Reclamă

Priscilla Presley a dezvăluit de ce nu s-a recăsătorit niciodată: „Nimeni nu l-a putut egala vreodată”

Priscilla Presley a dezvăluit de ce nu s-a recăsătorit niciodată: „Nimeni nu l-a putut egala vreodată”. Actrița și idolul muzicii rock au divorțat în 1973, cu doar patru ani înainte de moartea lui subită.

Andrada Marinică
Andrada Marinică
Publicat: 11 noiembrie 2023, 6:08

Priscilla Presley a vorbit recent despre decizia ei de a nu se recăsători după eșecul căsniciei de șase ani cu Elvis Presley. În timpul unei sesiuni de întrebări și răspunsuri la South Point Casino din Las Vegas, actrița, în vârstă de 78 de ani, a confirmat zvonul că a făcut un jurământ să nu se mai căsătorească niciodată atâta timp cât fostul ei soț va fi în viață.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Priscilla Presley a dezvăluit de ce nu s-a recăsătorit niciodată

„Nu cred că s-ar fi putut descurca cu asta”, a spus ea despre regretatul ei soț, cu care a fost căsătorită din 1967 până în 1973.

În ciuda faptului că Elvis a murit în 1977, Priscilla și-a ținut acea promisiune până în prezent. „Ca să fiu sinceră cu tine, nu am vrut niciodată să mă căsătoresc după el. Nu am avut niciodată vreo dorință”, a mai spus ea. „Nimeni nu l-ar fi putut egala vreodată”.

Priscilla a explicat, de asemenea, de ce ea și Elvis au ales să nu aibă mai mulți copii, după nașterea Lisei Marie Presley, în 1968. „Elvis a simțit că are un program foarte încărcat și se simțea un pic vinovat că nu era atât de mult prin preajmă când Lisa era mai mică„, a mai spus ea.

Priscilla Presley alături de Elvis Presley în ziua nunții lor
Elvis și Priscilla Presley au trăit o frumoasă poveste de iubire / Profimedia Images
Reclamă

„Cu programul și turneele sale, a simțit că nu era suficient de aproape pentru a acorda multă atenție nașterii unui alt copil.”

Într-o conversație separată cu jurnalistul britanic Piers Morgan pentru TalkTV, Priscilla a recunoscut că moartea subită a lui Elvis la vârsta de 42 de ani încă o afectează profund, chiar și acum. Ea a spus că încă își amintește foarte bine când managerul artistului, Joe Esposito, i-a dat vestea groaznică la telefon.

„Încă pot să aud cuvintele lui Joe Esposito, Cilla, Elvis a murit. Pur și simplu nu mi-l puteam imagina vreodată, mai ales la vârsta lui. Încă era tânăr și dornic să facă atât de multe și avea atât de multe planificate și să nu-l mai avem, să nu vorbesc cu el, să nu fie tatăl copilului nostru a fost foarte grru”, i-a mai spus ea lui Morgan.

Reclamă

„Marea mea frică era Lisa și cum să-i spun”, a adăugat ea. „Pe atunci avea doar 9 ani”.

Priscilla vrea să țină o parte a vieții ei doar pentru ea

Priscilla a mai dezvăluit și ce a atras-o la Elvis, inclusiv simțul umorului dezvoltat al artistului. Cei doi s-au întâlnit pentru prima dată la o petrecere în Germania de Vest în 1959, când ea avea 14 ani, iar el 24.

„El intra în cameră și toți se uimeau de el”, a explicat ea despre prezența lui captivantă.

Ea și-a amintit, de asemenea, de cântărețul „Jailhouse Rock” ca fiind incredibil de grijuliu. Ea a povestit despre o întâmplare în care a trecut cu mașina pe lângă un dealer de mașini din Memphis. Artistul a văzut acolo o femeie uitându-se la automobile. Într-un gest spontan de generozitate, el a surprins-o pe femeie cumpărându-i un Cadillac albastru nou-nouț.

„Asta era el, asta făcea”, a mai spus Priscilla. „Oricine avea probleme, le dădea bani. Oricine avea o problemă și nu își permitea. Chiar și cu cei care aveau nevoie de îngrijiri medicale, plătea pentru asta.”

Povestea de dragoste a lui Elvis și Priscilla este relatată în noul film Priscilla. Producția a avut premiera în cinematografe recent. Filmul, regizat de Sofia Coppola, îi are în distribuție pe Cailee Spaeny și Jacob Elordi.

Priscilla a lăudat-o pe Coppola, în vârstă de 52 de ani, pentru interpretarea onesta a poveștii sale personale. „Cred că și-a făcut niște teme. Adică eu și ea am vorbit despre asta. Oamenii credeau că trăind cu Elvis Presley am o viață minunată. Dar am trecut prin suișuri și coborâșuri cu el într-o parte foarte importantă a vieții lui”, a spus ea în interviul ei pentru TalkTV.

„Susurile și coborâșurile lui. Luptele, temerile lui, așa e atunci când trăiești cu cineva atât de faimos. Este acea parte a intimității la care este greu să renunți, este greu de împărtășit. Nu vreau să dau prea mult. Vreau eu o parte din asta, asta e doar pentru mine”, a continuat ea.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Planeta mercur înconjurată de semnele zodiacale pentru a lustra că mercur iese din retrograd pe 25 aprilie 2024
Horoscop
Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie. Ce urmează pentru zodii
Universul va deschide o poartă către un nou început pentru nativii din zodiac. Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie și lucrurile se vor schimba. Planeta își reia cursul direct, ceea ce înseamnă că...
2
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
3
O femeie superbă, blondă, care poartă o rochie roșie și ilustrează una dintre acele zodii care se folosesc de gelozie în relații
Horoscop
Zodii care se folosesc de gelozie în relații. Nativii care transformă acest sentiment într-o armă
Astrologii spun că există anumite zodii care se folosesc de gelozie în relații. Acești nativi reușesc să transforme acest sentiment într-o armă. Multe trăsături de personalitate sunt influențate de zodia în care ne naștem,...
4
O femeie frumoasă care poartă o rochie albastră și stă pe un pat de flori pentru a ilustra una dintre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024
Horoscop
Zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Trei nativi care vor avea parte de reușite
Astrologii vorbesc despre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Acești nativi au parte de momente de neuitat. Jupiter, planeta norocului și a abundenței, este pregătit să-i sprijine pe nativi să-și...
5
Prieteni care râd și se distrează într-o zi însorită
Horoscop
Lună Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024. Cum te influențează, în funcție de zodie
Un eveniment astrologic de o intensitate uriașă va acapara toate zodiile. Luna Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024 vine să ne aducă tot timpul la extreme. Nativii se vor simți prinși într-o mare...
PARTENERI
×