Reclamă

Prințul William și Prințul Harry s-au întâlnit pentru a celebra din nou memoria Prințesei Diana

Prințul William și Prințul Harry s-au întâlnit pentru a celebra din nou memoria Prințesei Diana. Cei doi nu au mai fost văzuți împreună din vara anului acesta atunci când au luat parte la ceremonia de dezvelire a statuii dedicate mamei lor. Se pare că amintirea acesteia reușește să-i aducă împreună.

Publicat: 2 decembrie 2021, 11:39

În ciuda speculațiilor din presa internațională privind relația dintre cei doi frați, se pare că aceștia au făcut un compromis pentru a celebra memoria Prințesei Inimilor, scrie publicația People. Ducele de Cambridge și Ducele de Sussex au ținut o mică recepție în cadrul căreia i-au felicitat pe oamenii care lucrează în diverse proiecte în numele mamei lor.

Prințul William și Prințul Harry s-au întâlnit

Prințul William și Prințul Harry sunt din nou împreună datorită memoriei mamei lor. Cei doi frați s-au întâlnit în mediul online pentru a celebra tinerii care se implică în proiectele de dezvoltare susținute de una din fundațiile înființate în memoria Prințesei Diana.

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

Prințul Harry și Prințul William în timp ce dezvelesc statuia mamei lor
Printul William și Prințul Harry au dezvelit statuia Prințesei Diana împreună / Profimedia Images

Ducele de Cambridge s-a întâlnit cu zece participanți într-o recepție restrânsă la Palatul Kensington. În același timp, Ducele de Sussex a vorbit cu un al număr de participanți printr-o conferință online pe care a ținută din actuala sa casă din Montecito, California.

Reclamă

Memoria Prințesei Inimilor este cea care îi aduce din nou pe cei doi frați împreună. Ultima dată când cei doi s-au întâlnit față în față a fost în luna iulie a anului aceasta. Cu ocazia a ceea ce ar fi fost cea de-a 60-a aniversare a Prințesei Diana, cei doi au luat parte la un moment emoționant.

Frații s-au revăzut pentru a dezveli statuia mamei lor amplasată în grădinile Palatului Kensington. De data aceasta, Prințul William și Prințul Harry s-au întâlnit într-un mediu deosebit. Cei doi au adus un omagiu tinerilor din întreaga lume care sunt câștigătorii Premiului Legacy.

O distincție primită de un tânăr pentru acțiunile sale sociale și pentru munca umanitară. Aceste premii sunt acordate la fiecare doi ani. Primele au fost oferite în 2017 în cadrul unui eveniment la care au participat fizic cei doi Prinți.

Reclamă

Cum a decurs evenimentul susținut de cei doi Prinți

Prințul William și Prințul Harry s-au întâlnit pentru a onora din nou memoria mamei lor. Cei doi au oferit premii celor care s-au implicat în activități umanitare în numele Prințesei Diana. Ducele de Sussex i-a felicitat pe mai mulți participanți din SUA.

Printre aceștia s-a numărat o tânără în vârstă de 23 de ani care conduce o acțiune umanitară de trimitere a scrisorilor. Un alt premiant a fost tânărul Jahin Rahman. Acesta a fondat organizația Efforts in Youth Development din Bangladesh. Anul acesta ceremonia de prmiere va fi una cu totul deosebită.

Cei premiați vor primii onorurile din parte fratelui Prințesei Diana, Charles conte Spencer la casa familiei Althorp pe data de 9 decembrie. Câștigătorii vor avea acces la un program de dezvoltare care se derulează timp de doi ani. Acesta le va oferi oportunitatea de a-și îmbunătății abilitățile într-un domeniu la alegere.

Printre acestea se numără leadership, antreprenoriat, tehnologie și multe altele. Întâlnirea Prinților cu cei premiați a avut loc de Ziua Mondială a Luptei împotriva SIDA, una din cauzele pentru care Diana a luptat în timpul vieții astfel încât să ajute la conștientizarea acestei probleme în rândul oamenilor.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Patrick Schwarzenegger la un eveniment public din anul 2019
Divertisment
Patrick Schwarzenegger a fost în vacanță în Hawaii. Imagini rare cu fiul lui Arnold Schwarzenegger la 28 de ani
Patrick Schwarzenegger a fost în vacanță în Hawaii, acolo unde și-a expus fizicul de invidiat. Fotografii l-au urmărit la fiecare pas și au încercat să-l surprindă din toate unghiurile. La 28 de ani, fiul...
2
O femeie frumoasă cu părul lung care se privește în oglindă și își pune în cap uleiuri pentru creșterea sănătoasă a părului
Frumusețe
Uleiuri pentru creșterea sănătoasă a părului. Sfaturi utile pe care le poți încerca acasă
La fel ca cele mai multe aspecte ale frumuseții, părul sănătos se datorează unei diete echilibrate și ale unui stil de viață activ. Cu toate acestea, există câteva trucuri care îi pot schimba aspectul...
3
Kendall Jenner, la un eveniment Harper's Bazaar, într-o rochie transparentă
Divertisment
Kendall Jenner a îmbrăcat un costum de baie minuscul. Cizmele care i-au completat ținuta au atras atenția tuturor
Kendall Jenner a îmbrăcat un costum de baie minuscul. A atras atenția pentru că ținuta aleasă a fost purtată în mijlocul zăpezii. Aceasta și-a completat look-ul cu o pereche de cizme cu blană, iar...
4
Regina Letizia, cu masca pe față, la un eveniment în Spania
Divertisment
Regina Letizia a purtat rochia Reginei Sofia. Ținuta veche de 45 de ani a fost foarte apreciată
Regina Letizia a purtat rochia Reginei Sofia. Soția Regelui Felipe al Spaniei a impresionat participanții de la un eveniment cu o rochie purtată de soacra sa pentru prima dată în anul 1977. Regina Letizia...
5
Adele într-un sacou alb în timp ce este invitată la o emisiune, a anunțat amânarea concertelor
Divertisment
Adele a anunțat amânarea concertelor din Las Vegas. Cântăreața a dat vestea printr-un videoclip emoționant
Adele a anunțat amânarea concertelor din Las Vegas. Vestea a fost oferită de cântăreață printr-un videoclip emoționant pe care l-a postat pe rețelele sociale. Fanii artistei au fost anunțați cu doar 24 de ore...
PARTENERI
×