Reclamă

Relațiile intime și apropiate pentru patru zodii în perioada 2 – 7 mai 2023

Astrologii anunță relațiile intime și apropiate pentru patru zodii în perioada 2 – 7 mai 2023. Ce s-a întâmplat în trecut te-a adus în acest moment în care tot ceea ce ți-ai dorit vreodată este posibil. În loc să te concentrezi pe motivul pentru care nu va funcționa ceva, este important să îți dai seama cât mai repede ce va funcționa.

Publicat: 2 mai 2023, 7:07

Stelele sunt aliniate pentru ca tu să îmbrățișezi acest moment. Cu toate acestea este, de asemenea, un punct culminant al lecțiilor și durerilor pe care le-ai experimentat până acum. Eclipsa de Lună Plină din Scorpion aduce o transformare semnificativă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Relațiile intime și apropiate pentru patru zodii în perioada 2 – 7 mai 2023

Deși Mercur retrograd durează încă o săptămână, nu înseamnă că trebuie să stai în reflecție. În orice relație de durată, veți experimenta provocări împreună. Dar capacitatea voastră de a ierta, de a alege iubirea și de a vă angaja pe deplin o va face să reziste.

Ți se oferă relația și viața la care ai visat mereu. Așa că, este o chestiune de a face alegerea conștientă să pășești în ea și de a aprecia fiecare moment frumos care te așteaptă ca o perlă de descoperit.

Pești (19 februarie – 20 martie)

Într-o relație, dragostea este doar o parte din ceea ce este nevoie pentru ca aceasta să funcționeze. Restul depinde de modul în care tu și partenerul tău vă comportați în fiecare zi, luând decizii care vă hrănesc și susțin legătura.

Reclamă

În timp ce ai tendința de a-ți vedea viața amoroasă printr-o lentilă romantică, călătoria actuală a lui Saturn prin Pești te ajută să vezi realitatea relației tale. Învață să te angajezi în ceea ce se simte cu adevărat, mai degrabă decât să te ții de scenarii simulate. Influența lui Saturn te ajută să ai o abordare mai serioasă.

Deși ai tendința de a gravita către relații intense, ocazionale sau unilaterale, în adâncul sufletului, îți dorești o iubire pașnică și împlinită. Săptămâna aceasta astrele îți oferă oportunitatea de a avea conversații serioase cu partenerul tău. Ele pot duce la un angajament mai profund.

Săgetător (22 noiembrie – 21 decembrie)

Reclamă

Angajamentul nu trebuie văzut niciodată ca renunțarea la ceva, ci mai degrabă ca un câștig. Acesta poate fi un concept greu de înțeles, mai ales pentru cineva ca tine, care caută constant în viață o conexiune stabilă și de încredere. Cu toate acestea, prin experiențele tale, îți dai seama că adevăratul angajament reprezintă de fapt cea mai mare libertate atâta timp cât relația ta îți permite să fii mai mult ceea ce ești.

De anul trecut reflectezi asupra vieții tale amoroase și asupra deciziilor pe care le-ai luat, precum și asupra celor care îți mai stau la dispoziție. Acum însă, Universul deschide calea iubirii și angajamentului în viața ta, datorită muncii grele și experiențelor prin care ai trecut. Este timpul să profiți de o nouă șansă cu privire la iubire. Chiar dacă te simți nesigură sau te îndoiești chiar și de tine, ai încredere.

Vărsător (20 ianuarie – 18 februarie)

Viața ne poate pune la încercare uneori. Ne face să punem la îndoială progresul și simțind că am revenit la punctul unu. Dar aceste momente sunt doar oportunități de creștere. În acest moment, Mercur este retrograd în Taur, împreună cu Soarele și Uranus, aducând o șansă de reflecție și expansiune.

În ciuda oricăror temeri sau îndoieli, știi că vrei o relație sănătoasă. Pallas care intră în Leu îți va oferi puterea de a crea relația pe care o dorești cu adevărat. Climatul cosmic nu îți va permite să cedezi vechilor temeri și condiționări.

Este ușor să mergi pe calea cea mai ușoară. Din păcate, asta nu va duce la relația împlinită pe care o dorești. Acum este momentul să crezi în creșterea ta și să știi că nu ești aceeași persoană care ai fost cândva. Îmbrățișează această oportunitate de a-ți oferi dragostea și relația la care ai visat întotdeauna. Ți se oferă totul.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Planeta mercur înconjurată de semnele zodiacale pentru a lustra că mercur iese din retrograd pe 25 aprilie 2024
Horoscop
Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie. Ce urmează pentru zodii
Universul va deschide o poartă către un nou început pentru nativii din zodiac. Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie și lucrurile se vor schimba. Planeta își reia cursul direct, ceea ce înseamnă că...
2
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
3
O femeie superbă, blondă, care poartă o rochie roșie și ilustrează una dintre acele zodii care se folosesc de gelozie în relații
Horoscop
Zodii care se folosesc de gelozie în relații. Nativii care transformă acest sentiment într-o armă
Astrologii spun că există anumite zodii care se folosesc de gelozie în relații. Acești nativi reușesc să transforme acest sentiment într-o armă. Multe trăsături de personalitate sunt influențate de zodia în care ne naștem,...
4
O femeie frumoasă care poartă o rochie albastră și stă pe un pat de flori pentru a ilustra una dintre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024
Horoscop
Zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Trei nativi care vor avea parte de reușite
Astrologii vorbesc despre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Acești nativi au parte de momente de neuitat. Jupiter, planeta norocului și a abundenței, este pregătit să-i sprijine pe nativi să-și...
5
Prieteni care râd și se distrează într-o zi însorită
Horoscop
Lună Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024. Cum te influențează, în funcție de zodie
Un eveniment astrologic de o intensitate uriașă va acapara toate zodiile. Luna Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024 vine să ne aducă tot timpul la extreme. Nativii se vor simți prinși într-o mare...
PARTENERI
×