Reclamă

Lisa Marie s-a plâns de dureri mari cu două zile înainte de decesul său. Ce declarații a făcut Priscilla Presley despre fiica sa: „Nu-i doresc asta nici unei mame”

Lisa Marie s-a plâns de dureri mari cu două zile înainte de decesul său. Priscilla Presley a dezvăluit că fiica sa i-a spus că „o doare foarte rău” cu doar câteva zile înainte de moartea ei tragică din cauza unei obstrucții intestinale.

Andrada Marinică
Andrada Marinică
Publicat: 31 august 2023, 8:06

Lisa Marie a murit pe 12 ianuarie 2023, la vârsta de 54 de ani, din cauza obstrucției intestinului subțire cauzată de o intervenție chirurgicală anterioară pentru slăbit. De asemenea, au fost găsite opioide în sânge său la momentul morții.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Lisa Marie s-a plâns de dureri mari cu două zile înainte de deces

Ultima ei apariție publică a avut loc la Globurile de Aur pe 10 ianuarie, moment în care a stârnit îngrijorare. Priscilla a detaluiat ultimele ei amintiri cu singura ei fiică într-un interviu emoționant pentru The Hollywood Reporter.

Ea a spus: „Știam că ceva nu este în regulă” în zilele care au precedat moartea Lisei Marie. Aceasta și-a amintit că au mers împreună la Chateau Marmont pentru a sărbători victoria lui Austin Butler pentru rolul său din filmul Elvis.

Priscilla a spus: „Am ajuns acolo și am coborât toate scările astea. M-am împiedicat puțin pentru că aveam tocuri înalte, iar ea a început să râdă atât de tare. Am început să râd. Nici măcar nu băusem încă ceva”.

„Ea a spus că nici măcar nu e cazul să mai beau ceva. A fost distractiv, o amintire amuzantă. Apoi ne-am așezat și am comandat băuturi, iar ea a spus că o doare foarte tare stomacul. Ne-am ridicat imediat și am plecat.”

Reclamă

Două zile mai târziu, fostul soț al Lisei Marie, Danny Keough, a sunat-o pe Priscilla pentru a o informa că vedeta s-a prăbușit acasă și se afla la spital – Priscilla spunând: „M-am urcat direct în mașină, dar era deja plecată. Încă nu-mi vine să cred. Nu-i doresc asta nici unei mame”.

Priscilla Presley și Lisa Marie au avut o dispută pe baza moștenirii

Moartea Lisei Marie a stârnit o dispută între fiica ei, Riley Keough, în vârstă de 34 de ani, și Priscilla cu privire la moștenire.

Reclamă

Într-un acord recent semnat, Priscilla a fost de acord, în schimbul a 1,4 milioane de dolari plus o sumă nedezvăluită timp de zece ani, să renunțe la controlul asupra Promenade Trust al fiicei sale răposate, lăsând-o pe Riley ca unic administrator.

Acordul dintre Priscilla și Riley a rezolvat o ceartă între cele două. Totul a ponit la doar două săptămâni după moartea Lisei Marie, în ianuarie. Priscilla a depus o contestație legală împotriva testamentului fiicei sale. Atunci s-a spus că Riley era furioasă când bunica ei a mers în instanță pentru a protesta împotriva testamentului.

Priscilla Presley a negat cearta cu nepoata sa

Priscilla a respins noțiunea de ceartă și a spus că i-a concediat pe avocații care au depus petiția ei în care contesta testamentul.

„Petiția mea din ianuarie 2023 a fost interpretată greșit în presă ca o „luptă” pentru Trustul fiicei mele iubite”, a scris ea. „Nu asta a fost intenţia. Petiția a fost depusă de o firmă de avocatură care a fost desființată de atunci. Am depus petiția pentru a rezolva toate potențialele incertitudini legate de interpretarea Promenade Trust. Decesul fiicei mele a fost atât devastator, cât și sfâșietor. Am aflat că fanii își dau seama că suntem „doar o familie”. Elvis ar fi mândru, iar dorințele lui și ale Lisei sunt cele mai importante pentru noi toți.”

Riley Keough a ajuns în Memphis, la înmormântarea mamei sale
Pe lângă Riley, Lisa Marie mai are două fiice gemene, Finley și Harper Lockwood, în vârstă de 14 ani / Profimedia Images

„Nepoata mea, prin propriul ei consilier, împreună cu echipa mea, a lucrat cu sârguință și neobosit pentru a rezolva toate neînțelegerile ca familie.”

În interviu, Priscilla a negat că Riley și ea au fost vreodată în relații proaste, adăugând că a fost decizia „corectă” ca Riley să fie executorul moșiei ei și că ele au luat cina împreună în acea noapte.

Ea a spus că Riley „știe” că este acolo pentru a o ajuta.

Priscilla a condus interviul alături de Sofia Coppola, care a regizat viitorul film biograf Priscilla, bazat pe biografia vedetei Elvis And Me, care a fost publicată inițial în 1985.

Filmul spune partea ei de poveste din viața alături de Regele Rock ‘n’ Roll.

Filmul, care urmează să fie lansat pe 23 octombrie, îi are în rolurile principale pe Jacob Elordi în rolul lui Elvis și pe Cailee Spaeny în rolul lui Priscilla. Producția a fost filmată anul trecut în Toronto, Canada.

