Reclamă

Cum arată primul soț al Reginei Camilla. Andrew Parker Bowles are acum 83 de ani

Printre invitații de la încoronarea Regelui Charles se va afla și Andrew Parker Bowles, primul soț al Reginei Camilla. Mulți se întreabă cum mai arată acesta și ce mai face. Prima dragoste a Reginei Consort are acum 83 de ani și se ferește de aparițiile publice.

Publicat: 2 mai 2023, 6:29

Regina Camilla și Andrew Parker Bowles au trăit o poveste de dragoste de lungă durată. Cei doi s-au bucurat de o căsnicie fericită, până în momentul în care au ales să meargă pe drumuri separate. Camilla și fostul ei partener de viață au împreună doi copii, Tom Parker Bowles și Laura Lopes.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cum arată primul soț al Reginei Camilla

Andrew Parker Bowles arată impecabil la 83 de ani. Mulți admiratori ai Familiei Regale Britanice susțin că acesta cucerește în continuare inimile doamnelor. Andrew a avut o viață plină de suișuri și coborâșuri, dar a rămas mereu discret și a încercat să se ferească de curiozitatea celor din jurul său.

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

Andrew Parker Bowles la costum și ținând în mână un buchet de flori
Andrew Parker Bowles avea 27 de ani atunci când a întâlnit-o pe Camilla / Profimedia Images

Acesta a servit în armata Marii Britanii mai bine de 34 de ani, ocupând poziția de brigadier. Alături de Camilla a clădit o familie frumoasă și au avut împreună 22 de ani de căsnicie.

Reclamă

Cei doi s-au căsătorit pe data de 4 iulie 1973 la Capela Gardienilor din Londra.

La nuntă a fost prezentă inclusiv Regina Mamă, Prințesa Anne și Prințesa Margareta. De altfel, puțini sunt cei care știu că Andrew a avut și alte legături cu Familia Regală Britanică în trecut.

Descoperă câteva detalii mai puțin cunoscute despre viața fostului soț al Reginei Camilla.

Reclamă

Cine este Andrew Parker Bowles

Andrew Parker Bowles s-a născut în anul 1939 într-o familie care a avut conexiuni cu Familia Regală Britanică. Părinții săi erau prieteni apropiați cu Regina Mamă, iar Andrew a fost paj de onoare în cadrul ceremoniei de încoronare a Reginei Elisabeta în anul 1953.

Andrew a studiat la Academia Regală Militară Sandhurst și a servit țara vreme de 34 de ani. El și Camilla au ajuns să se cunoască la începutul anilor 1960. Cei doi au ieșit la mai multe întâlniri până ce au decis să formeze un cuplu în mod oficial.

Mulți biografi regali susțin că au fost făcute presiuni asupra lui Andrew pentru a o lua pe Camilla de soție. Se pare că tatăl său, Derek Parker Bowles, și tatăl Camillei, Bruce Shand, sunt cei care au anunțat public faptul că cei doi s-au logodit.

Povestea de dragoste dintre Andrew și Camilla

Andrew parker Bowles și Camilla s-au căsătorit în cadrul unei ceremonii fastuoase din Londra. La eveniment au participat o mulțime de figuri istorice, printre care s-au numărat și membrii Familiei Regale Britanice. Deși asupra lui Andrew s-au făcut presiuni pentru a o lua pe Camilla de soție, apropiații Reginei susțin că acesta a fost foarte îndrăgostită de soțul său încă de la început.

Camilla și Andrew au avut prima dată un fiu, pe Tom Parker Bowles. Nașul acestuia este chiar Prințul Charles. Conform publicației Town&Country, Camilla și Andrew au în prezent cinci nepoți. Nepoții Reginei se înțeleg foarte bine cu Regele Charles.

Andrew Parker Bowles ar fi avut o relație cu Prințesa Anne

Multe publicații susțin că Prințesa Anne ar fi avut o relație cu fostul soț al Reginei Camilla. Se crede că Prințesa s-ar fi îndrăgostit de Andrew pe când aceasta avea 20 de ani, dar pentru că Andrew era romano-catolic, relația lor nu ar fi fost privită cu ochi buni de către Biserica Angliei. Relația lor a fost ținută ascunsă, iar povestea lor de dragoste nu s-a putut concretiza. Totuși, Andrew este nașul fiicei Prințesei Anne, Zara.

Andrew Parker Bowles s-a recăsătorit cu Rosemary Pitman

Andrew și Regina Camilla au divorțat în luna ianuarie 1995. Cei doi au ajuns la concluzia că mariajul lor nu mai era unul fericit. La un an după divorț, Andrew s-a recăsătorit cu Rosemary Pitman. Cei doi au fost împreună până în anul 2010, când Rosemary s-a stins din viață după ce a pierdut bătălia împotriva cancerului. Andrew a încercat mereu să stea departe de lumina reflectoarelor. Acesta a păstrat o relație bună cu Regina Camilla, dar și cu Familia Regală Britanică. Se așteaptă ca acesta să fie prezent la încoronarea Regelui Charles. 

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
2
O femeie care își aplică ulei pe păr
Frumusețe
Cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului, recomandate de experții în frumusețe
Podoaba capilară este unul din atuurile frumuseții feminine. Deși nu există o rețetă magică, cercetările arată că cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului pot accelera procesul. În plus, extractele puternice din plante ajută...
3
Un bărbat care stă pe o canapea, cu telecomanda în mână, care cască
Horoscop
Zodii care pot fi parteneri leneși. Cum să abordezi situația în relația de cuplu
Te-ai săturat să-ți cicăliști constant partenerul să-și facă sarcinile din casă? Te trezești că faci toate sarcinile grele din relație? Dacă da, nu ești singura. Astrologii lămuresc și această situație. Există zodii care pot...
4
O femeie care privește cu zâmbetul pe buze la o vitamină
Sănătate
Deficitul de vitamine care te-ar putea face să pari mai în vârstă. La ce recomandă specialiștii să fii atentă
Te-ai simțit mai fragilă, irascibilă și fără energie în ultima perioadă? Ar fi bine să verifici dacă ai deficit de vitamine. Acesta poate provoca o serie de simptome, cum ar fi oboseală și iritabilitate....
5
O femeie îmbrăcată în rochie albă, cu aripi de înger
Horoscop
Zodii care regretă că s-au deschis prietenilor. Nativii care se pot confrunta cu momente tensionate
Cât de multă încredere poți avea în oamenii pe care îi consideri apropiați de sufletul tău? Ai mai jos lista cu zodii care regretă că s-au deschis prietenilor și care au șanse mari să...
PARTENERI
×