Reclamă

Prințul Harry s-a întors la Meghan cu doar o zi înainte de aniversarea Reginei

Prințul Harry s-a întors la Meghan Markle, în California, și la fiul lor în vârstă de numai 2 anișori, după ce a petrecut o săptămână în Londra pentru a fi alături de familie la înmormântarea Prințului Philip.

Publicat: 21 aprilie 2021, 12:06 / Actualizat: 7 iunie 2024, 18:36

Ducele de Sussex a zburat către Los Angeles cu un avion privat din Londra. Mașina sa personală, cu șofer, a fost văzută în timp ce părăsea terminalul destinat celebrităților de pe aeroportul din Los Angeles. Mai apoi a intrat în conacul din Montecito în jurul orei 16:00.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Prințul Harry s-a întors la Meghan

Harry s-a întors în Statele Unite cu doar 24 de ore înainte ca Regina Elisabeta să împlinească 95 de ani. Această aniversare este complet diferită de cele pe care le-a avut Regina în timpul căsniciei cu Prințul Philip. După 73 de ani în care i-a fost alături necontenit, acum trebuie să se descurce fără el, iar absența lui se simte.

Regina își va petrece ziua de naștere la Castelul Windsor, cu doar câteva persoane în jur. Îi vor fi alături doar majordomii care se ocupă de ea încă de la începutul pandemiei.

Vezi mai multe imagini în GALERIA FOTO!

Prințul Harry, în mașina personală, în timp ce este luat de șoferul său de pe aeroportul din Los Angeles
Regina își va petrece ziua de naștere la Castelul Windsor, cu doar câteva persoane în jur / Profimedia Images
Reclamă

Ce s-a întâmplat între Prinții Harry și William

Cu toate aceste evenimente recente din sânul Familiei Regale Britanice, Prințul Harry s-a întors la familia sa fără să-și rezolve însă problemele în Londra. Deși s-a scris că acesta a purtat o discuție cu Prințul William și Prințul Charles, se pare că ruptura dintre ei nu este încă complet remediată. Kate Middleton este cea care a încercat împăcarea celor doi frați.

DailyMail scrie că între cei doi frați și tatăl lor a avut loc o întâlnire în camerele castelului. Potrivit surselor publicației menționate anterior, conversația s-a încheiat la fel cum a început, fără o rezolvare concretă. Aceștia au optat pentru o întâlnire în trei pentru ca discuția să nu fie interpretată greșit de nicio parte.

Reclamă

Nici Prințul Charles și nici Prințul William nu vor participa la aniversarea Reginei. Cu câteva zile în urmă se spunea că Harry va rămâne pentru a-i fi alături în ziua în care împlinește 95 de ani. În cele din urmă, acesta a decis să se întoarcă la Meghan. S-a scris mult despre durerea care a pus stăpânire peste Familia Regală Britanică săptămânile acestea. Situația era una tensionată încă din luna februarie când Ducii de Sussex au acordat un interviu pentru Oprah Winfrey. Prințul Harry și Meghan Markle au acuzat mai mulți membri ai monarhiei de rasism și situații conflictuale.

Regina Elisabeta a avut ochii în lacrimi la înmormântare

Majestatea Sa a avut lacrimi în ochi în mașina care a adus-o la înmormântarea Prințului Philip. Regina Elisabeta a fost fotografiată în timp ce își ștergea ochii cu un șervețel înainte să coboare din automobil și să țină un moment de reculegere lângă sicriul soțului ei.

Regina a avut ordine stricte pentru ceremonia de înmormântare a soțului ei. Acesta a decis ca niciunul dintre cei prezenți la ceremonie nu va purta uniforme militare. Acest lucru a fost din cauza faptului că Prințul Harry a renunțat la atribuțiile regale. Nimeni nu și-a dorit ca el să se simtă stâjenit într-o situație care este și așa tragică.

Harry a mers singur la ceremonia de înmormântare a bunicului său. Meghan Markle nu a putut să participe din cauza faptului că nu a primit acordul medicilor să zboare cu avionul. Ducesa de Sussex va aduce pe lume o fetiță în această vară.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O femeie care împinge cu mâna o gogoașă și alege să consume un măr
Sănătate
Dieta cu mere. Cum poți să slăbești 7 kilograme într-o săptămână
Pierderea în greutate nu este atât de ușoară pe cât pare, mai ales că revenirea la o viață normală poate duce la acumularea rapidă a kilogramelor pierdute cu atât de mult efort. Exercițiile, dietele...
2
Vinete Papoutsakia în farfurie, alături de cuțit și furculiță
Rețete
Vinete Papoutsakia. Rețetă delicioasă din bucătăria grecească
Pentru că este sezonul vinetelor, iar gustul lor este delicios acum, nu ezita să le incluzi în cât mai multe preparate culinare. Pe lângă clasicele rețete de salate sau zacuscă, încearcă și rețeta de...
3
Bianca Censori și Kanye West în timp ce stau de vorbă în fața mașinii lor
Divertisment
Bianca Censori nu a lăsat loc imaginației atunci când a apărut într-un sutien minuscul. Soția lui Kanye West sfidează orice regulă
Bianca Censori nu a lăsat loc imaginației atunci când a apărut într-un sutien minuscul. Soția lui Kanye West sfidează orice regulă atunci când apare în public. De data aceasta a fost surprinsă de paparazzi...
4
O femeie fericită care mănâncă iaurt dimineața
Sănătate
Ce se întâmplă în organism dacă mănânci iaurt în fiecare zi timp de o săptămână. Schimbările care se pot produce
Află ce se întâmplă în organism dacă mănânci iaurt zilnic, timp de o săptămână. Iaurtul este un aliment extrem de versatil, pe care îl poți mânca în asociere cu multe alimente. De exemplu, dimineața,...
5
Un cuplu de îndrăgostiți care stau unul în brațele celuilalt și se privesc în ochi la apus
Horoscop
4 zodii cunoscute pentru dragostea lor necondiționată. Nativii care iubesc cu sinceritate
Astrologii spun că există 4 zodii cunoscute pentru dragostea lor necondiționată. Acești nativi iubesc cu sinceritate și nu își pun niciodată sentimentele pentru partener la îndoială. Ei sunt nativii care te vor face să...
PARTENERI
×