Reclamă

Prințul Harry spune că este „încântat” să împlinească 40 de ani. Ce mesaj a transmis fiul cel mic al Regelui Charles înainte de aniversarea sa: „O nouă perspectivă asupra vieții”

Prințul Harry spune că este „încântat” să împlinească 40 de ani. Fiul cel mic al Regelui Charles a transmis un mesaj înainte de aniversarea sa, iar declarația a fost rapid preluată de toate publicațiile internaționale.

Andrada Marinică
Andrada Marinică
Publicat: 14 septembrie 2024, 4:02

Ducele de Sussex a vorbit despre familie, planuri de viitor și lecții de viață. „A fi tată este una dintre cele mai mari bucurii ale vieții și m-a făcut și mai motivat și mai angajat să fac din această lume un loc mai bun”, a spus Harry, care împlinește 40 de ani pe 15 septembrie.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Prințul Harry spune că este „încântat” să împlinească 40 de ani

Prințul Harry se pregătește să sărbătorească o zi de naștere specială alături de familie și prieteni.

Ducele de Sussex, care urmează să împlinească 40 de ani pe 15 septembrie, a spus că așteaptă cu nerăbdare noua etapă din viața sa. „Eram îngrijorat de 30 de ani, sunt entuziasmat de 40 de ani”, a spus el într-o declarație pentru BBC.

„Indiferent de vârstă, misiunea mea este să continui să apar și să fac bine în lume”, a adăugat Harry în declarația emisă de purtătorul de cuvânt al său.

Harry, care e tată pentru fiul Archie, în vârstă de 5 ani, și fiica Lilibet, în vârstă de 3 ani, a mai spus că copiii lui l-au făcut să fie mai ancorat în realitate.

Reclamă

„A deveni tată a doi copii incredibil de amabili și amuzanți mi-a oferit o perspectivă nouă asupra vieții. Ei mi-au accentuat și concentrarea în toată munca mea”, a continuat el.

Harry plănuiește să-și sărbătorească ziua cu Meghan și copiii lor. El are planificată și o întâlnire cu prieteni apropiați. Ducele de Sussex a fost deschis cu privire la suișurile și coborâșurile sale de-a lungul anilor.

Copiii și soția sa sunt principala preocupare a Prințului Harry

Reclamă

În timp ce vorbea cu People prin purtătorul său de cuvânt înainte de ziua sa de naștere, Harry a reiterat că paternitatea rămâne prioritatea lui principală.

„Cel mai bun cadou care mi s-a oferit vreodată este, fără îndoială, copiii mei. Îmi face plăcere să-i văd crescând în fiecare zi și îmi place să fiu tatăl lor”, a spus Harry.

De asemenea, munca sa cu organizația non-profit Fundația Archewell va continua. O serie de proiecte de divertisment prin contractul cu o companie de streaming sunt, de asemenea, în curs de desfășurare. El lucrează și la un serial documentar centrat pe dragostea lui pentru polo, care va fi difuzat în decembrie.

Preocuparea lui Harry rămâne, de asemenea, și pe menținerea familiei sale în siguranță. El nu vrea să mai treacă prin ce i s-a întâmplat mamei sale, Prințesa Diana, în 1997.

Un prieten al Prințului Harry a spus recent pentru PEOPLE: „Harry a fost reticent să-și arate copiii în public, nu din dorința de a-i ascunde, ci pentru a le proteja intimitatea și siguranța de potențiale amenințări. Vrea ca ei să ducă o viață cât mai normală posibil, fără teama de răpire sau vătămare”.

Sursa a continuat: „Ca tată și soț, Harry este hotărât să se asigure că istoria nu se repetă.”

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Supă de linte alături de ingredientul care te ajută să reduci balonarea
Sănătate
Ingredientul care te ajută să reduci balonarea. Gospodinele îl folosesc în multe preparate gustoase
Acesta este ingredientul care te ajută să reduci balonarea. Gospodinele îl folosesc în mult preparate gustoase. Experții recomandă folosirea ghimbirului pentru ameliorarea stărilor de greață, însă acest ingredient secret este minuna pentru persoanele care...
2
Trei mereu copate puse pe o farfurie festivă
Timp liber
Ingredientul secret pentru cele mai bune mere coapte. Cum să prepari rapid desertul preferat al toamnei
Acesta este ingredientul secret pentru cele mai bune mere coapte. Desertul tradițional deschide perfect sezonul de toamnă. Te vei bucura de aromele dulci – acrișoare ale merelor. Descoperă mai departe rețeta simplă și rapidă....
3
Porție de plăcintă cu prune pe un șervețel brodat și una pe o farfurie ținută în mâini
Rețete
Plăcintă cu prune și aluat fraged. Un desert simplu și ușor
Această plăcintă cu prune și aluat fraged este un desert clasic, simplu și delicios, perfect pentru sezonul prunelor. Acest tip de plăcintă combină dulceața și aroma prunelor coapte cu textura ușoară și crocantă a...
4
O femeie care bea băutura proteică care te ajută să pierzi în greutate
Sănătate
Băutura proteică pe care vedetele o folosesc pentru a pierde în greutate. Cum reușesc să aibă un abdomen plat în doar câteva zile
Aceasta este băutura proteică pe care vedetele o folosesc pentru a pierde în greutate. Celebritățile susțin că reușesc să aibă un abdomen plat în doar câteva zile cu ajutorul ei. Victoria Beckham este una...
5
Crinul păcii pus pe pervazul geamului pentru a face flori frumoase
Timp liber
Unde așezi crinul păcii pentru a face cele mai frumoase flori. Locul din casă unde îi merge cel mai bine
Te-ai întrebat vreodată unde așezi crinul păcii pentru a face cele mai frumoase flori? Acest loc din casă promite să prelungească durata de viață a plantei tale. Descoperă și tu unde îi merge cel...
PARTENERI
×