Reclamă

Prima imagine cu Alex Rodriguez și Jennifer Lopez după zvonurile legate de despărțire

Alex Rodriguez a mers în Republica Dominicană pentru a fi alături de logodnica sa, Jennifer Lopez. Recent, în presă au existat speculații legate de o posibilă despărțire. Nicinul dintre cei doi nu a dorit să iasă public cu o declarație detaliată. Acum a apărut și prima imagine cu Alex Rodriguez și Jennifer Lopez.

Publicat: 16 martie 2021, 11:25 / Actualizat: 16 martie 2021, 14:54

Pe contul său de Instagram, A-Rod, în vârstă de 45 de ani, a publicat un story cu imagini de la balconul locuinței din Republica Dominicană. Descrierea pe care a adăugat-o i-a pus pe fani pe gânduri.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Prima imagine cu Alex Rodriguez și Jennifer Lopez

„Zi de luni fericită. O nouă săptămână. O nouă zi. Mai departe. Tot mai sus”, a fost descrierea pe care Alex Rodriguez a publicat-o pe story, imagini în care a menționat-o și pe Jennifer Lopez.

Story de pe Instagram, realizat de Alex Rodriguez, după zvonurile legate de despărțirea de Jennifer Lopez
Recent, în presă au existat speculații legate de o posibilă despărțire / Instagram Alex Rodriguez

În acest moment, Jennifer Lopez se află în Republica Dominicană pentru filmările producției Shotgun Wedding. Săptămâna trecutpă au apărut speculații legate de o posibilă despărțire a celor doi, după o logodnă de doi ani. Se pare că de vină ar fi fost chiar Alex Rodriguez. Presa a scris că fostul sportiv a avut o relație cu Madison LeCroy.

Vezi mai multe imagini în GALERIA FOTO!

Reclamă

Peste weekend, cei doi au avut replică la ceea ce s-a scris despre ei și au confirmat că încă sunt împreună. Acum au apărut și primele imagini cu Alex Rodriguez și Jennifer Lopez care par să întărească spusele celor doi.

În declarația comună pe care au oferit-o, cei doi au spus că se străduiesc să depășească anumite probleme de cuplu. În aceeași zi, Alex Rodriguez le-a spus fotografilor care au stat pe urmele lui că nu este un bărbat singur.

Reclamă

Motivele invocate de publicațiile tabloide

O sursă a publicației DailyMail a spus că cei doi au trecut prin momente dificile în relație. Cu toate acestea, ei nu au ajuns niciodată la despărțire. De asemenea, sursa a negat că problemele pe care cei doi le-au întâmpinat ar avea legătură cu o a treia persoană.

„Ea lucrează în Republica Dominicană acum, iar el este în Miami. E mai greu să se întâlnească, mai ales din cauza pandemiei, dar vor încerca să rămână împreună.”

Aceste declarații au fost făcute săptămâna trecută după ce mai multe publicații au scris despre despărțirea dintre cei doi citând surse apropiate cuplului.

Publicația PageSix chiar a menționat că despărțirea lor este din cauza relației pe care Alex Rodriguez o are cu Madison LeCroy.

Scandalul cu Madison LeCroy a fost picătura care a umplut paharul. Ei aveau deja probleme, dar Jennifer Lopez a fost cu adevărat rușinată de toată această poveste.

– Page Six

Madison LeCroy a fost fotografiată recent, dar nu a dorit să le răspundă fotografilor despre scandalul în care este implicată. Tot ce a spus până în acest moment vedeta a fost faptul că a avut o relație de prietenie inocentă cu Alex Rodriguez, dar că nu s-au întâlnit niciodată. Ea a ținut să menționeze că doar au vorbit la telefon.

Alex Rodriguez și Jennifer Lopez au amânat nunta de două ori din cauza pandemiei. Cei doi au declarat în trecut că vor încerca ca marele eveniment să aibă loc anul acesta, dacă restricțiile impuse de pandemie se mai relaxează.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Prințul Harry într-o cămașă albastră în timpul unei conferințe
Divertisment
Prințul Harry a declarat că reședința sa se află în Statele Unite ale Americii. Anunțul a fost făcut după ce s-a aflat că va merge în vizită în Londra
Prințul Harry a declarat că reședința sa se află în Statele Unite ale Americii. Anunțul a fost făcut după ce s-a aflat că va merge în vizită în Londra. Acesta a declarat pentru prima...
2
O femeie îmbrăcată în rochie albă, cu aripi de înger
Horoscop
Zodii care regretă că s-au deschis prietenilor. Nativii care se pot confrunta cu momente tensionate
Cât de multă încredere poți avea în oamenii pe care îi consideri apropiați de sufletul tău? Ai mai jos lista cu zodii care regretă că s-au deschis prietenilor și care au șanse mari să...
3
David și Victoria Beckham la un eveniment public din 2003
Divertisment
Dovada transformării Victoriei Beckham. Cum arăta chipul ei la începutul relației cu David și cum arată acum, la 50 de ani
Aceasta este dovada transformării victoriei Beckham. Chipul ei s-a schimbat de-a lungul relației sale cu David Beckham. Femeia de afaceri a împlinit vârsta de 50 de ani, iar soțul ei a celebrat-o în mediul...
4
O femeie care vorbește la telefon și vinde anumite lucruri
Horoscop
Zodii care sunt foarte bune la vânzări. Nativii care au latura comercială în natura lor
Anumite trăsături asociate cu diferite semne zodiacale pot influența cât de bine performează în diferite profesii. Când vine vorba de vânzări, unele semne strălucesc mai puternic decât altele. Ai mai jos lista cu zodii...
5
Kim Kardashian într-un costum de baie roz în timp ce este urmată de o întreagă echipă de fotografi pe plajă
Divertisment
Kim Kardashian s-a pus într-o situație penibilă. Cum a reușit diva să ajungă virală în mediul online
Kim Kardashian s-a pus într-o situație penibilă. Diva a ajuns ținta glumelor din mediul online după ce a postat în mediul online mai multe imagini în costum de baie. Vedeta s-a pozat în timp...
PARTENERI
×