Reclamă

Prietena apropiată a lui Meghan Markle este însărcinată. Mesajul celebrei Misha Nonoo

Ducesa de Sussex a anunțat luna trecută că urmează să aibă o fiică, în timpul interviului său exploziv cu prezentatoarea Oprah Winfrey. Ducesa are însă noi motive de bucurie, prietena apropiată a lui Meghan Markle este însărcinată.

Publicat: 14 aprilie 2021, 8:30

Se pare că fetița ei va avea o viitoare cea mai bună prietenă. Amica apropiată a lui Meghan, Misha Nonoo, a dezvăluit că și ea este însărcinată cu o fetiță.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Designerul de modă, Misha Nonoo, despre care se crede că le-ar fi făcut cunoștință Ducilor de Sussex, a postat pe Instagram o fotografie cu burtica sa. Acesta le-a vorbit fanilor despre experiența maternității. Din mesajul de la descrierea pozei aflăm că designerul mai are un băiețel numit Leo. Aceasta a anunțat că va lansa o linie vestimentară destinate mămicilor. Misha a dat naștere primul său copil, Leo, în martie anul trecut.

Prietena apropiată a lui Meghan Markle este însărcinată

„Călătoria maternității a fost una dintre cele mai plăcute și frumoase experiențe din viața mea. Sunt extrem de recunoscătoare și entuziasmată să vă spun că o fetiță dulce se va alătura familiei noastre, iar Leo va fi în curând fratele mai mare!”, a scris aceasta.

„Pentru a sărbători, lansăm o nouă colecție de haine de maternitate; inspirată de piesele ce mi-au lipsit cel mai mult să le port în timpul sarcinii”.

– Misha Nonoo

„Piesele vestimentare vor fi concepute pentru a fi purtate înainte, în timpul și după sarcină. Aceasta este îmbrăcămintea de maternitate. Fie că ești deja mamă, sau urmează să devii, aceste piese îți vor aduce confortul, stilul și ușurința de care ai nevoie pentru a aborda una dintre cele mai incredibile experiențe ale vieții”, a adăugat Misha Nonoo.

Reclamă

Destine legate

Anunțul Mishei vine la doar câteva săptămâni după ce Meghan și Harry au confirmat că fiul lor, Archie, va avea în curând o surioară. Anunțul celei de-a doua sarcini a fost făcut de Ziua Îndrăgostiților.

Reclamă

Un purtător de cuvânt al cuplului a anunțat: „Putem confirma faptul că Archie va deveni fratele mai mare. Ducele și Ducesa de Sussex sunt bucuroși să aștepte al doilea copil”.

Se spune că Majestatea Sa, Ducele de Edinburgh, Prințul de Wales și întreaga familie sunt „încântați” de această veste și le doresc celor doi tot binele, informează Hello Magazine.

Anunțul legat despre sarcina Ducesei a fost însoțit de o superbă fotografie alb-negru a perechii, care o surprindea pe Meghan Markle cu capul în poala Prințului Harry, în timp ce mâna acesteia proteja burtica. Imaginea a fost făcută de la distanță de fotograful și prietenul cuplului, Misan Harriman.

Nașterea fiului designerului a fost la fel de apropiată de nașterea lui Archie. Leo s-a născut în martie 2020, în timp ce Archie s-a născut în mai 2019.

Ducesa de Sussex o cunoaște pe Misha Nonoo încă dinainte de viața regală. Fosta actriță din Suits a purtat una dintre piesele vestimentare ale Mishei Nonoo chiar atunci când ea și Harry și-au făcut publică relația, în cadrul Jocurilor Invictus din 2017, din Toronto.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
2
O femeie care își aplică ulei pe păr
Frumusețe
Cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului, recomandate de experții în frumusețe
Podoaba capilară este unul din atuurile frumuseții feminine. Deși nu există o rețetă magică, cercetările arată că cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului pot accelera procesul. În plus, extractele puternice din plante ajută...
3
Un bărbat care stă pe o canapea, cu telecomanda în mână, care cască
Horoscop
Zodii care pot fi parteneri leneși. Cum să abordezi situația în relația de cuplu
Te-ai săturat să-ți cicăliști constant partenerul să-și facă sarcinile din casă? Te trezești că faci toate sarcinile grele din relație? Dacă da, nu ești singura. Astrologii lămuresc și această situație. Există zodii care pot...
4
O femeie care privește cu zâmbetul pe buze la o vitamină
Sănătate
Deficitul de vitamine care te-ar putea face să pari mai în vârstă. La ce recomandă specialiștii să fii atentă
Te-ai simțit mai fragilă, irascibilă și fără energie în ultima perioadă? Ar fi bine să verifici dacă ai deficit de vitamine. Acesta poate provoca o serie de simptome, cum ar fi oboseală și iritabilitate....
5
O femeie îmbrăcată în rochie albă, cu aripi de înger
Horoscop
Zodii care regretă că s-au deschis prietenilor. Nativii care se pot confrunta cu momente tensionate
Cât de multă încredere poți avea în oamenii pe care îi consideri apropiați de sufletul tău? Ai mai jos lista cu zodii care regretă că s-au deschis prietenilor și care au șanse mari să...
PARTENERI
×