Premiile Oscar 2021: cum se va desfășura ceremonia în acest an

Nominalizații la Oscar și invitații lor intră în categoria lucrătorilor esențiali și pot participa la ceremonia de decernarea a premiilor din acest an. Premiile Oscar 2021: cum se va desfășura ceremonia în acest an.

7 aprilie 2021 la 13:23
Mai mulți reporteri, pe covorul roșu la Premiile Oscar
Nominalizații la Oscar și invitații lor intră în categoria lucrătorilor esențiali și pot participa la ceremonia de decernarea a Premiilor din acest an / Getty Images

Aceste ultime detalii au fost anunțate recent într-o scrisoare venită din partea Academiei de Arte și Științe Cinematografice pentru publicația Variety. Ceremonia de decernare a Premiilor Oscar este unul dintre cele mai așteptate evenimente ale anului în industria cinematografică. Gala din acest an va avea loc pe data de 25 aprilie 2021.

Premiile Oscar 2021: cum se va desfășura ceremonia

Cea de-a 93-a ediție a Premiilor Oscar 2021 este organizată în condiții speciale. Cu toate acestea, Academia de Arte și Științe Cinematografice face tot posibilul ca actorii să aibă parte de un spectacol grandios, în ciuda restricțiilor impuse de pandemia de coronavirus.

„Cei implicați în ceremonia Premiilor Oscar, cum ar fi nominalizații și invitații lor, intră în categoria lucrătorilor esențiali. Prin urmare, li se permite să călătorească spre centrele de testare, au voie să meargă la repetiții și la activitățile organizate de Academie. Aceste lucruri sunt valabile doar în timpul pregătirilor pentru ceremonia din data de 25 aprilie. Aceștia au voie să participe inclusiv la ceremonia de premiere. Organizatorii implementează măsuri de carantină pentru a diminua riscul de infectare al fiecărei persoane care participă la eveniment.”

Producătorii au susținut că ceremonia este organizată asemenea unui film. Implementarea statutului de lucrător esențial pentru nominalizați și invitații lor urmează protocolul care se impune la filmări și în televiziune în timpul pandemiei, scrie Variety.

În funcție de zona din care vin, datele sosirii pentru ceremonia de decernare a Premiilor Oscar sunt 20 aprilie pentru cei din țară și pentru actorii care vin din țări cu risc scăzut de infectare. 17 aprilie este data de sosire pentru cei care vin din țări cu grad ridicat de infectare.

„Dacă călătoriți în Los Angeles din afara Californiei, trebuie să vă auto-carantinați timp de 10 zile după sosire. În tot acest timp nu puteți interacționa cu nimeni, cu excepția persoanelor din echipa ta.”

Alte detalii organizatorice

Toți nominalizații la Oscar și invitații lor trebuie să aibă cel puțin două teste PCR COVID-19 efectuate de echipele Academiei. Un total de trei teste în săptămâna premergătoare Oscarurilor.

Scrisoarea include de asemenea și o diagramă pentru nominalizații la Oscar și invitați lor. Ea este concepută pentru a-și da seama cel mai bine de restricțiile care se impun pentru fiecare categorie în parte.

Mai există încă o regulă pentru ca lucrurile să decurgă cum trebuie. Fiecare nominalizat și oaspeții lui trebuie să prezinte Academiei un plan de călătorie și de carantină pentru aprobare. Toate informațiile vor fi examinate de către consultantul COVID al ceremoniei Oscarurilor, Dr. Erin Bromage. Acestea vor „rămâne private și vor fi distruse pe sau înainte de 10 mai”, mai scrie în document.

Reprezentanții Academiei nu au comentat însă toate aceste informații care au apărut în presă. Ceremonia Oscar 2021 va fi transmisă în direct pe data de 25 aprilie. Postul de televiziune ABC va transmite de la Union Station din centrul L.A. și Dolby Theatre.

RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Prăjitură de post cu mere și nuci, feliată pe o spatulă de tort
Rețete
Prăjitură de post cu mere și nuci, aromată cu scorțișoară
Dacă nu știi ce desert de post să mai pregătești, îți oferim o rețetă de prăjitură de post cu mere și nuci, aromată cu scorțișoară. Nu ai nevoie de prea multe ingrediente pentru a...
2
icon
Ramona Olaru, tânără, frumoasă și mereu sinceră, zâmbește la cameră, în timp ce stă pe un scaun în studioul unde sunt filmate interviurile din seria CaTine.ro..
CaTine
Ramona Olaru, tânără, frumoasă și mereu sinceră: „Cea mai mare realizare e faptul că sunt colega băieților de la Neatza”
O vezi mereu la TV cu zâmbetul pe buze, dimineața devreme. Râde, dansează și face glume cu echipa emisiunii Neatza cu Răzvan și Dani. În ciuda aparențelor, Ramona Olaru este însă un om ca...
3
Meghan Markle, în ziua nunții ei, în biserică, înconjurată de Prințul William, Prințul Philip și Regina Elisabeta
Divertisment
Gestul lui Meghan Markle pentru Prințul Philip. Ce a ales să-i pună lângă coroană
Prințul Harry a fost singur la ceremonia de înmormântare a Prințului Philip. Cu toate acestea, gestul lui Meghan Markle pentru Prințul Philip a ținut primele pagini ale publicațiilor internaționale. Ducesa de Sussex nu a...
4
Regina Elisabeta, îmbrăcată în negru, cu capul plecat, la înmormântarea Prințului Philip
Divertisment
Primele decizii ale Reginei Elisabeta după decesul Prințului Philip
Regina Elisabeta a primit o mulțime de mesaje de condoleanțe după aflarea veștii că Prințul Philip a murit. Primele decizii ale Reginei Elisabeta după decesul Prințului Philip au fost luate. Când va putea răspunde...
5
Macauley Culkin și Brenda Song, la Disneyland, alături de niște prieteni
Divertisment
Macaulay Culkin și Brenda Song au devenit părinți. Ce nume au ales pentru bebeluș
„Suntem foarte bucuroși”, au scris cei doi soți. Macaulay Culkin și Brenda Song au devenit părinți și trec prin cea mai frumoasă perioadă din viața lor. Cuplul și-a întâmpinat primul copil, o fetiță pe...
PARTENERI
×