Reclamă

Prietena apropiată a lui Meghan Markle este însărcinată. Mesajul celebrei Misha Nonoo

Ducesa de Sussex a anunțat luna trecută că urmează să aibă o fiică, în timpul interviului său exploziv cu prezentatoarea Oprah Winfrey. Ducesa are însă noi motive de bucurie, prietena apropiată a lui Meghan Markle este însărcinată.

Publicat: 14 aprilie 2021, 8:30 / Actualizat: 7 iunie 2024, 18:36

Se pare că fetița ei va avea o viitoare cea mai bună prietenă. Amica apropiată a lui Meghan, Misha Nonoo, a dezvăluit că și ea este însărcinată cu o fetiță.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Designerul de modă, Misha Nonoo, despre care se crede că le-ar fi făcut cunoștință Ducilor de Sussex, a postat pe Instagram o fotografie cu burtica sa. Acesta le-a vorbit fanilor despre experiența maternității. Din mesajul de la descrierea pozei aflăm că designerul mai are un băiețel numit Leo. Aceasta a anunțat că va lansa o linie vestimentară destinate mămicilor. Misha a dat naștere primul său copil, Leo, în martie anul trecut.

Prietena apropiată a lui Meghan Markle este însărcinată

„Călătoria maternității a fost una dintre cele mai plăcute și frumoase experiențe din viața mea. Sunt extrem de recunoscătoare și entuziasmată să vă spun că o fetiță dulce se va alătura familiei noastre, iar Leo va fi în curând fratele mai mare!”, a scris aceasta.

„Pentru a sărbători, lansăm o nouă colecție de haine de maternitate; inspirată de piesele ce mi-au lipsit cel mai mult să le port în timpul sarcinii”.

– Misha Nonoo

„Piesele vestimentare vor fi concepute pentru a fi purtate înainte, în timpul și după sarcină. Aceasta este îmbrăcămintea de maternitate. Fie că ești deja mamă, sau urmează să devii, aceste piese îți vor aduce confortul, stilul și ușurința de care ai nevoie pentru a aborda una dintre cele mai incredibile experiențe ale vieții”, a adăugat Misha Nonoo.

Reclamă

Destine legate

Anunțul Mishei vine la doar câteva săptămâni după ce Meghan și Harry au confirmat că fiul lor, Archie, va avea în curând o surioară. Anunțul celei de-a doua sarcini a fost făcut de Ziua Îndrăgostiților.

Reclamă

Un purtător de cuvânt al cuplului a anunțat: „Putem confirma faptul că Archie va deveni fratele mai mare. Ducele și Ducesa de Sussex sunt bucuroși să aștepte al doilea copil”.

Se spune că Majestatea Sa, Ducele de Edinburgh, Prințul de Wales și întreaga familie sunt „încântați” de această veste și le doresc celor doi tot binele, informează Hello Magazine.

Anunțul legat despre sarcina Ducesei a fost însoțit de o superbă fotografie alb-negru a perechii, care o surprindea pe Meghan Markle cu capul în poala Prințului Harry, în timp ce mâna acesteia proteja burtica. Imaginea a fost făcută de la distanță de fotograful și prietenul cuplului, Misan Harriman.

Nașterea fiului designerului a fost la fel de apropiată de nașterea lui Archie. Leo s-a născut în martie 2020, în timp ce Archie s-a născut în mai 2019.

Ducesa de Sussex o cunoaște pe Misha Nonoo încă dinainte de viața regală. Fosta actriță din Suits a purtat una dintre piesele vestimentare ale Mishei Nonoo chiar atunci când ea și Harry și-au făcut publică relația, în cadrul Jocurilor Invictus din 2017, din Toronto.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O femeie care împinge cu mâna o gogoașă și alege să consume un măr
Sănătate
Dieta cu mere. Cum poți să slăbești 7 kilograme într-o săptămână
Pierderea în greutate nu este atât de ușoară pe cât pare, mai ales că revenirea la o viață normală poate duce la acumularea rapidă a kilogramelor pierdute cu atât de mult efort. Exercițiile, dietele...
2
Bianca Censori și Kanye West în timp ce stau de vorbă în fața mașinii lor
Divertisment
Bianca Censori nu a lăsat loc imaginației atunci când a apărut într-un sutien minuscul. Soția lui Kanye West sfidează orice regulă
Bianca Censori nu a lăsat loc imaginației atunci când a apărut într-un sutien minuscul. Soția lui Kanye West sfidează orice regulă atunci când apare în public. De data aceasta a fost surprinsă de paparazzi...
3
Vinete Papoutsakia în farfurie, alături de cuțit și furculiță
Rețete
Vinete Papoutsakia. Rețetă delicioasă din bucătăria grecească
Pentru că este sezonul vinetelor, iar gustul lor este delicios acum, nu ezita să le incluzi în cât mai multe preparate culinare. Pe lângă clasicele rețete de salate sau zacuscă, încearcă și rețeta de...
4
O femeie fericită care mănâncă iaurt dimineața
Sănătate
Ce se întâmplă în organism dacă mănânci iaurt în fiecare zi timp de o săptămână. Schimbările care se pot produce
Află ce se întâmplă în organism dacă mănânci iaurt zilnic, timp de o săptămână. Iaurtul este un aliment extrem de versatil, pe care îl poți mânca în asociere cu multe alimente. De exemplu, dimineața,...
5
O femeie care stă la plajă sub umbrelă
Sănătate
Care sunt orele de plajă indicate. Sfaturi și recomandări pentru un bronz frumos și sănătos
Când vine vara, mulți oameni adoră să-și petreacă zilele bucurându-se de soare la plajă. Cu toate acestea, este important să știi că expunerea excesivă la soare poate fi dăunătoare. Află care sunt orele de...
PARTENERI
×