Reclamă

Prințul Harry s-a întors la Meghan cu doar o zi înainte de aniversarea Reginei

Prințul Harry s-a întors la Meghan Markle, în California, și la fiul lor în vârstă de numai 2 anișori, după ce a petrecut o săptămână în Londra pentru a fi alături de familie la înmormântarea Prințului Philip.

Publicat: 21 aprilie 2021, 12:06

Ducele de Sussex a zburat către Los Angeles cu un avion privat din Londra. Mașina sa personală, cu șofer, a fost văzută în timp ce părăsea terminalul destinat celebrităților de pe aeroportul din Los Angeles. Mai apoi a intrat în conacul din Montecito în jurul orei 16:00.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Prințul Harry s-a întors la Meghan

Harry s-a întors în Statele Unite cu doar 24 de ore înainte ca Regina Elisabeta să împlinească 95 de ani. Această aniversare este complet diferită de cele pe care le-a avut Regina în timpul căsniciei cu Prințul Philip. După 73 de ani în care i-a fost alături necontenit, acum trebuie să se descurce fără el, iar absența lui se simte.

Regina își va petrece ziua de naștere la Castelul Windsor, cu doar câteva persoane în jur. Îi vor fi alături doar majordomii care se ocupă de ea încă de la începutul pandemiei.

Vezi mai multe imagini în GALERIA FOTO!

Prințul Harry, în mașina personală, în timp ce este luat de șoferul său de pe aeroportul din Los Angeles
Regina își va petrece ziua de naștere la Castelul Windsor, cu doar câteva persoane în jur / Profimedia Images
Reclamă

Ce s-a întâmplat între Prinții Harry și William

Cu toate aceste evenimente recente din sânul Familiei Regale Britanice, Prințul Harry s-a întors la familia sa fără să-și rezolve însă problemele în Londra. Deși s-a scris că acesta a purtat o discuție cu Prințul William și Prințul Charles, se pare că ruptura dintre ei nu este încă complet remediată. Kate Middleton este cea care a încercat împăcarea celor doi frați.

DailyMail scrie că între cei doi frați și tatăl lor a avut loc o întâlnire în camerele castelului. Potrivit surselor publicației menționate anterior, conversația s-a încheiat la fel cum a început, fără o rezolvare concretă. Aceștia au optat pentru o întâlnire în trei pentru ca discuția să nu fie interpretată greșit de nicio parte.

Reclamă

Nici Prințul Charles și nici Prințul William nu vor participa la aniversarea Reginei. Cu câteva zile în urmă se spunea că Harry va rămâne pentru a-i fi alături în ziua în care împlinește 95 de ani. În cele din urmă, acesta a decis să se întoarcă la Meghan. S-a scris mult despre durerea care a pus stăpânire peste Familia Regală Britanică săptămânile acestea. Situația era una tensionată încă din luna februarie când Ducii de Sussex au acordat un interviu pentru Oprah Winfrey. Prințul Harry și Meghan Markle au acuzat mai mulți membri ai monarhiei de rasism și situații conflictuale.

Regina Elisabeta a avut ochii în lacrimi la înmormântare

Majestatea Sa a avut lacrimi în ochi în mașina care a adus-o la înmormântarea Prințului Philip. Regina Elisabeta a fost fotografiată în timp ce își ștergea ochii cu un șervețel înainte să coboare din automobil și să țină un moment de reculegere lângă sicriul soțului ei.

Regina a avut ordine stricte pentru ceremonia de înmormântare a soțului ei. Acesta a decis ca niciunul dintre cei prezenți la ceremonie nu va purta uniforme militare. Acest lucru a fost din cauza faptului că Prințul Harry a renunțat la atribuțiile regale. Nimeni nu și-a dorit ca el să se simtă stâjenit într-o situație care este și așa tragică.

Harry a mers singur la ceremonia de înmormântare a bunicului său. Meghan Markle nu a putut să participe din cauza faptului că nu a primit acordul medicilor să zboare cu avionul. Ducesa de Sussex va aduce pe lume o fetiță în această vară.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Un copil care ține un fluture în palme
Horoscop
Cea mai norocoasă zi din această vară pentru fiecare semn zodiacal. Află când te vei bucura de succes
Vara este aproape, iar lucrurile par mai frumoase pe măsură ce ne îndreptăm atenția către următoarele luni distracție. Dacă ai căutat momentul perfect pentru a face pauză în ceea ce privește responsabilitățile și pentru...
2
Victoria Silvstedt surprinsă într-o fotografie portret la Festivalul de Film de la Cannes 2024
Divertisment
Victoria Silvstedt a fost la un pas de un accident vestimentar. Rochia îndrăzneață a lăsat multe zone la vedere
Victoria Silvstedt a fost la un pas de un accident vestimentar. Rochia îndrăzneață a artistei a lăsat multe zone la vedere. Aceasta a avut nevoie de ajutor pentru a depăși momentul jenant de pe...
3
O femeie frumoasă cu urechi de elf și coroană pe cap
Horoscop
Când ești cea mai norocoasă persoană din lume. Află anul, luna și ziua în care astrele sunt de partea ta
Numărul tău destin te poate ajuta să descoperi cele mai bune momente pentru a-ți manifesta visele. Deși nu poți prezice viitorul, se pare că îl poți calcula. Când ești cea mai norocoasă persoană din...
4
Cuplu care face sport
Sănătate
Câte zile pe săptămână e recomandat să te antrenezi. Ce spun specialiștii despre exercițiile fizice
Pentru că sezonul de plajă se apropie cu pași rapizi, mulți oameni probabil se întreabă dacă pot recupera timpul pierdut făcând exerciții fizice în fiecare zi până la vacanța de vară. Răspunsul este mai...
5
Chifle pufoase cu brânză și mărar, pentru mic dejunuri savuroase într-o tavă metalică așezată pe un grătar
Rețete
Chifle pufoase cu brânză și mărar, pentru un mic dejun savuros
Dacă nu mai știi cu ce să-ți surprinzi familia la micul dejun, încearcă o rețetă simplă pentru chifle pufoase cu brânză și mărar. Se prepară ușor, iar ingredientele sunt simple și mereu la îndemână....
PARTENERI
×