Reclamă

Prințesa Charlotte împlinește 8 ani. Ziua ei de naștere, marcată prin noi imagini

Prințesa Charlotte împlinește 8 ani. Familia Regală Britanică ne-a obișnuit deja cu portretele pe care le realizează cu ocazia aniversării copiilor lui Kate Middleton. Fiica Prințului William i-a bucurat pe admiratorii familiei regale.

Publicat: 2 mai 2023, 10:09

Prințesa Charlotte seamănă tot mai mult cu tatăl său. Mulți admiratori ai Familie Regale Britanice o simpatizează. Aceasta a împlinit vârsta de 8 ani pe data de 2 mai 2023. Prințesa este deja o adevărată domnișoară și cucerește cu fiecare apariție pe care o are. Charlotte este foarte atentă în public și încearcă să îi ajute pe frații săi atunci când se prezintă la diferite evenimente regale.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Prințesa Charlotte împlinește 8 ani

Prințul și Prințesa de Wales au sărbătorit împreună aniversarea fiicei lor. Cu această ocazie au fost publicate noi imagini cu Prințesa Charlotte. Admiratorii Casei Regale au putut să vadă fotografiile drăgălașe. Anul trecut, Prințesa Charlotte a pozat alături de câinele familiei la reședința din Norfolk.

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

Imaginile de atunci au făcut rapid înconjurul lumii. Prințesa impresionează cu gingășia și frumusețea sa. Aceasta nu încetează să-i uimească pe cei din jurul său. Charlotte dă dovadă de eleganță la fiecare apariție pe care o are alături de părinții săi.

Reclamă

Fotografia de anul acesta a fost surprinsă chiar de mama Prințesei. Kate Middleton i-a realizat fiicei sale un portret superb.

Publicația People scrie că poza a fost făcută chiar luna aceasta. În imagine Prințesa apare zâmbind în timp ce se relaxează pe un scaun.

Prințul și Prințesa de Wales i-au urat Prințesei Charlotte la mulți ani prin intermediul rețelelor de socializare. Aceștia și-au dorit să împărtășească fotografia adorabilă cu toți admiratorii Familiei Regale. Fotografia adorabilă face înconjurul lumii.

Reclamă

Prințesa Charlotte va fi văzută în public la încoronarea Regelui Charles, care va avea loc pe data de 6 mai 2023. Copiii Prințului William sunt așteptați cu mare entuziasm.

Ce relație are Prințesa Charlotte cu familia sa

Prințesa Charlotte are o relație foarte bună cu părinții săi. Aceasta studiază la aceeași școală la care merg și frații săi. Charlotte este deja o adevărată domnișoară. Prințesa este foarte ascultătoare și încearcă să-și facă părinții mândri cu fiecare ocazie.

Prințesa Charlotte avea o relație foarte strânsă și cu bunica sa, Regina Elisabeta. Micuța a fost văzută plângând la înmormântarea Majestății Sale. În ciuda durerii pe care a simțit-o în suflet, Charlotte a avut mereu grijă de fratele său mai mare, Prințul George.

Mulți susțin că prințesa Charlotte seamănă foarte mult cu tatăl său, însă aceasta are o relație la fel de strânsă și cu mama sa. Kate Middleton petrece mult timp alături de copii săi. Aceasta a ales să renunțe la o parte din îndatoririle regale pe care le-a avut în timp ce copiii săi se aflau în vacanța de primăvară.

În felul acesta a putut petrece mai mult timp alături de cei mici.  Prințesa de Wales spune că cei mici adoră activitățile în aer liber. Prințul și Prințesa de Wales încearcă să le ofere o copilărie cât mai normală celor trei copii pe care îi au împreună.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O femeie frumoasă care stă în pat și citește mesaje încercând să-și urmărească fostul partener
Horoscop
Zodii care își urmăresc fostul partener. Nativii care nu pot trece cu ușurință peste o despărțire
Există unele zodii care își urmăresc fostul partener. Acești nativi caută orice motiv pentru a vedea ce face persoana de care s-au despărțit. Ei trec mai greu peste momentul despărțirii și nu pot accepta...
2
O femeie frumoasă care poartă o rochie neagră și ține într-un cerc armonios mai multe frunze aurii
Horoscop
Zodii care iubesc liniștea. Ei sunt nativii care evită situațiile dramatice
Există unele zodii care iubesc liniștea și evită pe cât se poate situațiile dramatice. Acești nativi se feresc de persoanele care tind să fie vampiri energetici. Ei au nevoie de oameni sinceri în viața...
3
O femeie frumoasă care își aplică anticearcăn în timp ce se uită în oglindă
Frumusețe
Când se aplică anticearcănul. Ordinea corectă a produselor de machiaj
Dacă nu ești pasionată de beauty sau ești la început de drum, atunci poate fi copleșitor să începi să te machiezi singură. Cu atât de multă informație este greu să alegi pe cea care...
4
Cara Delevingne, într-o ținută casual, pe stradă
Divertisment
Casa i-a fost distrusă de incendiu și acum a fost fotografiată așa. Vedeta care pare foarte afectată de eveniment
Casa i-a fost distrusă de incendiu și acum a fost fotografiată așa. Cara Delevingne pare foarte afectată de eveniment. Fotografii au surprins-o în timp ce ieșea de la o clasă de Pilates. Modelul și...
5
Jonah Hill, imagine din tinerețe, dintrun film
Divertisment
Jonah Hill e aproape de nerecunoscut pe placa de surf. Actorul a slăbit enorm, iar acum face mult sport
Jonah Hill e aproape de nerecunoscut pe placa de surf. Actorul a slăbit enorm, iar acum face mult sport. Fotografii au stat pe urmele lui și l-au pozat din toate unghiurile. Jonah Hill a...
PARTENERI
×