Reclamă

Premiile Oscar 2021: cum se va desfășura ceremonia în acest an

Nominalizații la Oscar și invitații lor intră în categoria lucrătorilor esențiali și pot participa la ceremonia de decernarea a premiilor din acest an. Premiile Oscar 2021: cum se va desfășura ceremonia în acest an.

Publicat: 7 aprilie 2021, 13:23 / Actualizat: 9 noiembrie 2021, 14:49

Aceste ultime detalii au fost anunțate recent într-o scrisoare venită din partea Academiei de Arte și Științe Cinematografice pentru publicația Variety. Ceremonia de decernare a Premiilor Oscar este unul dintre cele mai așteptate evenimente ale anului în industria cinematografică. Gala din acest an va avea loc pe data de 25 aprilie 2021.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Premiile Oscar 2021: cum se va desfășura ceremonia

Cea de-a 93-a ediție a Premiilor Oscar 2021 este organizată în condiții speciale. Cu toate acestea, Academia de Arte și Științe Cinematografice face tot posibilul ca actorii să aibă parte de un spectacol grandios, în ciuda restricțiilor impuse de pandemia de coronavirus.

„Cei implicați în ceremonia Premiilor Oscar, cum ar fi nominalizații și invitații lor, intră în categoria lucrătorilor esențiali. Prin urmare, li se permite să călătorească spre centrele de testare, au voie să meargă la repetiții și la activitățile organizate de Academie. Aceste lucruri sunt valabile doar în timpul pregătirilor pentru ceremonia din data de 25 aprilie. Aceștia au voie să participe inclusiv la ceremonia de premiere. Organizatorii implementează măsuri de carantină pentru a diminua riscul de infectare al fiecărei persoane care participă la eveniment.”

Producătorii au susținut că ceremonia este organizată asemenea unui film. Implementarea statutului de lucrător esențial pentru nominalizați și invitații lor urmează protocolul care se impune la filmări și în televiziune în timpul pandemiei, scrie Variety.

În funcție de zona din care vin, datele sosirii pentru ceremonia de decernare a Premiilor Oscar sunt 20 aprilie pentru cei din țară și pentru actorii care vin din țări cu risc scăzut de infectare. 17 aprilie este data de sosire pentru cei care vin din țări cu grad ridicat de infectare.

Reclamă

„Dacă călătoriți în Los Angeles din afara Californiei, trebuie să vă auto-carantinați timp de 10 zile după sosire. În tot acest timp nu puteți interacționa cu nimeni, cu excepția persoanelor din echipa ta.”

Alte detalii organizatorice

Toți nominalizații la Oscar și invitații lor trebuie să aibă cel puțin două teste PCR COVID-19 efectuate de echipele Academiei. Un total de trei teste în săptămâna premergătoare Oscarurilor.

Reclamă

Scrisoarea include de asemenea și o diagramă pentru nominalizații la Oscar și invitați lor. Ea este concepută pentru a-și da seama cel mai bine de restricțiile care se impun pentru fiecare categorie în parte.

Mai există încă o regulă pentru ca lucrurile să decurgă cum trebuie. Fiecare nominalizat și oaspeții lui trebuie să prezinte Academiei un plan de călătorie și de carantină pentru aprobare. Toate informațiile vor fi examinate de către consultantul COVID al ceremoniei Oscarurilor, Dr. Erin Bromage. Acestea vor „rămâne private și vor fi distruse pe sau înainte de 10 mai”, mai scrie în document.

Reprezentanții Academiei nu au comentat însă toate aceste informații care au apărut în presă. Ceremonia Oscar 2021 va fi transmisă în direct pe data de 25 aprilie. Postul de televiziune ABC va transmite de la Union Station din centrul L.A. și Dolby Theatre.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
2
O femeie care își aplică ulei pe păr
Frumusețe
Cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului, recomandate de experții în frumusețe
Podoaba capilară este unul din atuurile frumuseții feminine. Deși nu există o rețetă magică, cercetările arată că cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului pot accelera procesul. În plus, extractele puternice din plante ajută...
3
Un bărbat care stă pe o canapea, cu telecomanda în mână, care cască
Horoscop
Zodii care pot fi parteneri leneși. Cum să abordezi situația în relația de cuplu
Te-ai săturat să-ți cicăliști constant partenerul să-și facă sarcinile din casă? Te trezești că faci toate sarcinile grele din relație? Dacă da, nu ești singura. Astrologii lămuresc și această situație. Există zodii care pot...
4
O femeie care privește cu zâmbetul pe buze la o vitamină
Sănătate
Deficitul de vitamine care te-ar putea face să pari mai în vârstă. La ce recomandă specialiștii să fii atentă
Te-ai simțit mai fragilă, irascibilă și fără energie în ultima perioadă? Ar fi bine să verifici dacă ai deficit de vitamine. Acesta poate provoca o serie de simptome, cum ar fi oboseală și iritabilitate....
5
O femeie îmbrăcată în rochie albă, cu aripi de înger
Horoscop
Zodii care regretă că s-au deschis prietenilor. Nativii care se pot confrunta cu momente tensionate
Cât de multă încredere poți avea în oamenii pe care îi consideri apropiați de sufletul tău? Ai mai jos lista cu zodii care regretă că s-au deschis prietenilor și care au șanse mari să...
PARTENERI
×