Prințul Harry s-a întors la Meghan cu doar o zi înainte de aniversarea Reginei

Prințul Harry s-a întors la Meghan Markle, în California, și la fiul lor în vârstă de numai 2 anișori, după ce a petrecut o săptămână în Londra pentru a fi alături de familie la înmormântarea Prințului Philip.

21 aprilie 2021 la 12:06

Ducele de Sussex a zburat către Los Angeles cu un avion privat din Londra. Mașina sa personală, cu șofer, a fost văzută în timp ce părăsea terminalul destinat celebrităților de pe aeroportul din Los Angeles. Mai apoi a intrat în conacul din Montecito în jurul orei 16:00.

Prințul Harry s-a întors la Meghan

Harry s-a întors în Statele Unite cu doar 24 de ore înainte ca Regina Elisabeta să împlinească 95 de ani. Această aniversare este complet diferită de cele pe care le-a avut Regina în timpul căsniciei cu Prințul Philip. După 73 de ani în care i-a fost alături necontenit, acum trebuie să se descurce fără el, iar absența lui se simte.

Regina își va petrece ziua de naștere la Castelul Windsor, cu doar câteva persoane în jur. Îi vor fi alături doar majordomii care se ocupă de ea încă de la începutul pandemiei.

Vezi mai multe imagini în GALERIA FOTO!

Prințul Harry, în mașina personală, în timp ce este luat de șoferul său de pe aeroportul din Los Angeles
Regina își va petrece ziua de naștere la Castelul Windsor, cu doar câteva persoane în jur / Profimedia Images

Ce s-a întâmplat între Prinții Harry și William

Cu toate aceste evenimente recente din sânul Familiei Regale Britanice, Prințul Harry s-a întors la familia sa fără să-și rezolve însă problemele în Londra. Deși s-a scris că acesta a purtat o discuție cu Prințul William și Prințul Charles, se pare că ruptura dintre ei nu este încă complet remediată. Kate Middleton este cea care a încercat împăcarea celor doi frați.

DailyMail scrie că între cei doi frați și tatăl lor a avut loc o întâlnire în camerele castelului. Potrivit surselor publicației menționate anterior, conversația s-a încheiat la fel cum a început, fără o rezolvare concretă. Aceștia au optat pentru o întâlnire în trei pentru ca discuția să nu fie interpretată greșit de nicio parte.

Nici Prințul Charles și nici Prințul William nu vor participa la aniversarea Reginei. Cu câteva zile în urmă se spunea că Harry va rămâne pentru a-i fi alături în ziua în care împlinește 95 de ani. În cele din urmă, acesta a decis să se întoarcă la Meghan. S-a scris mult despre durerea care a pus stăpânire peste Familia Regală Britanică săptămânile acestea. Situația era una tensionată încă din luna februarie când Ducii de Sussex au acordat un interviu pentru Oprah Winfrey. Prințul Harry și Meghan Markle au acuzat mai mulți membri ai monarhiei de rasism și situații conflictuale.

Regina Elisabeta a avut ochii în lacrimi la înmormântare

Majestatea Sa a avut lacrimi în ochi în mașina care a adus-o la înmormântarea Prințului Philip. Regina Elisabeta a fost fotografiată în timp ce își ștergea ochii cu un șervețel înainte să coboare din automobil și să țină un moment de reculegere lângă sicriul soțului ei.

Regina a avut ordine stricte pentru ceremonia de înmormântare a soțului ei. Acesta a decis ca niciunul dintre cei prezenți la ceremonie nu va purta uniforme militare. Acest lucru a fost din cauza faptului că Prințul Harry a renunțat la atribuțiile regale. Nimeni nu și-a dorit ca el să se simtă stâjenit într-o situație care este și așa tragică.

Harry a mers singur la ceremonia de înmormântare a bunicului său. Meghan Markle nu a putut să participe din cauza faptului că nu a primit acordul medicilor să zboare cu avionul. Ducesa de Sussex va aduce pe lume o fetiță în această vară.

RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Alex Rodriguez, zâmbitor, îmbrăcat în cămașă cu cravată, la o conferință cu tematică sportivă
Divertisment
Cum a fost fotografiat Alex Rodriguez după ce JLo și Ben Affleck s-au împăcat
Vestea că Jennifer Lopez și Ben Affleck s-au împăcat a ținut primele pagini ale tabloidelor. Cei doi au fost fotografiați în Montana, iar împăcarea lor este un subiect intens discutat. Nici faptul că fostul...
2
Justin Bieber s-a lăsat pe mâinile stiliștilor și este îmbrăcat într-un tricou negru și o cămașă gri desfăcută, cu părul prins într-o bandană albă în timp ce în spatele său apare publicul plin de lumini
Divertisment
Justin Bieber s-a lăsat pe mâinile stiliștilor. Cum arată noul look al cântărețului
Artistul a fost fotografia recent alături de soția sa Hailey Bieber în Miami. Fanii săi au fost surprinși să vadă cum Justin Bieber s-a lăsat din nou pe mâinile stiliștilor. Ultimele sale apariții au...
3
O căpușă, alături de o pensetă specială de extracție
Sănătate
Ce trebuie să știi despre mușcătura de căpușă
Căpușele fac parte din familia Arahnidelor. Acestea se hrănesc cu sângele organismului parazitat în fiecare ciclu de viață. În întrega lume există peste 800 de specii de căpușe, iar în România doar 27, dintre...
4
Arnold Schwarzenegger și Joseph Baena sunt îmbrăcați sport și se plimbă cu bicicletele
Divertisment
Joseph Baena s-a angajat. În ce domeniu va lucra
Joseph Baena s-a angajat și a ales un domeniu foarte dinamic, dar și foarte interesant. Fiul lui Arnold Schwarzenegger, acum în vârstă de 23 de ani, a anunțat că va intra în domeniul imobiliar....
5
Adele pe scenă îmbrăcată într-o rochie albastră cu paiete în timp ce zâmbește și îndreaptă microfonul către public
Divertisment
Adele, muzica poate trece dincolo de orice aparență
Copilăria, tărâmul magic în care Adele și-a întalnit pasiunea care avea să o transforme într-una dintre cele mai apreciate interprete muzicale. De la pereții camerei acoperiți cu posterele fetelor de la Spice Girls, la...
PARTENERI
×