Reclamă

Prințul William și Prințul Harry s-au întâlnit pentru a celebra din nou memoria Prințesei Diana

Prințul William și Prințul Harry s-au întâlnit pentru a celebra din nou memoria Prințesei Diana. Cei doi nu au mai fost văzuți împreună din vara anului acesta atunci când au luat parte la ceremonia de dezvelire a statuii dedicate mamei lor. Se pare că amintirea acesteia reușește să-i aducă împreună.

Publicat: 2 decembrie 2021, 11:39 / Actualizat: 7 iunie 2024, 18:23

În ciuda speculațiilor din presa internațională privind relația dintre cei doi frați, se pare că aceștia au făcut un compromis pentru a celebra memoria Prințesei Inimilor, scrie publicația People. Ducele de Cambridge și Ducele de Sussex au ținut o mică recepție în cadrul căreia i-au felicitat pe oamenii care lucrează în diverse proiecte în numele mamei lor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Prințul William și Prințul Harry s-au întâlnit

Prințul William și Prințul Harry sunt din nou împreună datorită memoriei mamei lor. Cei doi frați s-au întâlnit în mediul online pentru a celebra tinerii care se implică în proiectele de dezvoltare susținute de una din fundațiile înființate în memoria Prințesei Diana.

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

Prințul Harry și Prințul William în timp ce dezvelesc statuia mamei lor
Printul William și Prințul Harry au dezvelit statuia Prințesei Diana împreună / Profimedia Images

Ducele de Cambridge s-a întâlnit cu zece participanți într-o recepție restrânsă la Palatul Kensington. În același timp, Ducele de Sussex a vorbit cu un al număr de participanți printr-o conferință online pe care a ținută din actuala sa casă din Montecito, California.

Reclamă

Memoria Prințesei Inimilor este cea care îi aduce din nou pe cei doi frați împreună. Ultima dată când cei doi s-au întâlnit față în față a fost în luna iulie a anului aceasta. Cu ocazia a ceea ce ar fi fost cea de-a 60-a aniversare a Prințesei Diana, cei doi au luat parte la un moment emoționant.

Frații s-au revăzut pentru a dezveli statuia mamei lor amplasată în grădinile Palatului Kensington. De data aceasta, Prințul William și Prințul Harry s-au întâlnit într-un mediu deosebit. Cei doi au adus un omagiu tinerilor din întreaga lume care sunt câștigătorii Premiului Legacy.

O distincție primită de un tânăr pentru acțiunile sale sociale și pentru munca umanitară. Aceste premii sunt acordate la fiecare doi ani. Primele au fost oferite în 2017 în cadrul unui eveniment la care au participat fizic cei doi Prinți.

Reclamă

Cum a decurs evenimentul susținut de cei doi Prinți

Prințul William și Prințul Harry s-au întâlnit pentru a onora din nou memoria mamei lor. Cei doi au oferit premii celor care s-au implicat în activități umanitare în numele Prințesei Diana. Ducele de Sussex i-a felicitat pe mai mulți participanți din SUA.

Printre aceștia s-a numărat o tânără în vârstă de 23 de ani care conduce o acțiune umanitară de trimitere a scrisorilor. Un alt premiant a fost tânărul Jahin Rahman. Acesta a fondat organizația Efforts in Youth Development din Bangladesh. Anul acesta ceremonia de prmiere va fi una cu totul deosebită.

Cei premiați vor primii onorurile din parte fratelui Prințesei Diana, Charles conte Spencer la casa familiei Althorp pe data de 9 decembrie. Câștigătorii vor avea acces la un program de dezvoltare care se derulează timp de doi ani. Acesta le va oferi oportunitatea de a-și îmbunătății abilitățile într-un domeniu la alegere.

Printre acestea se numără leadership, antreprenoriat, tehnologie și multe altele. Întâlnirea Prinților cu cei premiați a avut loc de Ziua Mondială a Luptei împotriva SIDA, una din cauzele pentru care Diana a luptat în timpul vieții astfel încât să ajute la conștientizarea acestei probleme în rândul oamenilor.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O femeie elf, într-o pădure mistică
Horoscop
Nativii care își pot schimbă propriile vieți pe 5 octombrie 2024. Zodiile care vor străluci sub lumina reflectoarelor
Trei semne zodiacale își găsesc puterea în interior de a-și schimba propria viață în bine. Ei pot experimenta începuturile unei schimbări mari și de impact din interior. Ei sunt nativii care își pot schimbă...
2
Fată care are degetul arătător îndreptate către cameră pe un fundal albastru deschis
Horoscop
3 zodii cu cel mai bun horoscop în luna octombrie 2024. Vezi dacă te numeri printre ele
Începe un nou sezon în viața nativilor. Acest lucru înseamnă că vor avea parte de surprize neașteptate pe toate planurile. 3 zodii cu cel mai bun horoscop în luna octombrie 2024 vor simți apropierea...
3
Felii de pâine unse și presărate cu verdeață
Sănătate
Cele mai bune alternative la pâine. Îți pot îmbunătăți sănătatea
Pâinea este un produs alimentar de bază în meniul zilnic al unui om. Cu toate acestea, cum preocupările pentru sănătate sunt din ce în ce mai multe, ai mai jos cele mai bune alternative...
4
fată bucuroasă și cu zâmbetul pe buze care sare pe un fundal roz
Horoscop
4 zodii care vor fi de neoprit în luna octombrie 2024. Trec peste orice greutate
Semnele arătate de astre vin spre acești nativi mai repede decât se așteptau. 4 zodii care vor fi de neoprit în luna octombrie 2024 trec peste orice greutate. Experții spun că majoritatea aspectelor importante...
5
Sticlă cu lichior de pere și pere proaspete
Rețete
Lichior de pere. Rețeta unei băuturi fine și aromate
Dacă adori perele de toamnă, nu ezita să le conservi aroma și pentru mai târziu, transformându-le în gem dulceață, compot sau diferite băuturi. Descoperă o rețetă simplă și ușoară de lichior de pere. Este...
PARTENERI
×