Reclamă

Prințesa Charlene a uimit într-o rochie elegantă. Majestatea Sa și Prințul Albert au participat la o gală pentru a sărbători Ziua Națională a Principatului Monaco

Prințesa Charlene a uimit într-o rochie elegantă. Majestatea Sa și Prințul Albert au participat la o gală pentru a sărbători Ziua Națională a Principatului Monaco. Cei doi soți au părut binedispuși când au sărbătorit evenimentul la Grimaldi Forum.

Andrada Marinică
Andrada Marinică
Publicat: 22 noiembrie 2023, 6:50

Mama a doi copii, Prințesa Charlene, în vârstă de 45 de ani, a fost imaginea rafinamentului. Ea a atras toate privirile într-o rochie vișinie cu mâneci lungi și cu paiete. Ținuta a fost completată perfect de un ruj roșu aprins.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Prințesa Charlene a uimit într-o rochie elegantă

Soția Prințului Albert și-a coafat părul blond în bucle lejere, cu cărare pe o parte și a optat pentru un machiaj spectaculos, cu gene lungi și fard de obraz.

Pe de altă parte, soțul ei a purtat un costum cu jachetă neagră și pantaloni bleumarin.

Vezi mai multe imagin în GALERIA FOTO!

Prințesa Charlene într-o rochie vișinie, alături de soțul ei, de Ziua Națională a Monaco
Prințesa Charlene a uimit într-o rochie elegantă. / Profimedia Images
Reclamă

Prințesa Caroline, sora mai mare a Prințului Albert, a fost și ea prezentă. Aceasta din urmă a purtat un top cu paiete albastre și portocalii, combinat cu o fustă din satin.

Între timp, fiica ei, Prințesa Alexandra de Hanovra, a participat la eveniment într-o rochie neagră.

Membrii regali au primit flori. Ei au fost fotografiați alături de un grup adorabil de copii îmbrăcați în costume tradiționale monegasce.

Reclamă

Ziua Națională a Principatului Monaco este cunoscută și ca Ziua Prințului Suveran, iar data sărbătoririi este aleasă de Prințul domnitor.

În mod tradițional, Prinții alegeau ziua sfântului după care poartă numele. Dar când Prințul Albert a moștenit titlul, a decis să aleagă aceeași zi cu tatăl său, mai degrabă decât ziua Sfântului Albert, care ar fi fost pe 15 noiembrie.

De obicei, Ziua Principatului este sărbătorită cu focuri de artificii peste port cu o seară înainte. De asemenea, se ține și cu o liturghie la Monte Carlo a doua zi dimineața.

În cursul zilei, cuplul a îmbrăcat ținute patriotice pentru a sărbători Ziua Națională a Monaco, iar cei doi copii ai lor le-au urmat exemplul.

Prințul Albert și Prințesa Charlene au avut un program încărcat

Sosită cu Prințul Albert la slujba la Catedrala din Monaco, Prințesa Charlene, născută în Africa de Sud, a purtat un costum roșu, iar soțul ei a îmbrăcat costum militar.

Cei doi copii ai cuplului, gemenii Prințesa Gabriella și Prințul Jacques, în vârstă de opt ani, nu au fost văzuți cu părinții lor la liturghie. Cu toate acestea, ei au avut o apariție adorabilă pe balcon mai târziu, apărând în ținute care i-au transformat în mini-imaginea părinților lor.

Charlene a purtat de asemenea o pălărie elegantă, roșie, cu o haină peste o rochie roșie și cizme din piele de căprioară până la genunchi, în aceeași nuanță.

Micuța Prințesă Gabriella a optat pentru o ținută aproape identică, dar într-o nuanță de bleumarin, cu pantofi negri, din lac. Tânărul prinț Jacques a purtat o uniformă militară asemănătoare cu cea a tatălui său pentru evenimentul formal.

Cuplului i s-au alăturat și alți membri regali europeni, inclusiv Prințesa Caroline de Hanovra și Prințesa Stephanie de Monaco.

Charlene s-a bucurat de câteva săptămâni pline de angajamente publice. Cel mai recent, ea a fost văzută ajutând la împărțirea cadourilor de Crăciun ale Crucii Roșii din Monaco.

Ea s-a alăturat Prințului Albert și nepoatei lor, Camilla Gottllieb, în vârstă de 25 de ani, la Palatul Regal din Monte-Carlo. Charlene a părut relaxată în timp ce a împărțit cadouri participanților la eveniment.

Evenimentul anual de caritate face parte dintr-o serie de evenimente organizate de Crucea Roșie în perioada premergătoare Crăciunului în Monaco. În cadrul evenimentului, membrii familiei regale au vorbit cu unii dintre voluntarii Crucii Roșii. Ei au ascultat, de asemenea, povestea persoanelor vulnerabile care se aprovizionau cu cadouri înainte de Crăciun.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Două mâini de femeie care curăță un ou fiert de o coajă
Timp liber
Ce să faci cu ouăle fierte ca să se curețe foarte ușor. Trucuri utile pentru orice gospodină
Se apropie Paștele, iar de pe masă nu trebuie să lipsească ouăle frumos încondeiate. Ciocnirea ouălor de Paște este o tradiție care se păstrează în continuare. Descoperă și tu ce să faci cu ouăle...
2
Două tăvi cu cozonaci proaspăt scoși din cuptor
Timp liber
Când se scot cozonacii din tavă. Trucuri de la gospodine pentru un cozonac reușit
Cozonacii sunt nelipsiți de pe masa de sărbătoarea r românilor. Gospodinele se pregătesc din timp pentru a avea pe masă cele mai bune preparate. Dacă îți dorești să ai parte de cozonaci apetisanți și...
3
O femeie frumoasă care poartă o rochie albă și stă într-un lac pentru a ilustra una dintre acele zodii nefericite a lunii mai 2024
Horoscop
Zodia nefericită a lunii mai 2024. Ea are cele mai multe probleme din cauza stresului
Astrologii au dezvăluit care este zodia nefericită a lunii mai 2024. Acest nativ se va confrunta cu cele mai multe probleme din cauza stresului de la locul de muncă. Astrele arată o perioadă destul...
4
O femeie frumoasă care poartă o rochie albă și stă într-un lac pentru a ilustra una dintre acele zodii nefericite a lunii mai 2024
Horoscop
Zodia nefericită a lunii mai 2024. Ea are cele mai multe probleme din cauza stresului
Astrologii au dezvăluit care este zodia nefericită a lunii mai 2024. Acest nativ se va confrunta cu cele mai multe probleme din cauza stresului de la locul de muncă. Astrele arată o perioadă destul...
5
O femeie frumoasă care poartă o rochie neagră și o pereche de mănuși în timp ce ține un deget la gură pentru a ascunde un secret
Horoscop
Zodii care nu pot păstra un secret. Nativii în care nu e recomandat să-ți pui încrederea
Există unele zodii care nu pot păstra un secret. Acești nativi nu pot fi de încredere și este recomandat să eviți discuțiile importante în preajma lor. Dacă ai anumite probleme care îți dorești să...
PARTENERI
×