Reclamă

Regina Camilla a fost fotografiată în blugi skinny la un eveniment alături de fiul Tom Parker Bowles. Majestatea Sa este rar văzută în ținute casual

Regina Camilla a fost fotografiată în blugi skinny la un eveniment alături de fiul Tom Parker Bowles. Majestatea Sa este rar văzută în ținute casual. Alegerea sa vestimentară de la această apariție publică i-a luat pe toți prin surprindere.

Andrada Marinică
Andrada Marinică
Publicat: 3 octombrie 2023, 12:18

Regina Camilla a avut câteva momente stilistice demne de remarcat în lumina reflectoarelor recent. Motiv pentru care ținuta cool și casual a soției Regelui Charles poate fi o surpriză pentru mai mulți oameni. Majestatea Sa, care a participat la Festivalul Literar Braemar, și-a schimbat ținuta obișnuită cu ceva confortabil și a atras toate privirile.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Regina Camilla a fost fotografiată în blugi skinny

Deși are 76 de ani, Regina Camilla a purtat blugi skinny din denim și cizme din piele întoarsă într-o nuanță regală bleumarin. Pantalonii au fost asortați cu o cămașă roz și un pulover bleumarin cu decolteu în V. Majestatea Sa a purtat un blazer peste pulover. Ea s-a accesorizat cu o geantă din piele verde de la Demellier London.

Părul blond a fost coafat așa cum o face de obicei. La capitolul machiaj, Majestatea Sa a optat pentru un fard de obraz trandafiriu, pudră bronzantă. A optat pentru un ruj roz ca să-și completeze trăsăturile feței.

Vezi mai multe imagini în GALERIA FOTO!

Regina Camilla, la un eveniment, într-o ținută casual
Deși are 76 de ani, Regina Camilla a purtat blugi skinny din denim și cizme din piele întoarsă într-o nuanță regală bleumarin / Profimedia Images
Reclamă

Festivalul de trei zile, care s-a încheiat pe 1 octombrie, a avut loc în satul Highland în colaborare cu The Queen’s Reading Room. Acesta din urmă e clubul de carte fondat de Regina Camilla.

Regina Camilla a participat la Festivalul literar Braemar în sprijinul fiului ei, Tom Parker Bowles, care a vorbit la eveniment.

Fiul reginei Camilla cunoaște bine Festivalul literar Braemar. În calitate de autor de succes a opt cărți, scriitorul a câștigat anterior premiul Guild of Food Writers 2010 pentru scrierile sale despre mâncarea britanică.

Reclamă

Cum se înțelege Tom Parker Bowles cu Regele Charles

Fiul soției Regelui Charles, de asemenea, e cunoscut pentru aparițiile sale ca judecător și critic în numeroase emisiuni culinare de televiziune. E celebru și pentru recenziile sale despre mesele la restaurantele din Marea Britanie pe care le-a publicat în GQ, Esquire și The Mail on Sunday.

Tom, în vârstă de 48 de ani, este foarte apropiat de Regele Charles. Acesta a spus anterior că l-a „adorat întotdeauna” pe tatăl său vitreg. El a spus pentru A Current Affair în 2015: „Tot ceea ce trebuie să știi despre părinții tăi e că sunt fericiți. Mama mea este excepțional de fericită în acest moment. Întotdeauna l-am adorat pe tatăl meu vitreg. El a fost întotdeauna un om bun, bun și drăguț. Este un om cu căldură, inteligență și umanitate. Cred că, dacă se va întâmpla vreodată, va fi un rege fantastic”.

Experții regali susțin că Regele Charles are o relație bună cu copiii Reginei Consort. Aceștia nu au fost mereu în atenția presei, Camilla are doi copii, Laura și Tom. Dacă relația cu copiii soției sale este una bună, relația cu fiii lui naturali s-a răcit în ultimul timp. Mai ales cea cu Prințul Harry. După ce a dezvăluit că Familia Regală nu a fost de acord cu el și cu familia sa, tensiunile dintre Ducii de Sussex și familia condusă de Regele Charles au crescut din ce în ce mai mult.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Două mâini de femeie care curăță un ou fiert de o coajă
Timp liber
Ce să faci cu ouăle fierte ca să se curețe foarte ușor. Trucuri utile pentru orice gospodină
Se apropie Paștele, iar de pe masă nu trebuie să lipsească ouăle frumos încondeiate. Ciocnirea ouălor de Paște este o tradiție care se păstrează în continuare. Descoperă și tu ce să faci cu ouăle...
2
Două tăvi cu cozonaci proaspăt scoși din cuptor
Timp liber
Când se scot cozonacii din tavă. Trucuri de la gospodine pentru un cozonac reușit
Cozonacii sunt nelipsiți de pe masa de sărbătoarea r românilor. Gospodinele se pregătesc din timp pentru a avea pe masă cele mai bune preparate. Dacă îți dorești să ai parte de cozonaci apetisanți și...
3
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 29 aprilie – 5 mai 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Mișcările astrale vor schimba cursul zodiilor în perioada ce urmează. Săptămâna Patimilor aduce cu sine transformări profunde. Horoscopul săptămânii 29 aprilie – 5 mai 2024 oferă toate informațiile necesare pentru fiecare nativ în parte....
4
Două ouă care se află într-o crăticioară la fiert
Timp liber
Cât timp se fierb ouăle ca să fie tari. Câte minute se țin în apă pe foc
Ouăle roșii nu vor lipsi de pe masa ta de Pește. Cât timp se fierb ouăle ca să fie tari? Află și tu câte minute se țin în apă pe foc. Specialiștii în bucătărie...
5
Cele 12 semne zodiacale, dispuse în cercuri concentrice, cu un soare stilizat în interior, pe un fundal în nuanțe de mov și albastru.
Horoscop lunar
Horoscopul lunii mai 2024. Nativii vor găsi timp pentru dezvoltare personală și socială
Toată această perioadă vine cu schimbări uriașe pentru nativii din zodiac. Horoscopul lunii mai 2024 oferă promisiuni și noi direcții, atât în viața personală cât și profesională. Este important să nu ne îndepărtăm de...
PARTENERI
×