Reclamă

Prințul William a onorat amintirea Prințesei Diana. Ce a declarat Ducele de Cambridge despre proiectul realizat în memoria mamei sale

Prințul William a făcut un gest emoționant și a onorat amintirea Prințesei Diana. Acesta a ținut un discurs public cu ocazia promovării proiectului Future Forward sprijinit și finanțat de fundația Diana Award. Premiul în memoria Dianei, Prințesă de Wales a fost fondat în anul 1999 de un comitet guvernat de către Gordon Brown.

Publicat: 13 august 2021, 7:53 / Actualizat: 13 august 2021, 11:41

Diana Award a fost fondat având la bază credințele și valorile Prințesei Diana. Aceasta a crezut întotdeauna în puterea tinerilor de a schimba viitorul, iar cei care au admirat-o au încercat să-i ducă munca mai departe. Prințul William și-a adus și el contribuția și a venit în susținerea acestei inițiative.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Prințul William a onorat amintirea Prințesei Diana

Prințul William încearcă să susțină munca începută de mama sa prin sprijinirea tinerilor de pretutindeni. Ducele de Cambridge s-a implicat în planul aprobat pe următorii cinci ani ai fundației Diana Award.

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

Portret al Prințesei Diana la un evenimet public în timp ce poartă o rochie elegantă roz și o diademă pe cap
Prințesa Diana s-a remarcat întotdeauna în aparițiile publice prin stilul și frumusețea sa / Getty Images

Noua inițiativă, Future Forward a fost lansat cu ocazia zilei internaționale a tineretului din data de 12 august. Ducele de Cambridge a oferit un discurs emoționant prin care a onorat amintirea Prințesei Diana.

Reclamă

Organizațiile precum Diana Award nu au fost niciodată mai importante ca în prezent. Este vital să susținem talentul tinerilor și să lucrăm alături de ei pentru un viitor mai bun. Schimbarea poate fi obținută cu ajutorul tinerilor care se implică în ceea ce fac.

– Prințul William

Conform surselor externe, proiectul Future Forward se bazează pe pe susținerea tinerilor care vor fi puncte de schimbare în comunitățile în care fac parte. Ultimii doi ani au fost destul de dificili pentru multe state din jurul lumii. Familii întregi au fost afectate de pandemia de COVID-19 și au nevoie de tot sprijinul pe care oamenii îl pot oferi.

Vocile tinerilor sunt cele care pot face schimbarea într-o astfel de situație. Implicarea lor ese mai multe decât necesară, iar fundația Diana Award își propune să-i sprijine pe acei tineri care își doresc să fie schimbarea în bine din viitor.

Reclamă

Care este părerea Prințului Harry despre acest proiect

Nu doar Prințul William a onorat amintirea Prințesei Diana. Fratele său, Prințul Harry a făcut un gest asemănător în trecut. Ducele de Sussex și-a exprimat interesul față de Diana Award încă de la începutul lansării acestei inițiative.

De altfel, proiectul are un loc cu totul special în inima Prințului Harry. Ducele de Sussex a avut o apariție specială la cea mai recentă ceremonie a organizație din Londra. Aceasta a avut loc cu câteva zile înainte ca Harry să se întâlnească cu fratele său pentru dezvelirea statuii Prințesei Diana.

Sunt complet onorat să celebrez alături de voi munca pe care o depuneți și implicarea pe care o aveți pentru a face o schimbare. Munca voastră ajută la reprezentarea unei noi generații. Mama mea ar fi foarte mândră de voi toți. De toți cei care trăiesc o viață autentică, al cărui scop implică compasiunea și empatia față de ceilalți.

– Prințul Harry

Proiectul desfășurat în această perioadă are un loc cu totul deosebit în inima celor doi frați. Nu doar Prințul William a onrat amintirea Prințesei Diana, ci și Prințul Harry. Ducele de Sussex și-a încheiat atunci discursul punând accentul pe valorile și credințele pe care Lady Di le-a avut de-a lungul timpului. 

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O femeie frumoasă care poartă o rochie roz și simbolizează una dintre acele zodii energice
Horoscop
Cele mai energice zodii. Ei sunt nativii cu o forță interioară de invidiat
Te-ai întrebat vreodată care sunt cele mai energice zodii? Acești nativi au o forță interioară de invidiat. Reușesc să facă față tuturor provocărilor și aduc zâmbetul pe buzele oamenilor din viața lor. Ei sunt...
2
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 15 aprilie – 21 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
În această perioadă, mulți dintre nativi se vor reîntoarce la credințele din trecut. Există o singură zodie care va descoperi că suferă de oboseală cronică, iar aceasta va trebui să ia o pauză prelungită....
3
O femeie frumoasă care stă în pat și citește mesaje încercând să-și urmărească fostul partener
Horoscop
Zodii care își urmăresc fostul partener. Nativii care nu pot trece cu ușurință peste o despărțire
Există unele zodii care își urmăresc fostul partener. Acești nativi caută orice motiv pentru a vedea ce face persoana de care s-au despărțit. Ei trec mai greu peste momentul despărțirii și nu pot accepta...
4
O femeie frumoasă care poartă o rochie neagră și ține într-un cerc armonios mai multe frunze aurii
Horoscop
Zodii care iubesc liniștea. Ei sunt nativii care evită situațiile dramatice
Există unele zodii care iubesc liniștea și evită pe cât se poate situațiile dramatice. Acești nativi se feresc de persoanele care tind să fie vampiri energetici. Ei au nevoie de oameni sinceri în viața...
5
O femeie frumoasă care își aplică anticearcăn în timp ce se uită în oglindă
Frumusețe
Când se aplică anticearcănul. Ordinea corectă a produselor de machiaj
Dacă nu ești pasionată de beauty sau ești la început de drum, atunci poate fi copleșitor să începi să te machiezi singură. Cu atât de multă informație este greu să alegi pe cea care...
PARTENERI
×