Reclamă

Prințul Harry a fost dezamăgit de Familia Regală Britanică. Ce a apărut recent în presă

Prințul Harry a fost dezamăgit de Familia Regală Britanică. Ducele de Sussex vrea să evite un nou contact cu Familia Regală Britanică. A fost „șocat” de „primirea rece” de la înmormântarea Prințului Philip. Este posibil să nu mai revină în vară în Marea Britanie, așa cum era planificat.

Publicat: 27 aprilie 2021, 11:25 / Actualizat: 7 iunie 2024, 18:14

Prințul Harry vrea să evite un nou contact cu Familia Regală Britanică. Un expert regal a vorbit despre faptul că acesta vrea să evite o nouă vizită în Londra. El plănuia să se întoarcă în Marea Britanie în vară. Atunci se plănuiește dezvelirea unei statui în memoria Prințesei Diana.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Prințul Harry a fost dezamăgit de Familia Regală Britanică

„Prințul Harry a fost atât de „șocat” de „primirea foarte, foarte rece” pe care a primit-o de la Familia Regală. Acesta a venit singur în Londra pentru înmormântarea bunicului său, prințul Philip. Se pare că iese din discuție o viitoare călătorie în Marea Britanie în iulie”, a declarat un expert regal.

Ducele de Sussex, în vârstă de 35 de ani, care locuiește într-o casă de 14,7 milioane de dolari din Santa Barbara, California, împreună cu soția Meghan Markle și fiul lor Archie, plănuia să se întoarcă în Marea Britanie în această vară pentru dezvelirea unei statui a regretatei sale mame, Prințesa Diana. Acesta nici măcar nu a mai stat să fie alături de Regina Elisabeta în ziua în care a împlinit 95 de ani, așa cum se spunea inițial.

Vezi mai multe imagini în GALERIA FOTO!

Prințul Harry și Prințul William, cu capul plecat, în timp ce mergeau în spatele sicriului bunicului lor
Prinții William și Harry au o relație tensionată în acest moment și nu au stat unul lângă celălat în cortegiul funerar / Getty Images
Reclamă

Russel Myers, expert regal, a declarat pentru talkRADIO, că primirea de care a avut parte la înmormântarea bunicului său l-a dezamăgit. Acesta a continuat spunând că Ducele de Sussex ar putea folosi nașterea celui de-al doilea copil al său, care urmează să se nască vara aceasta, ca „scuză convenabilă” pentru a nu „înfrunta familia”.

Statuia Prințesei Diana a fost comandată pentru a comemora douăzeci de ani de la moartea sa, dar și pentru a recunoaște impactul pozitiv pe care aceasta l-a avut pentru Marea Britanie și pentru întreaga lume. Acesta va fi instalată în Grădina Palatului Kensington pe data de 1 iulie 2021, marcând cea de-a 60-a aniversare a mamei Prinților William și Harry.

Ce spun jurnaliștii despre Prințul Harry și revenirea lui în Marea Britanie

Reclamă

Kevin O’Sullivan, prezentatorul de radio a completat și el declarațiile expertului regal. Acesta a spus că Prințul Harry a arătat foarte neobișnuit la înmormântarea bunicului său, Ducele de Edinburgh.

Mă întreb dacă a avut parte de o primire foarte, foarte rece? Am citit că unii membrii ai Familiei Regale l-au blocat literalmente și nici măcar nu au vorbit cu el.

– Kevin O’Sullivan

Russell Myers a răspuns: „Mi se spune că este încă dornic să vină. Ambele tabere sunt. Cu siguranță Kate și William îl vor întâmpina dacă va vrea să se întoarcă.”

Cei doi frați au dorit statuia Prințesei Diana încă de acum doi ani. Potrivit DailyMail este singurul subiect comun care îi mai leagă pe cei doi frați după mutarea lui Harry în Statele Unite ale Americii.

Așa cum s-a scris despre Kate Middleton că a încercat să-i împace pe cei doi, se pare că și Zara Tindall și soțul ei au încercat să îi apropie. Discuțiile dintre cei doi au devenit mai aprinse după ce Harry și Meghan au declarat pentru Oprah Winfrey că Familia Regală este rasistă. Acest lucru l-a înfuriat pe Prințul William.

Harry a declarat în interviul pentru Oprah: „După cum am mai spus, îl iubesc pe William până la capăt. El este fratele meu. Am trecut prin iad împreună. Adică avem o experiență comună. Dar suntem pe căi diferite.”

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Două porții de salată de dovlecei copți
Rețete
Salată de dovlecei copți. Rețetă asemănătoare cu salata de vinete
Această rețetă de salată de dovlecei copți este similară cu salata de vinete, având o textură cremoasă și un gust savuros. Este o alternativă excelentă pentru cei care caută o variantă diferită, dar la...
2
dragon cu bănuți în gură pe un fond deschis la culoare
Horoscop
5 zodii chinezești care au noroc săptămâna aceasta. Vezi dacă te numeri printre ele
Astrologii anunță că mulți dintre nativi vor reuși să-și găsească ferestrele de oportunitate în următoarea perioadă. Aceste 5 zodii chinezești care au noroc săptămâna aceasta sunt totuși mult mai active. Adevăruri vor ieși la...
3
Familia Regală la Trooping the Colour 2024
Familia Regală
Kate Middleton i s-a alăturat Regelui Charles pe balconul Palatului Buckingham. Familia regală s-a reunit pentru a urmărit demonstrația aeriană de la Trooping the Color 2024
Kate Middleton i s-a alăturat Regelui Charles pe balconul Palatului Buckingham. Familia regală s-a reunit pentru a urmărit demonstrația aeriană de la Trooping the Color 2024. A fost prima reuniune a Prințesei și a...
4
O femeie care își notează în jurnal
Horoscop
Afirmații care pot atrage norocul în viața ta, potrivit unui astrolog
Afirmațiile sunt un truc care ne poate schimba pentru totdeauna soarta. Ne petrecem tot timpul cu noi înșine, ascultându-ne gândurile. Mentalitatea pe care o ai modelează și colorează fiecare experiență din viață. Ai mai...
5
Țuspais sau ciuspais de dovlecel cu iaurt în bol alb, alături de mărar verde
Rețete
Țuspais sau ciuspais de dovlecel cu iaurt. Rețetă tradițională din Banat
Țuspais sau ciuspais de dovlecel cu iaurt este un fel de mâncare tradițională din bucătăria românească, simplu de preparat și foarte gustos. Este o rețetă bănățeană simplă și extrem de gustoasă, preparată din dovlecei...
PARTENERI
×