Reclamă

Relația dintre Regina Camilla și Prințesa Diana. Cum s-a înțeles Majestatea Sa cu fosta soție a Regelui Charles

Relația dintre Regina Camilla și Prințesa Diana a fost intens discutată de-a lungul timpului. Cele două femei din viața Regelui Charles au avut la început o prietenie, susțin apropiații Familiei Regale Britanice. Însă lcrurile s-au schimbat atunci când în presă s-a speculat faptul că Prințul Charles ar avea o aventură cu Camilla Parker Bowles.

Publicat: 4 mai 2023, 6:30

Presa internațională a scris de-a lungul timpului despre triunghiul amoros care s-a format între Diana, Charles și Camilla Parker Bowles. Familia Regală Britanică a încercat mereu să ascundă de ochii curioșilor aventura Prințului Charles.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Relația dintre Regina Camilla și Prințesa Diana

Cartea The Duchess: Camilla Parker Bowles and the Love Affair That Rocked the Crown are un pasaj în care vorbește despre natura relației dintre Charles și Camilla. Se apre Că Prințul i-ar fi ascuns Dianei faptl că a avut o relație amoroasă cu Camilla Parker Bowles.

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

Prințesa Diana alături de Camilla Parker Bowles în timp ce merg să urmărească o competiție sportivă la care participă și Prințul Charles, în anul 1980
Prințesa Diana a crezut mult timp că soțul său are o aventură cu Camilla Parker Bowles / Profimedia Images

Prințul Charles i-ar fi spus Prințesei Diana că aceasta este doar o veche prietenă și nimic mai mult. Charles nu și-a închipuit că Prințesa Diana ar trebui să știe despre natura relației care a existat între el și Camilla. Prințul i-a mărturisit Dianei ce fel de relație a avut cu Camilla abia după ce a cerut-o pe Prințesă în căsătorie, menționează cartea mai sus citată.

Reclamă

Prințul Charles a asigurat-o pe Prințesa Diana că el și Camilla au o relație de amiciție și că nu va mai exista nicio altă femeie în viitor. Apropiații Familiei Regale susțin că este puțin probabil ca Lady Di și Camilla să fi fost vreodată prietene cu adevărat.

Mulți spun că Prințesa Diana era invitată de Camilla în vizită, însă acest lucru s-ar fi întâmplat cu mult înainte ca ea să afle despre natura relației pe care Camilla a avut-o cu Prințul Charles. Camilla și Prințesa Diana au fost fotografiate împreună în 1980.

Cele două au mers să-l vadă pe Prințul Charles în timp ce acesta a concurat într-o cursă de cai. Imaginile care datează de atunci le ilustrează pe cele două zâmbind una la cealaltă și purtând diferite conversații. Deși la acel moment cele două femei din viața Prințului Charles păreau prietene, lucrurile s-au schimbat rapid.

Reclamă

Cum s-a cunoscut Prințul Charles cu Camilla Parker Bowles

Experții regali susțin că Prințul Charles și Camilla parker Bowles ar fi avut o relație la începutul anilor 1970. Cu toate acestea, relația lor a fost una de scurtă durată, iar Camilla și Charles s-au despărțit chiar înainte ca Prințul să plece în marină în luna februarie a anului 1973.

Publicația People scrie că Prințul Charles a încercat să o curteze pe Camilla timp de șase luni, la acea vreme. În timp ce prințul Charles s-a aflat în marină, Camilla s-a căsătorit cu unul dintre foștii săi iubiți, Andrew Parker Bowles. În ciuda faptului că Prințul nu a reușit să o cucerească pe Camilla, cei doi au rămas buni prieteni, chiar și după ce aceasta s-a căsătorit.

De altfel, prințul Charles a devenit nașul fiului Camillei și astfel a obținut un motiv pentru a rămâne mereu în viața fostei sale partenere.