Ce s-a aflat despre cauza decesului Lisei Marie Presley

Luna trecută, un raport L.A. County Coroner a dezvăluit că Lisa Marie a murit din cauza sechelelor (o afecțiune care este consecința unei boli sau răni anterioare) obstrucției intestinului subțire.

Obstrucția intestinală a fost sub formă de intestin subțire strangulat. A fost cauzată de aderențe care s-au dezvoltat după o intervenție chirurgicală bariatrică (capsarea stomacului) cu mulți ani înainte.

Rezultatele toxicologice arată, de asemenea, că Lisa avea niveluri „terapeutice” de oxicodonă în sânge. A fost găsit și un al doilea opioid Buprenorfină. Acesta este folosit pentru a trata dependența de opioide.

Au existat și urme de Quetiapină, un medicament antipsihotic, a raportat TMZ.

Medicul legist a afirmat că nu au fost găsite „articole pentru droguri sau narcotice” la domiciliul ei, iar testul toxicologic al urinei a fost negativ. Raportul confirmă că Lisa a avut o procedură estetică cu câteva luni înainte de moarte și i s-au prescris opioide. Ea a uitat că și-a luat medicamentele și apoi le-a luat din nou.

Rapoartele afirmă, de asemenea, că vedeta avea un „istoric de abuz de alcool și droguri”.

Câți copii are Lisa Marie Presley

Lisa Marie o are pe fiica Riley și pe fiul Benjamin cu fostul soț Danny Keough. Cu el a fost căsătorită din 1988 până în 1994. Benjamin s-a sinucis în 2020, la vârsta de 27 de ani.

Ea a devenit mamă și pentru fiicele gemene Harper și Finley în 2008 cu soțul de atunci, Michael Lockwood. Cei doi au divorțat în 2016.

Gemenele Lisei Marie Presley, fotografiate la ieșirea dintr-un centru comercial

Viața Lisei Marie a fost tumultoasă, cu cinci perioade la dezintoxicare pentru abuz de cocaină și opioide, patru căsătorii eșuate – inclusiv una cu Michael Jackson – precum și pierderea fiului ei din cauza sinuciderii și o luptă acerbă pentru custodie asupra fetelor ei gemene cu un fost soț acuzat în mod fals de pornografie infantilă.

Surse au declarat pentru TMZ că Lisa Marie a fost găsită fără semne vitale în dormitorul ei de către menajeră și că fostul ei soț, Danny Keough, cu care locuiește, a efectuat măsuri de resuscitare până la sosirea paramedicilor.

Lisa Marie încerca să slăbească pentru sezonul premiilor Elvis și chiar lua opioide în săptămânile dinaintea morții sale. Vedeta a suferit o operație plastică cu două luni înainte de Globurile de Aur și a slăbit până la 20 de kilograme, ca parte a unui regim strict.

Lisa Marie, alături de cele trei fiice ale sale și Priscilla Presley, la premiera filmului Elvis
Riley Keough e „furioasă” și îngrijorată că își „pierde” surorile vitrege în favoarea unui „străin” / Getty Images

Lisa Marie s-a luptat anterior cu o dependență de opioide. I s-a dat o rețetă pe termen scurt în timpul recuperării de la nașterea fiicelor ei gemene, Harper Vivienne și Finley, în 2008.

Până în 2013, a fost dependentă de cocaină. S-a internat la dezintoxicare de cel puțin cinci ori. Deși se spune că a renunțat la substanțe în ultimii ani, după moartea fiului ei, fostul ei soț Michael Lockwood a spus că se teme că ar putea recidiva.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Planeta mercur înconjurată de semnele zodiacale pentru a lustra că mercur iese din retrograd pe 25 aprilie 2024
Horoscop
Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie. Ce urmează pentru zodii
Universul va deschide o poartă către un nou început pentru nativii din zodiac. Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie și lucrurile se vor schimba. Planeta își reia cursul direct, ceea ce înseamnă că...
2
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
3
O femeie superbă, blondă, care poartă o rochie roșie și ilustrează una dintre acele zodii care se folosesc de gelozie în relații
Horoscop
Zodii care se folosesc de gelozie în relații. Nativii care transformă acest sentiment într-o armă
Astrologii spun că există anumite zodii care se folosesc de gelozie în relații. Acești nativi reușesc să transforme acest sentiment într-o armă. Multe trăsături de personalitate sunt influențate de zodia în care ne naștem,...
4
O femeie frumoasă care poartă o rochie albastră și stă pe un pat de flori pentru a ilustra una dintre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024
Horoscop
Zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Trei nativi care vor avea parte de reușite
Astrologii vorbesc despre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Acești nativi au parte de momente de neuitat. Jupiter, planeta norocului și a abundenței, este pregătit să-i sprijine pe nativi să-și...
5
Prieteni care râd și se distrează într-o zi însorită
Horoscop
Lună Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024. Cum te influențează, în funcție de zodie
Un eveniment astrologic de o intensitate uriașă va acapara toate zodiile. Luna Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024 vine să ne aducă tot timpul la extreme. Nativii se vor simți prinși într-o mare...
PARTENERI
×