Reclamă

Regina Camilla a găzduit recepția de Ziua Internațională a Femeii la Palatul Buckingham. Majestatea Sa a primit în dar o păpușă Barbie cu chipul ei

Regina Camilla a găzduit recepția de Ziua Internațională a Femeii la Palatul Buckingham. Majestatea Sa a primit în dar o păpușă Barbie cu chipul ei. Soția Regelui Charles nu și-a putut stăpâni râsul și a glumit că designerii i-au „luat aproximativ 50 de ani din viață”.

Andrada Marinică
Andrada Marinică
Publicat: 14 martie 2024, 6:24

Regina Marii Britanii, în vârstă de 76 de ani, a găzduit o recepție de Ziua Internațională a Femeii la Palatul Buckingham. La eveniment a participat și Helen Mirren, în rolul ei de președinte al organizației WOW (Women of the World).

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Regina Camilla a găzduit recepția de Ziua Internațională a Femeii la Palatul Buckingham

De Ziua Internațională a Femeii din octombrie 2023, fundația și-a lansat Turul cu autobuzul WOW Girls Festival din Marea Britanie. După ce a călătorit prin Marea Britanie, Turul cu autobuzul și-a făcut ultima oprire la Palatul Buckingham. Acolo, echipa a fost întâmpinată de Regina Camilla.

Regina era extrem de elegantă într-o rochie albastră midi de la Fiona Clare și o pelerină neagră Amanda Wakeley. Ținuta a fost completată cu o brățară Van Cleef & Arpels, cercei cu diamante și perle și cizme negre de la Eliot Zed.

Regina Camilla, amuzată de păpușa Barbie creată după chipul ei
Regina Marii Britanii, în vârstă de 76 de ani, a găzduit o recepție de Ziua Internațională a Femeii la Palatul Buckingham / Profimedia Images

Înainte de eveniment, s-a aflat că WOW Global a primit o detaliere a ținutei Reginei Camilla, astfel încât să o poată recrea cu exactitate pentru păpușa Barbie.

Reclamă

Majestății Sale, care este președintele WOW din 2015, i s-au alăturat Regina Mathilde a Belgiei și Ducesa de Gloucester. Autobuzul WOW este sponsorizat de Mattel. Acesta a făcut turnee în țară pentru a promova egalitatea de gen în rândul tinerilor în școli și grupuri comunitare.

Designerii păpușii au recreat cu exactitate coafura neschimbată a Reginei Camilla și i-au adăugat pe pelerină o broșă WOW Global.

După ce i-a fost prezentată păpușa, Camilla a spus că este „genială” și a zâmbit. Ea a spus: „Într-adevăr, mulțumesc foarte mult. Este genială și mi-au luat vreo 50 de ani din viața mea. Sunt foarte, foarte recunoscătoare. Vă mulțumesc foarte mult că ați făcut asta, este minunat.”

Reclamă

Adresându-se celorlalți invitați ai ei, Regina Camilla a adăugat: „Ar trebui să aveți cu toții o Barbie!”.

Krista Berger, vicepreședinte senior al Barbie, a zburat din Los Angeles pentru a-i prezenta păpușa Barbie Camillei. Ea a spus ulterior: „Ne-am gândit că Regina vrea să o interpreteze pe Barbie”.

Sarah Allen, manager de PR pentru UK Mattel, a declarat: „Am vorbit mai întâi cu biroul ei pentru a verifica că dacă este dornică să o primească. Am lucrat cu echipa ei la ceea ce ar dori să poarte păpușa”.

Ce a spus Helen Mirren despre admirația pe care o are pentru Regina Camilla

În timpul evenimentului, Camilla a ținut un discurs în care a făcut referire la două pietre care au fost aruncate în Palat în timpul unui protest din mai 1914, ce au fost expuse la Palatul Buckingham.

Rochia albastră a fost aceeași pe care Majestatea Sa a purtat-o pentru pozele oficiale de încoronare ale Regelui.

Dame Helen Mirren, care a interpretat-o pe regretata Regină Elisabeta a II-a în filmul The Queen din 2006, a fost la Palatul Buckingham împreună cu soțul ei, regizorul Taylor Hackford. Ea a spus despre noua regină: „Am fost întotdeauna un fan al Camillei, așa cum era cunoscută ea. Un susținător al ei în felul meu foarte mic și nesemnificativ. Dar a fost grozav să o văd în acest nou rol de regină. Să văd acea mantie căzând pe umeri, ceea ce trebuie să fi fost o surpriză pentru ea”.

„Fiind o fată tânără în Anglia, sunt sigură că nu și-a imaginat niciodată, într-un milion de ani, că aici va fi locul în care se va găsi. Mi se pare că se descurcă foarte bine.”

Fundația WOW a fost creată de Jude Kelly în 2018 pentru a conduce mișcarea globală a Women of the World. Mișcarea a început în Marea Britanie la Southbank Center în 2010. Acum cuprinde 45 de locații pe șase continente.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Planeta mercur înconjurată de semnele zodiacale pentru a lustra că mercur iese din retrograd pe 25 aprilie 2024
Horoscop
Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie. Ce urmează pentru zodii
Universul va deschide o poartă către un nou început pentru nativii din zodiac. Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie și lucrurile se vor schimba. Planeta își reia cursul direct, ceea ce înseamnă că...
2
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
3
O femeie superbă, blondă, care poartă o rochie roșie și ilustrează una dintre acele zodii care se folosesc de gelozie în relații
Horoscop
Zodii care se folosesc de gelozie în relații. Nativii care transformă acest sentiment într-o armă
Astrologii spun că există anumite zodii care se folosesc de gelozie în relații. Acești nativi reușesc să transforme acest sentiment într-o armă. Multe trăsături de personalitate sunt influențate de zodia în care ne naștem,...
4
O femeie frumoasă care poartă o rochie albastră și stă pe un pat de flori pentru a ilustra una dintre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024
Horoscop
Zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Trei nativi care vor avea parte de reușite
Astrologii vorbesc despre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Acești nativi au parte de momente de neuitat. Jupiter, planeta norocului și a abundenței, este pregătit să-i sprijine pe nativi să-și...
5
Prieteni care râd și se distrează într-o zi însorită
Horoscop
Lună Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024. Cum te influențează, în funcție de zodie
Un eveniment astrologic de o intensitate uriașă va acapara toate zodiile. Luna Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024 vine să ne aducă tot timpul la extreme. Nativii se vor simți prinși într-o mare...
PARTENERI
×