Reclamă

Gestul lui Meghan Markle pentru Prințul Philip. Ce a ales să-i pună lângă coroană

Prințul Harry a fost singur la ceremonia de înmormântare a Prințului Philip. Cu toate acestea, gestul lui Meghan Markle pentru Prințul Philip a ținut primele pagini ale publicațiilor internaționale.

Publicat: 19 aprilie 2021, 11:16

Ducesa de Sussex nu a putut merge la Londra pentru că nu a primit acordul medicilor să zbore cu avionul. Sarcina ei este destul de avansată, iar în vara acestui an, ea va aduce pe lume o fetiță.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gestul lui Meghan Markle pentru Prințul Philip

Chiar dacă nu a fost prezentă la înmormântarea Prințului Philip, Meghan Markle a urmărit ceremonia de acasă, prin intermediul unui flux live special. Soția Prințului Harry a rămas acasă în California alături de Archie, fiul de numai doi anișori. Nici Ducii de Cambridge nu i-au luat la înmormântarea pe cei trei fii ai lor.

Vezi mai multe imagini în GALERIA FOTO!

Kate Middleton, cu mască de protecție, îmbrăcată în negru, la ceremonia de înmormântare a Prințului Philip
Kate Middleton a ales să poarte bijuterie superbă care face parte din colecția Reginei Elisabeta / Profimedia Images

Ducii de Sussex au trimis însă o coroană de flori impresionantă pentru Ducele de Edinburgh. Prințul Philip a murit la vârsta de 99 de ani. De asemenea, Meghan Markle a insistat ca o scrioare pe care a redactat-o personal să fie lăsată lângă sicriul bunicului soțului ei.

Reclamă

Coroana de flori pe care Ducii de Sussex au comandat-o drept omagiu pentru Prințul Philip are o semnificație aparte. Cuplul a ales personal florile. Acestea au fost culese majoritatea din grădina casei lor de la Frogmore Cottage, de lângă Castelul Windsor.

În coroană au fost incluse și flori care provin din grădina personală a designer-ului care a realizat-o. Este același care a creat aranjamentele pentru nunta lor și pentru botezul micuțului Archie. Ducii de Sussex au cerut ca coroana să includă flori precum Acanthus mollis, floarea națională a Greciei și Eryngium pentru a reprezenta contribuția Ducelui pentru Marina Regală. În aranjament a fost inclusă și floarea Campanula, care reprezintă iubirea veșnică. Rozamarinul și lavanda au fost alese pentru a reprezenta devotamentul Prințului Philip.

Ducii de Sussex au avut în această perioadă și un mesaj de recunoștință pentru Ducele de Edinburgh pe site-ul lor de producție publicitară, Archewell.

Reclamă

Prințul Harry își amână plecarea spre Statele Unite

Deși inițial s-a spus că Prințul Harry nu va sta în Londra decât pentru a participa la ceremonia de înmormântare a bunicului său, acesta își amână întoarcea în Los Angeles pentru a putea participa la ziua de naștere a Reginei Elisabeta a II-a. Aceasta va împlini pe data de 21 aprilie vârsta de 95 de ani.

Presa din întreaga lume a scris că Prinții William și Harry au discutat mai bine de două ore după ceremonia de înmormântare a bunicului lor. Acum situația dintre ei nu mai este la fel de tensionată.

„Dacă totul merge bine, el ar putea rămâne pentru ziua Reginei”, a declarat o sursă pentru publicația The Sun. Prințul Harry, Prințul William și Kate Middleton au fost fotografiați după ceremonia de înmormântare în timp ce stăteau de vorbă.

Cei foi frați au avut mai apoi o întâlnire privată cu tatăl lor, Prințul Charles. Este prima întâlnire față în față pe care o au după interviul acordat de Ducii de Sussex pentru Oprah Winfrey. Potrivit presei internaționale, cea care a făcut primii pași la împăcarea celor doi frați este chiar Kate Middleton, care a mers și a discutat cu Harry. Ulterior, Prințul William s-a alăturat discuției amicale, iar Kate s-a retras și i-a lăsat să vorbească liniștiți.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
fete care se îmbrățișează și zâmbesc pe un fundal alb
Horoscop
Zodii care știu să mențină prietenii de durată. De la cel mai fidel la cel mai absent nativ
Pentru cei mai mulți, relațiile care trec testul timpului sunt cele mai importante pentru fericire. Citește despre acele zodii care știu să mențină prietenii de durată și care este valoarea acestora. Există nativi care...
2
O femeie care poartă o rochie frumoasă și aleargă pentru a ilustra modul în care lasă trecutul în spate
Horoscop
Zodii care lasă trecutul în spate în săptămâna 11 martie – 17 martie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Astrologii au dezvăluit care sunt cele trei zodii care lasă trecutul în spate în săptămâna 11 martie – 17 martie 2024. Acești nativi sunt pregătiți să deschidă un nou capitol în viața lor. Astrele...
3
Brânzoaice trandafir, cu brânză de vaci și stafide
Rețete
Brânzoaice trandafir, cu brânză de vaci și stafide
Pentru momentele în care ai mai mult timp de petrecut în bucătărie și dorești să prepari plăcinte cu brânză, îți recomandăm rețeta de brânzoaice trandafir, cu brânză de vaci și stafide. Chiar dacă petreci...
4
fată frumoasă îmbrăcată cu o pelerină pe un cal într-o pădure
Horoscop
3 zodii care își propun să câștige orice luptă în perioada următoare. Vezi dacă te numeri printre ele
Mulți nativi își doresc să aibă noroc și să fie veghiați de astre, indiferent de situație. Cu toate acestea, 3 zodii care își propun să câștige orice luptă în perioada următoare chiar vor reuși....
5
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 11 martie – 17 martie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Astrologii au pregătit surprize inedite pentru toții nativii din zodiac. Fiecare zi a săptămânii va avea un punct intens pe care zodiile îl vor simți din plin. Horoscopul săptămânii 11 martie – 17 martie...
PARTENERI
×