După întoarcerea din marină, Charles a început să se întâlnească cu Lady Di, dar prietenia lui cu Camilla a rămas puternică în tot acest timp. Astfel, a devenit inevitabil ca Prințesa Diana și Camilla să nu se întâlnească din când în când.

Camilla a fost invitată la nunta Prințului Charles

Charles și-a anunțat logodna cu Prințesa Diana în luna februarie, 1981. În luna iulie cei doi au deci să se căsătorească.

Ceremonia a fost una fastuoasă, iar printre invitați s-a numărat și Camilla Parker Bowles. Andrew Marton, biograf regal, susține că prezența Camillei a fost una devastatoare pentru Prințesa Diana. Se pare că Prințesa a fost vizibil deranjată de prezența fostei iubite a Prințului Charles la unul dintre cele mai importante evenimente din viața sa.

Lucrurile au evoluat upă ce în presă s-a scris că Prințul ar avea o aventura cu Camilla. De altfel, Prințesa Diana ar fi confruntat-o pe Camilla Parker Bowles de câteva ori. Într-o carte scrisă de Marton există un citat al Prințesei Diana.

”Am fost terifiată de ea. I-am spus că știu ce se întâmplă între ea și Charles și că vreau să știe că are tot ce și-a putut dori vreodată. Are toți bărbații pe care i-a vrut vreodată, are doi copii frumoși, ce își poate dori mai mult?”

De altfel, Diana a mai vorbit despre Camilla în interviul celebru pe care l-a oferit în 1995. Prințesa a spus atunci: ”eram trei persoane în această căsnicie, devenise puțin aglomerat.”

Relația dintre Regina Camila și Prințesa Diana rămâne una cu multe suișuri și coborâșuri. Cele două femei din viața Prințului Charles nu au reușit niciodată să ajungă la o prietenie sinceră.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O zână cu aripi, care stă speriată la pământ
Horoscop
Zodii care preferă să trăiască singure. Nativii care se simt mai bine atunci când au intimitate
Există atât de multe lucruri care merită spuse despre viața personală atunci când locuiești singură. Pacea și liniștea, filmele preferate, ora de culcare târzie și faptul că nu trebuie să dai nimănui nicio explicație....
2
Bianca Censori și Kanye West într-o mașină privată
Divertisment
Bianca Censori a purtat o ținută transparentă și a fost la un pas de un accident vestimentar. Partenera lui Kanye West a avut o apariție îndrăzneață
Bianca Censori a purtat o ținută transparentă și a fost la un pas de un accident vestimentar. Partenera lui Kanye West a avut o apariție îndrăzneață pe străzile din Los Angeles. Imaginile cu diva...
3
O femeie îmbrăcată într-o rochie roșie, impunătoare
Horoscop
Cele mai norocoase zodii în funcție de luna în care s-au născut. Ei sunt fericiții zodiacului
Astrologii ne spun că data nașterii are un rol aparte în doza de noroc cu care ne neștem. Însă te-ai întrebat vreodată care dintre lunile anului poartă mai mult noroc? În acest articol, vei...
4
O femeie tânără cu ochelari de soare la ochi și un ruj portocaliu pe buze
Frumusețe
Nuanțele de ruj care te îmbătrânesc. De ce culori să te ferești, potrivit specialiștilor
Uneori este suficient să accentuezi buzele cu ruj pentru a te simți mai încrezătoare în sine. Această metodă va atrage o mulțime de priviri asupra ta, lucru care te va face să te simți...
5
Charles Spencer surprins într-o fotografie portret la Althorp House
Divertisment
Charles Spencer a vorbit despre starea de sănătate a lui Kate Middleton. Fratele Prințesei Diana spune că este îngrijorat
Charles Spencer a vorbit despre starea de sănătate a lui Kate Middleton. Fratele Prințesei Diana este îngrijorat pentru soția Prințului William. Charles a oferit mai multe informații într-un interviu recent. Charles Spencer a vorbit...
PARTENERI
×