Reclamă

Primele imagini cu familia lui Macaulay Culkin. Brenda Song și cei doi fii au participat la ceremonia actorului de pe Walk of Fame

Primele imagini cu familia lui Macaulay Culkin. Brenda Song și cei doi fii au participat la ceremonia actorului de pe Walk of Fame. Actorul a apelat la discreția în ceea ce privește nașterea și creșterea celor doi copii ai săi.

Andrada Marinică
Andrada Marinică
Publicat: 2 decembrie 2023, 17:17

Starul Home Alone, în vârstă de 42 de ani, le-a oferit fanilor câteva momente adorabile cu logodnica Brenda Song și cu cei doi fii ai lor. Actorul îi are pe Dakota, de 2 ani și un copil născut la începutul acestui an. Imaginile cu ei au apărut într-un videoclip postat de People. Imaginile au fost surprinse la ceremonia sa de pe Walk of Fame de la Hollywood.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Primele imagini cu familia lui Macaulay Culkin

Băieții lui Culkin și Song s-au dovedit a fi destul de energici. Cei doi părinți au fost văzuți ocupându-se pe rând de ei în timpul ceremoniei.

Într-un moment amuzant surprins de camera, Song, în vârstă de 34 de ani, a încercat să îl ia pe Dakota de lângă Culkin, din fața stelei sale proaspăt dezvelite. Între timp, actorul și-a ținut în brațe fiul cel mic. Dakota a mers la mama lui, care încă îl ținea de mână.

Song a reușit să îl prindă pe copil în următoarea fotografie, în timp ce îl ținea și pe Dakota. Ei au pozat cu Culkin în fața stelei sale.

Reclamă

Un alt clip a arătat-o pe mama a doi copii stând cu invitații în timp ce fiul lor cel mic sărea pe picior. În alte imagini se vede cum Culkin și Song se sărută și se îmbrățișează la ceremonie. Mai târziu ei au făcut mai multe fotografii de familie.

Culkin și-a făcut prima apariție publică alături de Song și cei doi fii ai lor când a fost onorat la ceremonia de la Los Angeles.

La eveniment au participat și mama lui Culkin din seria Home Alone, Catherine O’Hara, care a ținut un discurs. A fost prezentă și colega actorului din Party Monster, Natasha Lyonne.

Reclamă

Ce a spus actorul despre familia sa în discursul de pe Walk of Fame

În timpul ceremoniei, actorul a adus un omagiu familiei în discursul său, și s-a referit la ei drept „trei oameni preferați”.

„Aș dori să-i mulțumesc Brendei. Ești absolut totul”, a spus Culkin. „Ești cea mai bună persoană pe care am cunoscut-o vreodată. Și după nașterea celor doi băieți ai noștri, ai devenit unul dintre cei trei oameni preferați ai mei.”

Culkin și Song și-au început relația în 2017, după ce s-au cunoscut pe platoul de filmare al producției Changeland din Thailanda.

Cei doi au devenit părinți pentru prima dată pe 5 aprilie 2021. Nașterea celui de-al doilea fiu a fost apoi confirmată de fratele lui Macaulay, Kieran Culkin, în martie 2023.

Song a vorbit despre a fi un părinte „practic” într-un interviu sincer în 2022.

„Eu și logodnicul meu suntem foarte activi. Nu avem o dădacă, dar mama mea este aici cu noi de când s-a născut fiul meu”, a spus ea pentru The Cut la acea vreme.

„Cred că atunci când tu și partenerul tău aveți copii, în special în primele luni, nu aveți răbdarea să fiți politicoși unul cu celălalt”, a continuat Song. „A fi comunicativ atunci când ai nevoie de ajutor este atât de important. În loc să ne stabilim îndatoririle, ne simțim unul pe celălalt.”

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Planeta mercur înconjurată de semnele zodiacale pentru a lustra că mercur iese din retrograd pe 25 aprilie 2024
Horoscop
Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie. Ce urmează pentru zodii
Universul va deschide o poartă către un nou început pentru nativii din zodiac. Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie și lucrurile se vor schimba. Planeta își reia cursul direct, ceea ce înseamnă că...
2
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
3
O femeie superbă, blondă, care poartă o rochie roșie și ilustrează una dintre acele zodii care se folosesc de gelozie în relații
Horoscop
Zodii care se folosesc de gelozie în relații. Nativii care transformă acest sentiment într-o armă
Astrologii spun că există anumite zodii care se folosesc de gelozie în relații. Acești nativi reușesc să transforme acest sentiment într-o armă. Multe trăsături de personalitate sunt influențate de zodia în care ne naștem,...
4
O femeie frumoasă care poartă o rochie albastră și stă pe un pat de flori pentru a ilustra una dintre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024
Horoscop
Zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Trei nativi care vor avea parte de reușite
Astrologii vorbesc despre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Acești nativi au parte de momente de neuitat. Jupiter, planeta norocului și a abundenței, este pregătit să-i sprijine pe nativi să-și...
5
Prieteni care râd și se distrează într-o zi însorită
Horoscop
Lună Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024. Cum te influențează, în funcție de zodie
Un eveniment astrologic de o intensitate uriașă va acapara toate zodiile. Luna Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024 vine să ne aducă tot timpul la extreme. Nativii se vor simți prinși într-o mare...
PARTENERI
×