Reclamă

Prima imagine cu Alex Rodriguez și Jennifer Lopez după zvonurile legate de despărțire

Alex Rodriguez a mers în Republica Dominicană pentru a fi alături de logodnica sa, Jennifer Lopez. Recent, în presă au existat speculații legate de o posibilă despărțire. Nicinul dintre cei doi nu a dorit să iasă public cu o declarație detaliată. Acum a apărut și prima imagine cu Alex Rodriguez și Jennifer Lopez.

Publicat: 16 martie 2021, 11:25 / Actualizat: 16 martie 2021, 14:54

Pe contul său de Instagram, A-Rod, în vârstă de 45 de ani, a publicat un story cu imagini de la balconul locuinței din Republica Dominicană. Descrierea pe care a adăugat-o i-a pus pe fani pe gânduri.

Prima imagine cu Alex Rodriguez și Jennifer Lopez

„Zi de luni fericită. O nouă săptămână. O nouă zi. Mai departe. Tot mai sus”, a fost descrierea pe care Alex Rodriguez a publicat-o pe story, imagini în care a menționat-o și pe Jennifer Lopez.

Story de pe Instagram, realizat de Alex Rodriguez, după zvonurile legate de despărțirea de Jennifer Lopez
Recent, în presă au existat speculații legate de o posibilă despărțire / Instagram Alex Rodriguez

În acest moment, Jennifer Lopez se află în Republica Dominicană pentru filmările producției Shotgun Wedding. Săptămâna trecutpă au apărut speculații legate de o posibilă despărțire a celor doi, după o logodnă de doi ani. Se pare că de vină ar fi fost chiar Alex Rodriguez. Presa a scris că fostul sportiv a avut o relație cu Madison LeCroy.

Vezi mai multe imagini în GALERIA FOTO!

Reclamă

Peste weekend, cei doi au avut replică la ceea ce s-a scris despre ei și au confirmat că încă sunt împreună. Acum au apărut și primele imagini cu Alex Rodriguez și Jennifer Lopez care par să întărească spusele celor doi.

În declarația comună pe care au oferit-o, cei doi au spus că se străduiesc să depășească anumite probleme de cuplu. În aceeași zi, Alex Rodriguez le-a spus fotografilor care au stat pe urmele lui că nu este un bărbat singur.

Reclamă

Motivele invocate de publicațiile tabloide

O sursă a publicației DailyMail a spus că cei doi au trecut prin momente dificile în relație. Cu toate acestea, ei nu au ajuns niciodată la despărțire. De asemenea, sursa a negat că problemele pe care cei doi le-au întâmpinat ar avea legătură cu o a treia persoană.

„Ea lucrează în Republica Dominicană acum, iar el este în Miami. E mai greu să se întâlnească, mai ales din cauza pandemiei, dar vor încerca să rămână împreună.”

Aceste declarații au fost făcute săptămâna trecută după ce mai multe publicații au scris despre despărțirea dintre cei doi citând surse apropiate cuplului.

Publicația PageSix chiar a menționat că despărțirea lor este din cauza relației pe care Alex Rodriguez o are cu Madison LeCroy.

Scandalul cu Madison LeCroy a fost picătura care a umplut paharul. Ei aveau deja probleme, dar Jennifer Lopez a fost cu adevărat rușinată de toată această poveste.

– Page Six

Madison LeCroy a fost fotografiată recent, dar nu a dorit să le răspundă fotografilor despre scandalul în care este implicată. Tot ce a spus până în acest moment vedeta a fost faptul că a avut o relație de prietenie inocentă cu Alex Rodriguez, dar că nu s-au întâlnit niciodată. Ea a ținut să menționeze că doar au vorbit la telefon.

Alex Rodriguez și Jennifer Lopez au amânat nunta de două ori din cauza pandemiei. Cei doi au declarat în trecut că vor încerca ca marele eveniment să aibă loc anul acesta, dacă restricțiile impuse de pandemie se mai relaxează.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Kate Middleton într-o fotografie portret în care poartă zos și cercei cu perle
Divertisment
Kate Middleton a strălucit într-o rochie roz. Prințesa de Wales a participat la nunta regală din Iordania
Kate Middleton a strălucit într-o rochie roz. Prințesa de Wales s-a aflat printre participanții la nunta regală din Iordania. Aceasta a fost însoțită de soțul său, Prințul William. Viitoarea Regină a Marii Britanii i-a...
2
O femeie frumoasă îmbrăcată în zână alături de partenerul ei de cuplu
Horoscop
Cupluri zodiacale care devin mai puternice peste ani. Dragostea lor durează o viață întreagă
În „baletul cosmic”, anumite perechi zodiacale se angajează într-un dans care se adâncește și devine mai armonios cu timpul. Aceste relații nu se estompează, ci mai degrabă înfloresc și fac asta cu fiecare moment...
3
O hartă astrală cu nativii din zodiac și palnetele care îi pot influența
Timp liber
Motivul pentru care credem în horoscop. La ce concluzii au ajuns specialiștii
Specialiștii au explicat care este motivul pentru care credem în horoscop. Concluziile lor au fost complet surprinzătoare. Probabil și tu ai citit horoscopul la un moment dat în viață și te-ai întrebat care este...
4
O femeie care își îndepărtează părul din bărbie cu ajutorul unei pensete
Frumusețe
Motivul pentru care îți pot crește fire de păr în bărbie. Procesul care are loc pe măsură ce înaintezi în vârstă
Te-ai întrebat vreodată care este motivul pentru care îți pot crește fire de păr în bărbie? Procesul acesta are loc pe măsură ce înaintezi în vârstă și este unul complet normal. Pilozitatea nu ar...
5
Luna plină roz pe un fundal închis la culoare cu tente de mov și roz
Horoscop
Fazele lunii în iunie 2023. Luna Plină pe data de 4 iunie, în zodia Săgetător
Pentru a vedea care sunt fazele lunii în iunie 2023, trebuie ținut cont de faptul că acest corp astronomic apare în diferite forme în funcție de mișcarea de evoluție. Ca de obicei, Luna are...
PARTENERI
×