Reclamă

Previziuni numerologice pentru 2023. Ce spun specialiștii despre acest an

Ne apropiem cu pași rapizi de noul an, așa că pentru cei mai interesați de previziuni numerologice pentru 2023 avem câteva informații benefice. Se pare că anul 2022 a fost un an previzibil din punct de vedere sentimental, însă perioada ce urmează ne va elibera de multe frici și temperamente exagerate. Deși zona relațională nu a fost armonioasă, acum vom observa schimbări majore în cadrul acestor capitole.

Cristiana Coman
Cristiana Coman
Publicat: 23 decembrie 2022, 9:07

2023 ne promite o deschidere spre alte laturi ale personalității, atât la nivel energetic cât și numerologic. Temele principale acum vor fi axate pe ceea ce este real, autentic și nu pe ceea ce a fost deja învățat și înmagazinat. Cel mai important lucru este că vom afla cum să traversăm perioade dificile, cum să reușim acolo unde am simțit că am dat greș și cum să ne bucurăm de ceea ce avem deja în sufletul nostru.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Previziuni numerologice pentru 2023

Din punct de vedere numerologic, anul 2023 vine ca o încurajare a îmbrățișării necunoscutului. Este cazul să explorăm necunoscutul și să abordăm problemele ca o binecuvântare. Persoanele cu credință în Univers vor observa îndrumări constante către un scop superior.

Este întotdeauna o idee bună să-ți lărgești orizonturile și să înveți lucruri noi despre spiritualitate. Vei vedea că anumite concepte, anumite numere, se repetă în orice situație, spune Astrology.com. Este important să-ți folosești creativitatea pentru a-i ajuta pe ceilalți, dar și pentru a recunoaște mesajele spirituale trimise de Univers.

2023 va fi un an universal: 2 + 0 + 2 + 3 = 7. Există astfel două semnificații majore ale numărului 7, introspecție și spiritualitate. De altfel, oricare dintre cele două valențe se pot manifesta, pot aduce liniște și fericire, dar și protecție divină.

Poate genera haos, anarhie sau singurătate și încăpățânare pe alocuri. Granița dintre cele două va ține exclusiv de tine și de capacitatea de a le îmbina într-un mod benefic.

Reclamă

Citește despre semnificația numerelor duble și puterea pe care o dețin acestea. Ce taine ascund

Semnificația numărului 2023 în numerologie

Adunarea cifrelor anului 2023 și interpretarea numărului 7 vine ca o deschidere spre nou, spre viitor. 7 este dezvoltarea la nivel emoțional, manifestare a tuturor lucrurilor nevăzute până în prezent. Orice lucru care pare nesemnificativ capătă un sens mai larg acum.

Reclamă

Sunt bine punctate dorințele de a avea dreptate și de a exclude orice alte idei. Va fi anul în care știința va colabora cu părțile nevăzute ale vieții. În cazul în care te vei concentra pe detaliile care nu funcționează corect, vei avea șansa de a le îndrepta.

Dacă anul universal 7 are un impact asupra tuturor, influența personală vine de la numărul anului calculat în mod direct, arată Yourtango.com.

Pentru a calcula numărul anului personal trebuie să adaugi numărul lunii de naștere și data nașterii lângă anul calendaristic. Orice cifră dublă trebuie redusă la o singură cifră pe tot parcursul procesului.

Un exemplu este următorul: În cazul în care te-ai născut pe 20 noiembrie. Luna calendaristică are numărul 2 deoarece este a 11 – a lună și 1 + 1 = 2. 20 = 2, pentru că 2 + 0 = 2, iar 2023 = 7, asta pentru că 2 + 0 + 2 + 3 = 7.

Numerelor rezultate trebuie adunate împreună: 2 + 2 + 7 = 11. În continuare trebuie să adunăm din nou până obținem o singură cifră: 1 + 1 = 2. Aici numărul anului personal pentru 2023 este 2.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
2
O femeie care își aplică ulei pe păr
Frumusețe
Cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului, recomandate de experții în frumusețe
Podoaba capilară este unul din atuurile frumuseții feminine. Deși nu există o rețetă magică, cercetările arată că cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului pot accelera procesul. În plus, extractele puternice din plante ajută...
3
Un bărbat care stă pe o canapea, cu telecomanda în mână, care cască
Horoscop
Zodii care pot fi parteneri leneși. Cum să abordezi situația în relația de cuplu
Te-ai săturat să-ți cicăliști constant partenerul să-și facă sarcinile din casă? Te trezești că faci toate sarcinile grele din relație? Dacă da, nu ești singura. Astrologii lămuresc și această situație. Există zodii care pot...
4
O femeie care privește cu zâmbetul pe buze la o vitamină
Sănătate
Deficitul de vitamine care te-ar putea face să pari mai în vârstă. La ce recomandă specialiștii să fii atentă
Te-ai simțit mai fragilă, irascibilă și fără energie în ultima perioadă? Ar fi bine să verifici dacă ai deficit de vitamine. Acesta poate provoca o serie de simptome, cum ar fi oboseală și iritabilitate....
5
O femeie îmbrăcată în rochie albă, cu aripi de înger
Horoscop
Zodii care regretă că s-au deschis prietenilor. Nativii care se pot confrunta cu momente tensionate
Cât de multă încredere poți avea în oamenii pe care îi consideri apropiați de sufletul tău? Ai mai jos lista cu zodii care regretă că s-au deschis prietenilor și care au șanse mari să...
PARTENERI
×