Reclamă

Primele imagini cu familia lui Macaulay Culkin. Brenda Song și cei doi fii au participat la ceremonia actorului de pe Walk of Fame

Primele imagini cu familia lui Macaulay Culkin. Brenda Song și cei doi fii au participat la ceremonia actorului de pe Walk of Fame. Actorul a apelat la discreția în ceea ce privește nașterea și creșterea celor doi copii ai săi.

Andrada Marinică
Andrada Marinică
Publicat: 2 decembrie 2023, 17:17

Starul Home Alone, în vârstă de 42 de ani, le-a oferit fanilor câteva momente adorabile cu logodnica Brenda Song și cu cei doi fii ai lor. Actorul îi are pe Dakota, de 2 ani și un copil născut la începutul acestui an. Imaginile cu ei au apărut într-un videoclip postat de People. Imaginile au fost surprinse la ceremonia sa de pe Walk of Fame de la Hollywood.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Primele imagini cu familia lui Macaulay Culkin

Băieții lui Culkin și Song s-au dovedit a fi destul de energici. Cei doi părinți au fost văzuți ocupându-se pe rând de ei în timpul ceremoniei.

Într-un moment amuzant surprins de camera, Song, în vârstă de 34 de ani, a încercat să îl ia pe Dakota de lângă Culkin, din fața stelei sale proaspăt dezvelite. Între timp, actorul și-a ținut în brațe fiul cel mic. Dakota a mers la mama lui, care încă îl ținea de mână.

Song a reușit să îl prindă pe copil în următoarea fotografie, în timp ce îl ținea și pe Dakota. Ei au pozat cu Culkin în fața stelei sale.

Reclamă

Un alt clip a arătat-o pe mama a doi copii stând cu invitații în timp ce fiul lor cel mic sărea pe picior. În alte imagini se vede cum Culkin și Song se sărută și se îmbrățișează la ceremonie. Mai târziu ei au făcut mai multe fotografii de familie.

Culkin și-a făcut prima apariție publică alături de Song și cei doi fii ai lor când a fost onorat la ceremonia de la Los Angeles.

La eveniment au participat și mama lui Culkin din seria Home Alone, Catherine O’Hara, care a ținut un discurs. A fost prezentă și colega actorului din Party Monster, Natasha Lyonne.

Reclamă

Ce a spus actorul despre familia sa în discursul de pe Walk of Fame

În timpul ceremoniei, actorul a adus un omagiu familiei în discursul său, și s-a referit la ei drept „trei oameni preferați”.

„Aș dori să-i mulțumesc Brendei. Ești absolut totul”, a spus Culkin. „Ești cea mai bună persoană pe care am cunoscut-o vreodată. Și după nașterea celor doi băieți ai noștri, ai devenit unul dintre cei trei oameni preferați ai mei.”

Culkin și Song și-au început relația în 2017, după ce s-au cunoscut pe platoul de filmare al producției Changeland din Thailanda.

Cei doi au devenit părinți pentru prima dată pe 5 aprilie 2021. Nașterea celui de-al doilea fiu a fost apoi confirmată de fratele lui Macaulay, Kieran Culkin, în martie 2023.

Song a vorbit despre a fi un părinte „practic” într-un interviu sincer în 2022.

„Eu și logodnicul meu suntem foarte activi. Nu avem o dădacă, dar mama mea este aici cu noi de când s-a născut fiul meu”, a spus ea pentru The Cut la acea vreme.

„Cred că atunci când tu și partenerul tău aveți copii, în special în primele luni, nu aveți răbdarea să fiți politicoși unul cu celălalt”, a continuat Song. „A fi comunicativ atunci când ai nevoie de ajutor este atât de important. În loc să ne stabilim îndatoririle, ne simțim unul pe celălalt.”

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
silueta unei femei care stă în pziție de lotus în fața lunii
Horoscop
4 zodii care își schimbă complet viața în martie 2024. Ce le rezervă astrele
Nu poți ști niciodată ce te așteaptă următoarea zi. Aceste 4 zodii care își schimbă complet viața în martie 2024 vor rămâne la fel de surprinse. Tot ceea ce au construit până acum va...
2
O femeie frumoasă care stă pe o stâncă și ilustrează una dintre zodiile ghinioniste în luna martie 2024
Horoscop
Zodii ghinioniste în luna martie 2024. Trei nativi se confruntă cu probleme
Cele trei zodii ghinioniste în luna martie 2024 sunt reprezentate de Leu, Balanță și Vărsător. Astrele spun că planeta Pluto va avea o influență directă asupra acestor nativi. Este unul dintre motivele pentru care...
3
O femeie frumoasă care poartă o rochie roșie și reprezintă zodia căreia nu îi rezistă nimeni în luna martie 2024
Horoscop
Zodia căreia nu îi rezistă nimeni în luna martie 2024. Află ce spun astrele în dragoste
Astrologii au dezvăluit zodia căreia nu îi rezistă nimeni în luna martie 2024. Acest nativ este puternic, misterios și un adevărat cuceritor. Este vorba despre o femeie care știe cum să se pună în...
4
Mai mulți ghiocei albi care se află sub un șnur de mărțișor
Timp liber
Pe ce parte se poartă mărțișorul. Tradiții mai puțin cunoscute
Prima zi din luna martie are o însemnătate aparte. Este și momentul în care multe persoane primesc în dar un mărțișor. În timp ce în ultimii ani au devenit tot mai populare brățările de...
5
O vază plină cu lalele colorate
Timp liber
Ce poți pune în apa lalelelor ca să reziste mai mult timp. Trucuri pe care orice persoană ar trebui să le știe
Martie este luna culorii, a frumuseții, a femeilor și a florilor. În această perioadă minunată dorim să surprindem persoanele dragi cu buchete superbe de flori. Vedetele lunii sunt lalele. Cunoscute pentru frumusețea lor aparte,...
PARTENERI
×