Gestul lui Meghan Markle pentru Prințul Philip. Ce a ales să-i pună lângă coroană

Prințul Harry a fost singur la ceremonia de înmormântare a Prințului Philip. Cu toate acestea, gestul lui Meghan Markle pentru Prințul Philip a ținut primele pagini ale publicațiilor internaționale.

19 aprilie 2021 la 11:16

Ducesa de Sussex nu a putut merge la Londra pentru că nu a primit acordul medicilor să zbore cu avionul. Sarcina ei este destul de avansată, iar în vara acestui an, ea va aduce pe lume o fetiță.

Gestul lui Meghan Markle pentru Prințul Philip

Chiar dacă nu a fost prezentă la înmormântarea Prințului Philip, Meghan Markle a urmărit ceremonia de acasă, prin intermediul unui flux live special. Soția Prințului Harry a rămas acasă în California alături de Archie, fiul de numai doi anișori. Nici Ducii de Cambridge nu i-au luat la înmormântarea pe cei trei fii ai lor.

Vezi mai multe imagini în GALERIA FOTO!

Kate Middleton, cu mască de protecție, îmbrăcată în negru, la ceremonia de înmormântare a Prințului Philip
Kate Middleton a ales să poarte bijuterie superbă care face parte din colecția Reginei Elisabeta / Profimedia Images

Ducii de Sussex au trimis însă o coroană de flori impresionantă pentru Ducele de Edinburgh. Prințul Philip a murit la vârsta de 99 de ani. De asemenea, Meghan Markle a insistat ca o scrioare pe care a redactat-o personal să fie lăsată lângă sicriul bunicului soțului ei.

Coroana de flori pe care Ducii de Sussex au comandat-o drept omagiu pentru Prințul Philip are o semnificație aparte. Cuplul a ales personal florile. Acestea au fost culese majoritatea din grădina casei lor de la Frogmore Cottage, de lângă Castelul Windsor.

În coroană au fost incluse și flori care provin din grădina personală a designer-ului care a realizat-o. Este același care a creat aranjamentele pentru nunta lor și pentru botezul micuțului Archie. Ducii de Sussex au cerut ca coroana să includă flori precum Acanthus mollis, floarea națională a Greciei și Eryngium pentru a reprezenta contribuția Ducelui pentru Marina Regală. În aranjament a fost inclusă și floarea Campanula, care reprezintă iubirea veșnică. Rozamarinul și lavanda au fost alese pentru a reprezenta devotamentul Prințului Philip.

Ducii de Sussex au avut în această perioadă și un mesaj de recunoștință pentru Ducele de Edinburgh pe site-ul lor de producție publicitară, Archewell.

Prințul Harry își amână plecarea spre Statele Unite

Deși inițial s-a spus că Prințul Harry nu va sta în Londra decât pentru a participa la ceremonia de înmormântare a bunicului său, acesta își amână întoarcea în Los Angeles pentru a putea participa la ziua de naștere a Reginei Elisabeta a II-a. Aceasta va împlini pe data de 21 aprilie vârsta de 95 de ani.

Presa din întreaga lume a scris că Prinții William și Harry au discutat mai bine de două ore după ceremonia de înmormântare a bunicului lor. Acum situația dintre ei nu mai este la fel de tensionată.

„Dacă totul merge bine, el ar putea rămâne pentru ziua Reginei”, a declarat o sursă pentru publicația The Sun. Prințul Harry, Prințul William și Kate Middleton au fost fotografiați după ceremonia de înmormântare în timp ce stăteau de vorbă.

Cei foi frați au avut mai apoi o întâlnire privată cu tatăl lor, Prințul Charles. Este prima întâlnire față în față pe care o au după interviul acordat de Ducii de Sussex pentru Oprah Winfrey. Potrivit presei internaționale, cea care a făcut primii pași la împăcarea celor doi frați este chiar Kate Middleton, care a mers și a discutat cu Harry. Ulterior, Prințul William s-a alăturat discuției amicale, iar Kate s-a retras și i-a lăsat să vorbească liniștiți.

RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Alex Rodriguez, zâmbitor, îmbrăcat în cămașă cu cravată, la o conferință cu tematică sportivă
Divertisment
Cum a fost fotografiat Alex Rodriguez după ce JLo și Ben Affleck s-au împăcat
Vestea că Jennifer Lopez și Ben Affleck s-au împăcat a ținut primele pagini ale tabloidelor. Cei doi au fost fotografiați în Montana, iar împăcarea lor este un subiect intens discutat. Nici faptul că fostul...
2
Justin Bieber s-a lăsat pe mâinile stiliștilor și este îmbrăcat într-un tricou negru și o cămașă gri desfăcută, cu părul prins într-o bandană albă în timp ce în spatele său apare publicul plin de lumini
Divertisment
Justin Bieber s-a lăsat pe mâinile stiliștilor. Cum arată noul look al cântărețului
Artistul a fost fotografia recent alături de soția sa Hailey Bieber în Miami. Fanii săi au fost surprinși să vadă cum Justin Bieber s-a lăsat din nou pe mâinile stiliștilor. Ultimele sale apariții au...
3
O căpușă, alături de o pensetă specială de extracție
Sănătate
Ce trebuie să știi despre mușcătura de căpușă
Căpușele fac parte din familia Arahnidelor. Acestea se hrănesc cu sângele organismului parazitat în fiecare ciclu de viață. În întrega lume există peste 800 de specii de căpușe, iar în România doar 27, dintre...
4
Arnold Schwarzenegger și Joseph Baena sunt îmbrăcați sport și se plimbă cu bicicletele
Divertisment
Joseph Baena s-a angajat. În ce domeniu va lucra
Joseph Baena s-a angajat și a ales un domeniu foarte dinamic, dar și foarte interesant. Fiul lui Arnold Schwarzenegger, acum în vârstă de 23 de ani, a anunțat că va intra în domeniul imobiliar....
5
Adele pe scenă îmbrăcată într-o rochie albastră cu paiete în timp ce zâmbește și îndreaptă microfonul către public
Divertisment
Adele, muzica poate trece dincolo de orice aparență
Copilăria, tărâmul magic în care Adele și-a întalnit pasiunea care avea să o transforme într-una dintre cele mai apreciate interprete muzicale. De la pereții camerei acoperiți cu posterele fetelor de la Spice Girls, la...
PARTENERI
×