pe deplin este important să se cunoască anumite aspecte ce se regăsesc în viața tuturor acestor nativi. Există câteva lucruri simple pe care cu toții le...
PARTENERI
×