Reclamă

Regina Rania a sărbătorit aniversarea fiicelor sale. Cum arată acum Prințesa Salma și Prințesa Iman

Regina Rania a sărbătorit aniversarea fiicelor sale, Prințesa Salma și Prințesa Iman, cu mai multe imagini publicate pe rețelele de socializare. Regina a publicat a publicat și un video ce include imagini din arhiva personală, ce nu au fost făcute publice până acum.

Publicat: 30 septembrie 2021, 7:07 / Actualizat: 20 octombrie 2021, 13:21

Rania Al-Abdullah, Regina Iordaniei, are patru copii alături de soțul ei, Abdullah bin Al-Hussein: Prințul Hussein, moștenitorul tronului, născut în anul 1994, Prințesa Iman, născută pe 27 septembrie 1996, Prințesa Salma, născută pe 26 septembrie 2000, și Prințul Hashem, născut în 2005.

Cu ocazia aniversării zilelor de naștere a fiicelor sale, Regina Rania, cunoscută în întreaga lume, a publicat imagini alături de ele, scrie Hello Magazine

Și tatăl lor, Abdullah bin Al-Hussein, a publicat poze alături de Salma și Iman, cu ocazia zilei lor de naștere.

Regina Rania a sărbătorit aniversarea fiicelor sale

Regina Rania a sărbătorit aniversarea fiicelor sale, pe 27 septembrie. Ceilalți membri ai Familiei Regale a Iordaniei au celebrat și ei zilele de naștere ale celor două Prințese.

Prințesa Salma a împlinit 21 de ani pe 26 septembrie. Prințesa Iman și-a celebrat cea de-a 25-a aniversare o zi mai târziu. 

Reclamă
Reclamă

Regina Rania a publicat mai multe imagini pe Facebook și Instagram cu ocazia zilelor de naștere ce au avut loc la o singură zi distanță. 

În video-ul publicat pe Instagram, Rania a inclus imagini cu Salma și Iman de când erau mici. În video, cele două apar în copilărie, când se jucau, mâncau și purtau aripioare de zână. Arată și momentele în care au învățat să meargă, când li s-a tăiat părul și primele lor ieșiri publice oficiale.

Au fost incluse și imagini cu absolvirile lor, precum și din cele mai recente vizite oficiale în calitate de membre ale Familiei Regale. 

„La mulți ani iubitelor mele Iman și Salma! Dumnezeu să vă binecuvânteze,” a scris Regina alături de video. 

Cum arată Prințesa Salma și Prințesa Iman 

Rania a publicat și un portret alături de fiicele sale. Cele trei apar împreună îmbrăcate în bluze albe. În timp ce Raina a optat pentru o cămașă elegantă, cu pantaloni în dungi albe și bej, fiicele sale au purtat tricouri albe și pantaloni din denim pentru imagine. 

Regina Rania a sărbătorit aniversarea fiicelor sale cu imaginea publicată pe rețelele de socializare, în care stă între cele două. 

Prințesa Salma a absolvit cursurile Universității Militare Sandhurst și a devenit prima femeie pilot din Forțele Armate ale Iordaniei, în anul 2020. 

Prințesa Iman a urmat cursurile Academiei Internaționale din Amman și a absolvit drept una dintre cele mai de succes atlete din clasa ei. În acest moment, e încrisă la Universitatea Georgetown, din Washington, SUA, unde învață și fratele ei, Prințul Hussein, moștenitorul tronului. 

Vezi mai multe imagini în GALERIA FOTO!

Prințesa Salma și Regina Rania, în ziua absolvirii, 2018. Salma poartă o tunică albastră cu alb, Regina e îmbrăcată în alb și negru
Întreaga Familie Regală a Iordaniei a sărbătorit absolvirea Prințesei Salma, din 2018 / Getty Images

Alături de Regina Rania, Hussein și tatăl lui au sărbătorit și ei aniversările celor două Prințese. Fiecare dintre ele a pozat pentru un portret oficial cu tatăl lor, ambele publicate și pe rețelele de socializare. 

Prințul Hussein a publicat și el portrete alături de surorile sale pe rețelele de socializare. El a scris și mesajul: „Le doresc la mulți ani micilor mele surori dragi, Salma și Iman”.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Selena Gomez alături de Cara Delevingne la un meci de baschet din New York
Divertisment
Selena Gomez și-a expus silueta la un meci de baschet. Cum a fost surprinsă alături de Cara Delevingne
Selena Gomez și-a expus silueta la un meci de baschet. Vedeta internațională s-a distrat alături de prietena sa, Cara Delevingne. Evenimentul a avut loc la arena Madison Square Garden din New York. Camerele de...
2
Selena Gomez într-o rochie portcalue cu părul negru lung dat pe spate la un eveniment public de la Hollywood din 2021
Divertisment
Selena Gomez este de nerecunoscut. Cum a apărut artista în aeroportul din New York
Selena Gomez este de nerecunoscut în cele mai recente imagini care au fost surprinse pe aeroportul din New York. Vedeta internațională s-a camuflat din cap până-n picioare într-un trening portocaliu. Pentru ca zborul să...
3
Kate Middleton de mână cu Prințesa Charlotte alături dePrințul Geroge care îl ține de mână pe Prințul William
Divertisment
Kate Middleton a dezvăluit că Prințesa Charlotte este mai responsabilă decât Prințul George. Ce spune Ducesa de Cambridge despre moștenitorul tronului regal
Kate Middleton a dezvăluit că Prințesa Charlotte este mai responsabilă decât Prințul George. Moștenitorul tronului regal are deja opt ani și se pregătește ca într-o zi să devină monarhul Marii Britanii. Părinții săi i-au...
4
Celine Dion într-o rochie argintie pe scenă în fața unui microfon în timpul unui concert din Germania
Divertisment
Celine Dion a vorbit despre problemele sale de sănătate. Ce mesaje i-au transmis fanii pe rețelele sociale
Celine Dion a vorbit despre problemele sale de sănătate. Vedeta internațională a fost nevoită să-și anuleze o parte din concerte din cauza unor ”spasme musculare severe și persistente”. Fanii au reacționat rapid în secțiunea...
5
Casey și Ben Affleck, îmbrățișați, pe covorul roșu, în 2016
Divertisment
Casey Affleck se sărută cu actrița Caylee Cowan. Diferența de vârstă dintre ei e de 23 de ani
Se pare că fratele lui Ben Affleck și-a găsit o nouă iubită după ce s-a despărțit de actrița Floriana Lima, cu care forma un cuplu de ceva timp. Casey Affleck se sărută cu actrița...
PARTENERI
×