Reclamă

Prințesa Anne a uimit într-o pereche de cizme până la genunchi. Detaliul care a atras atenția tuturor

În cadrul unei vizite oficiale în Paris, Prințesa Anne a uimit într-o pereche de cizme din piele maro, până la genunchi. Un detaliu al cizmelor a reușit să atragă atenția tuturor celor prezenți la eveniment.

Publicat: 11 octombrie 2021, 8:58

Deși nu e la fel de cunoscută la nivel internațional precum alți membri ai Familiei Regale din Marea Britanie, Prințesa Anne reușește să atragă atenția atunci când se află în vizite oficiale în străinătate. De această dată, Anne s-a aflat în Paris, pentru a participa la două evenimente importante.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Prințesa Anne a fost apreciată întotdeauna pentru stilul ei vestimentar, pe care l-a pus în evidență în timpul unei vizite recente în Paris, scrie Hello Magazine.

În timpul vizitei, Anne s-a întâlnit și cu Directorul General UNESCO, Audrey Azoulay. Ea a participat și la sărbătorirea celei de-a 75-a aniversări a UNESCO. 

Prințesa Anne a uimit într-o pereche de cizme până la genunchi

În vârstă de 71 de ani, Prințesa Anne, singura fiică a Reginei Elisabeta, a atras toate privirile în timpul vizitei sale din Paris. În cadrul evenimentului UNESCO, ea s-a întâlnit cu laureații și câștigătorii programului UNESCO-L’Oreal Women in Science. Acesta recunoaște cercetătorii ce lucrează a soluționarea celor mai importante probleme globale. 

Pentru eveniment, Prințesa Anne a ales o ținută maro. Ea a purtat un compleu format dintr-o jachetă și o fustă într-o nuanță închisă de maro.

Reclamă

Pentru a accesoriza ținuta, Anne a ales o eșarfă galbenă, cu un model în nuanțe de maro, o geantă de piele în aceeași culoare și o pereche de cizme până la genunchi.

Vezi mai multe imagini în GALERIA FOTO!

Prințesa Anne a uimit într-un compleu maro, la un eveniment UNESCO organizat în Paris în octombrie 2021. Vorbește cu o femeie îmbrăcată în alb
Prințesa Anne a participat la un eveniment UNESCO în octombrie 2021, în Paris / Profimedia Images
Reclamă

Prințesa Anne a uimit în pereche de cizme din piele întoarsă. Acestea aveau și un detaliu de franjuri lungi, ce au atras atenșia. 

Prințesa Anne a prezentat trofeul câștigatorului celei de-a 100-a ediții a  Prix de L’Arc de Triomphe

Înainte să participe la evenimentul UNESCO, Prințesa Anne s-a aflat în tribunele Longchamp Racecourse, la cea de-a 100-a ediție a Prix de L’Arc de Triomphe.

Pentru eveniment, Prințesa Anne a uimit într-o ținută albastru deschis. Ea a optat pentru o haină lungă și o  pălărie în aceeași nuanță, cu un detaliu de pene pe bor. 

Anne a accesorizat ținuta cu o pereche de cizme până la genunchi, de această dată de culoare neagră. Ea a purtat și mănuși de piele neagră, o geantă în ton și cercei cu perle. Anne a purtat și rujul roșu pentru care a devenit cunoscută de-a lungul carierei sale. Ea s-a aflat al eveniment pentru a oferi trofeul câștigătorului competiției. 

Prințesa Anne continuă să aibă aceeași tunsoare faimoasă, pe care o poartă din tinerețe. Potrivit Jessica Patching, expertă în tunsori, stilul amintește de cel purtat în anii 1920. Nu e prima dată când Prințesa Anne a uimit cu stilul ei vestimentar. Ea a reușit să uimească prin diferitele alegeri vestimentare încă din tinerețe. 

„Prințesa Anne a purtat întotdeauna părul într-un stil clasic din anii 1920, pe toată durata carierei sale regale. De la împletituri din Franța, la cocuri, fiecare stil pe care l-a purtat a avut volum la rădăcină și a fost, de obicei, pieptănat pe spate. Ea a purtat fiecare stil elegant și cu grație,” a declarat Patching. 

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
2
O femeie care își aplică ulei pe păr
Frumusețe
Cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului, recomandate de experții în frumusețe
Podoaba capilară este unul din atuurile frumuseții feminine. Deși nu există o rețetă magică, cercetările arată că cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului pot accelera procesul. În plus, extractele puternice din plante ajută...
3
Un bărbat care stă pe o canapea, cu telecomanda în mână, care cască
Horoscop
Zodii care pot fi parteneri leneși. Cum să abordezi situația în relația de cuplu
Te-ai săturat să-ți cicăliști constant partenerul să-și facă sarcinile din casă? Te trezești că faci toate sarcinile grele din relație? Dacă da, nu ești singura. Astrologii lămuresc și această situație. Există zodii care pot...
4
O femeie care privește cu zâmbetul pe buze la o vitamină
Sănătate
Deficitul de vitamine care te-ar putea face să pari mai în vârstă. La ce recomandă specialiștii să fii atentă
Te-ai simțit mai fragilă, irascibilă și fără energie în ultima perioadă? Ar fi bine să verifici dacă ai deficit de vitamine. Acesta poate provoca o serie de simptome, cum ar fi oboseală și iritabilitate....
5
O femeie îmbrăcată în rochie albă, cu aripi de înger
Horoscop
Zodii care regretă că s-au deschis prietenilor. Nativii care se pot confrunta cu momente tensionate
Cât de multă încredere poți avea în oamenii pe care îi consideri apropiați de sufletul tău? Ai mai jos lista cu zodii care regretă că s-au deschis prietenilor și care au șanse mari să...
PARTENERI
×