Reclamă

Prințul Andrew va lua parte la ceremonia de comemorare a Prințului Philip. Ce alte personalități din Familiile Regale Europene și-au confirmat prezența

Familia Regală Britanică și alți membri ai Familiilor Regale Europene se vor aduna pe data de 29 martie 2022 pentru a comemora amintirea Ducelui de Edinburgh. Acesta s-a stins din viață la vârsta de 99 de ani. Prințul Andrew va lua parte la rândul său la ceremonia de comemorare a Prințului Philip. Va fi prima apariție a fiului Reginei Elisabeta alături de ceilalți membrii de la Casa Regală de când acestuia i s-a retras titlul de Alteță Regală și distincțiile militare.

Publicat: 28 martie 2022, 7:02

Prințul Philip s-a stins din viață anul trecut într-o perioadă în care o ceremonie funerară la care să participe multe persoane nu ar fi putut fi cu putință. Din cauza pandemiei de COVID-19 doar 30 de persoane au putut să-l conducă pe soțul Reginei Elisabeta pe ultimul drum.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Prințul Andrew va lua parte la ceremonia de comemorare a Prințului Philip

Luna trecută palatul Buckingham a anunțat faătul că se va ține o ceremonie de comemorare a Prințului Philip. Aceasta va avea loc la Westminster Abbey pe data de 29 martie 2022. Prințul Harry s-a întors în Marea Britanie anul trecut pentru a-l conduce pe bunicul său pe ultimul drum. Cu toate acestea, sursele spun că Ducele de Sussex nu se va întoarce din nou la Casa Regală pentru a lua parte la evenimentul de la sfârșitul acestei luni.

Vezi mai multe imagini cu Prințul Philip în Galeria Foto!

Prințul Philip îmbrăcat în smoking alături de cea căreia i-a lăsat o moștenire impresionantă, Regina Elisabeta
Oamenii s-au așteptat ca o bună parte a averii Prințului Philip să revină exlusiv Familiei Regale / Getty Images

Totuși, apropiații Ducilor de Sussex spun că Harry plănuiește să-și viziteze bunica în perioada ce urmează. Lista oficială cu cei care urmează să participe nu a fost confirmată în totalitate.

Reclamă

Se așteaptă ca membrii cei mai importanți ai Familiei Regale Britanice să fie prezenți. Printre aceștia se numără Prințul Charles și Camilla, Ducesă de Cornwall, Prințesa Anne și soțul acesteia Timothy Laurence, Prințul William și Ducesa de Cambridge și Prințul Edward alături de Sophie.

Prințul Andrew va lua și el parte la ceremonia de comemorare a Prințului Philip, scrie Press Association. Alte persoane care sunt așteptate sunt Prințesa Beatrice și soțul său, Eduardo Mapelli Mozzi, Prințesa Eugenie și soțul său, Jack Brooksbank.

Publicația Town & Country a dezvăluit ce alți membrii din Familiile Regale Europene și-au confirmat prezența. Printre aceștia se numără Regele Felipe și Regina Letizia, Regina Margrethe a Danemarcei, Regele Carl XVI Gustaf și Regina Silvia. Totodată cor fi prezenți și Prințesa Margareta a României și Principele Radu.

Reclamă

Regina Elisabeta este așteptată la ceremonia de comemorare a Prințului Philip

Regina Elisabeta este așteptată la ceremonia de comemorare a soțului său. Sursele spun că acesta a fost sfătuită să nu-și asume foarte multe responsabilități în această perioadă. Monarhul Marii Britanii trebuie să se recupereze complet.

Aceasta a fost nevoită să stea în izolare după ce s-a infectat cu virusul de COVID-19. În ultima perioadă, Regina a susținut mai multe întâlniri oficiale la Castelul Windsor. În cadrul acestor s-a întâlnit cu mai multe personalități politice importante.

Întâlnirile au fost atât online cât și față în față. Cele mai recente informații dezvăluite de experții regali spun că Regina Elisabeta se ferește să apară în public. Majestatea Sa nu poate sta pentru perioade lungi de timp în picioare.

Aceasta este nevoită să folosească un baston atunci când se deplasează. Se pare că Regina nu vrea să recreeze imaginea surorii sale, Prințesa Margaret care a fost văzut- într-un scaun cu rotile cu doar șase luni înainte să se stingă din viață.

Cele mai multe surse spun că Majestatea Sa va lua parte la ceremonia de comemorare a Prințului Philip. În ciuda faptului că a lipsit de la mai multe evenimente publice în ultima vreme, experții regali spun că aceasta va fi prezentă la evenimentul de pe 29 martie.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
2
O femeie care își aplică ulei pe păr
Frumusețe
Cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului, recomandate de experții în frumusețe
Podoaba capilară este unul din atuurile frumuseții feminine. Deși nu există o rețetă magică, cercetările arată că cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului pot accelera procesul. În plus, extractele puternice din plante ajută...
3
Un bărbat care stă pe o canapea, cu telecomanda în mână, care cască
Horoscop
Zodii care pot fi parteneri leneși. Cum să abordezi situația în relația de cuplu
Te-ai săturat să-ți cicăliști constant partenerul să-și facă sarcinile din casă? Te trezești că faci toate sarcinile grele din relație? Dacă da, nu ești singura. Astrologii lămuresc și această situație. Există zodii care pot...
4
O femeie care privește cu zâmbetul pe buze la o vitamină
Sănătate
Deficitul de vitamine care te-ar putea face să pari mai în vârstă. La ce recomandă specialiștii să fii atentă
Te-ai simțit mai fragilă, irascibilă și fără energie în ultima perioadă? Ar fi bine să verifici dacă ai deficit de vitamine. Acesta poate provoca o serie de simptome, cum ar fi oboseală și iritabilitate....
5
O femeie îmbrăcată în rochie albă, cu aripi de înger
Horoscop
Zodii care regretă că s-au deschis prietenilor. Nativii care se pot confrunta cu momente tensionate
Cât de multă încredere poți avea în oamenii pe care îi consideri apropiați de sufletul tău? Ai mai jos lista cu zodii care regretă că s-au deschis prietenilor și care au șanse mari să...
PARTENERI
×