Reclamă

Regele Charles și Regina Consort Camilla aniversează 18 ani de căsnicie. Cum vor marca momentul emoționant

Regele Charles și Regina Consort Camilla aniversează 18 ani de căsnicie. Cei doi vor marca momentul emoționant într-un mod cu totul deosebit. Cuplul regal va petrece împreună alături de câțiva membrii din  Familia Regală Britanică.

Publicat: 5 aprilie 2023, 6:46 / Actualizat: 5 aprilie 2023, 12:49

Ceremonia de aniversare a celor 18 ani de căsnicie ine cu un gust dulce-amar pentru Regele Charles și soția sa. Cei doi s-au căsătorit în anul 2005, iar în weekend vor găzdui o mică recepție pentru familia lor. Momentul va fi celebrat în privat, după cum scriu publicațiile internaționale.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Regele Charles și Regina Consort Camilla aniversează 18 ani de căsnicie

Regele Charles și Regina Consort s-au căsătorit într-o ceremonie civilă pe data de 9 aprilie 2005. Povestea lor de dragoste a fost intens mediatizată de-a lungul timpului. Cu toate acestea, Charles și Camilla au reușit să-și păstreze dragostea pe care și-o poartă unul celuilalt.

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

Familia Regelui Charles alături de copiii Reginei Consort Camilla
Majestatea Sa a încercat întotdeauna să-și țină viața privată departe de ochii curioșilor / Getty Images

La ceremonia civilă nu au participat Regina Elisabeta și Prințul Philip, după cum scriu publicațiile internaționale. Monarhul a ales atunci să nu participe deoarece reprezintă capul Bisericii, iar aceasta dezaproba divorțul.

Reclamă

Cu toate acestea, Regina Elisabeta și soțul său au ales să țină o recepție la Castelul Windsor pentru Prințul Charles și proaspăta sa soție, Camilla. În felul acesta, Regina și-a arătat aprobarea față de uniunea dintre fiul ei și Camilla.

Anul acesta se împlinesc 18 ani de la acel moment. Cu toate acestea, data de 9 aprilie are o și o însemnătate tristă pentru Familia Regală Britanică.

Acesta este și motivul pentru care Regele Charles și soția sa vor celebra aniversarea nunții lor într-un cadru intim.

Reclamă

Ce reprezintă data de 9 aprilie pentru Familia Regală Britanică

Regele Charles a luat decizia de a celebra aniversarea căsnicie sale într-un cadru intim. Deși este un motiv de fericire, membrii Familiei Regale știu că data de 9 aprilie are o dublă însemnătate. Pe 9 aprilie 2021 s-a stins din viață Prințul Philip.

A fost un moment de tristețe pe Regele Charles. Pierderea tatălui l-a făcut pe acesta să sufere profund. Prințul Philip s-a stins din viață la vârsta de 99 de ani la Castelul Windsor. Regina Elisabeta i-a stat acestuia alături până în ultimul moment.

Majestatea Sa a fost nevoită să conducă următorul an singură. Regele Charles a vorbit în trecut despre pierderea tatălui său. Acesta a avut o legătură strânsă cu Prințul Philip.

”Eu și familia mea ducem dorul profund al Prințului Philip. Dragul meu tată a fost o persoană cu totul deosebită. Acesta s-ar fi bucurat să vadă dragostea pe care i-o purtăm chiar și după pierderea sa. Familia noastră este recunoscătoare pentru toată dragostea pe care i-ați arătat-o.”

Regele Charles nu se va putea bucura în totalitate de aniversarea căsniciei sale. Comemorarea pierderii Prințului Charles reprezintă un moment de tristețe pentru Familia Regală Britanică. Momentul va fi cu atât mai emoționant cu cât Familia Regală Britanică deplânge și pierderea Reginei Elisabeta.

Experții regali susțin că Regele Charles preferă să țină un moment de reculegere. Acesta se va afla alături de membrii apropiați ai Familiei Regale Britanice. Majestatea Sa vrea să păstreze vie amintirea tatălui său.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Prințul Harry într-o cămașă albastră în timpul unei conferințe
Divertisment
Prințul Harry a declarat că reședința sa se află în Statele Unite ale Americii. Anunțul a fost făcut după ce s-a aflat că va merge în vizită în Londra
Prințul Harry a declarat că reședința sa se află în Statele Unite ale Americii. Anunțul a fost făcut după ce s-a aflat că va merge în vizită în Londra. Acesta a declarat pentru prima...
2
O femeie îmbrăcată în rochie albă, cu aripi de înger
Horoscop
Zodii care regretă că s-au deschis prietenilor. Nativii care se pot confrunta cu momente tensionate
Cât de multă încredere poți avea în oamenii pe care îi consideri apropiați de sufletul tău? Ai mai jos lista cu zodii care regretă că s-au deschis prietenilor și care au șanse mari să...
3
David și Victoria Beckham la un eveniment public din 2003
Divertisment
Dovada transformării Victoriei Beckham. Cum arăta chipul ei la începutul relației cu David și cum arată acum, la 50 de ani
Aceasta este dovada transformării victoriei Beckham. Chipul ei s-a schimbat de-a lungul relației sale cu David Beckham. Femeia de afaceri a împlinit vârsta de 50 de ani, iar soțul ei a celebrat-o în mediul...
4
O femeie care vorbește la telefon și vinde anumite lucruri
Horoscop
Zodii care sunt foarte bune la vânzări. Nativii care au latura comercială în natura lor
Anumite trăsături asociate cu diferite semne zodiacale pot influența cât de bine performează în diferite profesii. Când vine vorba de vânzări, unele semne strălucesc mai puternic decât altele. Ai mai jos lista cu zodii...
5
Kim Kardashian într-un costum de baie roz în timp ce este urmată de o întreagă echipă de fotografi pe plajă
Divertisment
Kim Kardashian s-a pus într-o situație penibilă. Cum a reușit diva să ajungă virală în mediul online
Kim Kardashian s-a pus într-o situație penibilă. Diva a ajuns ținta glumelor din mediul online după ce a postat în mediul online mai multe imagini în costum de baie. Vedeta s-a pozat în timp...
PARTENERI
×