Reclamă

Prima apariție a Serenei Williams după ce s-a retras din tenis. Sportiva a fost surprinsă în compania soțului său, Alexis Ohanian

Prima apariție a Serenei Williams după ce s-a retras din tenis a avut loc la New York. Sportiva a fost fotografiată în compania soțului său, Alexis Ohanian. Vedeta a purtat o rochie neagră și a petrecut până în zori.

Publicat: 15 septembrie 2022, 6:50

După ce a anunțat că se retrage din tenis, Serena Williams a mai jucat doar câteva meciuri în cadrul turneului US Open. Aceasta a fost eliminată de de către Ajla Tomljanovic, iar sportiva a izbucnit în lacrimi în fața publicului. DE acum, Serena spune că vrea să se contureze mult mai mult asupra familiei sale.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Prima apariție a Serenei Williams după ce s-a retras din tenis

Serena Williams a celebrat retragerea sa din tenis printr-o petrecere exclusivistă. Sportiva și-a invitat cei mai apropiați prieteni la un restaurant de lux din New York. Alături i-a fost tot timpul Alexis Ohanian, soțul vedetei.

Vezi mai multe imagini cu Serena Williams în Galeria Foto!

Serena Williams în timp ce își ia la revedere de la Bella Hadid
Rochia mult prea scurtă i-a lăsat la vedere lenjeria intimă / Profimedia Images

Aceasta a ales pentru marele eveniment o rochie mulată, neagră. Ținuta sexy i-a pus în valoare silueta de invidiat. Fotografii au surprins și un mic accident vestimentar. Rochia mult prea scurtă i-a lăsat la vedere lenjeria intimă atunci când s-a întins să-și ia în brațe o prietenă.

Reclamă

Diva a fost pozată chiar în momentul în care își lua la revedere de la Bella Hadid. Se pare că modelul are o prietenie foarte strânsă cu Williams. În cea mai mare parte a timpului, Williams a părut foarte preocupată de telefonul său. Se pare că vedeta a avut de rezolvat mai multe probleme.

Acum se poate concentra mult mai mult asupra propriilor afaceri, din moment ce cariera sportivă nu mai este pe plan principal. Totodată, Williams a declarat că vrea să fie o mamă mai bună pentru fiica ei. Micuța Alexis Olympia Ohanian Jr. A împlinit deja vârsta de cinci anișori. 

Aceasta a fost prezentă la ultimele meciuri pe care mama sa le-a jucat. Olympia i-a adus și un tribut mamei sale și a purtat o ținută asemănătoare cu sportiva atunci când s-a aflat la US Open.

Reclamă

Ce a declarat Serena Williams după ultimul său meci

Serena Williams a izbucnit în lacrimi după ultimul său meci de la US Open. Sportiva s-a impus pe terenul de tenis împotriva adversarei sale, Ajla, însă a pierdut în cele din urmă meciul. După mai bine de 27 de ani de carieră, Serena vrea să se concentreze mai mult asupra vieții de familie.

Aceasta le-a mulțumit fanilor pentru toată susținerea pe care i-au oferit-o de-a lungul timpului. Lacrimile sportivei au fost de bucurie, după cum a declarat chiar ea.

Serena i-a mulțumit și surorii sale, Venus. Sportiva spune că nimic din cea a realizat nu s-ar fi întâmplat fără ajutorul acesteia.

”Nu mi-a plăcut cuvântul retragere. Cred că cel mai bun cuvânt este evoluție. Vreau să evoluez puțin mai departe de cariera din tenis. Vine un moment când trebuie să luăm decizii și să ne îndreptăm în direcții diferite. E un moment dificil, mai ales dacă iubești ceea ce faci. Vreau să mă concentrez pe a fi mamă, pe obiectivele mele spirituale și să descopăr o Serena diferită”.

Sportiva spune că este foarte entuziasmată să afle ce îi rezervă viitorul în toată această perioadă. Fosta jucătoare de tenis este optimistă cu privire la planurile privind familia sa.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O femeie frumoasă care stă în pat și citește mesaje încercând să-și urmărească fostul partener
Horoscop
Zodii care își urmăresc fostul partener. Nativii care nu pot trece cu ușurință peste o despărțire
Există unele zodii care își urmăresc fostul partener. Acești nativi caută orice motiv pentru a vedea ce face persoana de care s-au despărțit. Ei trec mai greu peste momentul despărțirii și nu pot accepta...
2
O femeie frumoasă care poartă o rochie neagră și ține într-un cerc armonios mai multe frunze aurii
Horoscop
Zodii care iubesc liniștea. Ei sunt nativii care evită situațiile dramatice
Există unele zodii care iubesc liniștea și evită pe cât se poate situațiile dramatice. Acești nativi se feresc de persoanele care tind să fie vampiri energetici. Ei au nevoie de oameni sinceri în viața...
3
O femeie frumoasă care își aplică anticearcăn în timp ce se uită în oglindă
Frumusețe
Când se aplică anticearcănul. Ordinea corectă a produselor de machiaj
Dacă nu ești pasionată de beauty sau ești la început de drum, atunci poate fi copleșitor să începi să te machiezi singură. Cu atât de multă informație este greu să alegi pe cea care...
4
Cara Delevingne, într-o ținută casual, pe stradă
Divertisment
Casa i-a fost distrusă de incendiu și acum a fost fotografiată așa. Vedeta care pare foarte afectată de eveniment
Casa i-a fost distrusă de incendiu și acum a fost fotografiată așa. Cara Delevingne pare foarte afectată de eveniment. Fotografii au surprins-o în timp ce ieșea de la o clasă de Pilates. Modelul și...
5
Jonah Hill, imagine din tinerețe, dintrun film
Divertisment
Jonah Hill e aproape de nerecunoscut pe placa de surf. Actorul a slăbit enorm, iar acum face mult sport
Jonah Hill e aproape de nerecunoscut pe placa de surf. Actorul a slăbit enorm, iar acum face mult sport. Fotografii au stat pe urmele lui și l-au pozat din toate unghiurile. Jonah Hill a...
PARTENERI
×