Reclamă

Rihanna a întors toate privirile într-o rochie din mătase. Artista a ieșit la cină cu partenerul ei, A$AP Rocky, în Paris

Rihanna a întors toate privirile într-o rochie din mătase. Artista a ieșit la cină cu partenerul ei, A$AP Rocky, în Paris. Se pare că cei doi au decis să celebreze ziua iubirii chiar în Orașul Dragostei.

Andrada Marinică
Andrada Marinică
Publicat: 16 februarie 2024, 11:48

Cântăreața, în vârstă de 35 de ani, s-a asigurat că toți ochii sunt ațintiți asupra ei. Rihanna și-a făcut aparița într-o rochie sexy din mătase, pe care a accesorizat-o cu o haină din blană.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Rihanna a întors toate privirile într-o rochie din mătase

Ținuta a fost completată de o pereche de sandale cu bretele și o geantă clutch Louis Vuitton din blană. Accesoriul s-a asortat cu gulerul din blană pe care diva l-a purtat pe umeri.

Vedeta a demonstrat încă o dată cât de strânsă este relația ei cu rapper-ul. A$AP Rocky a ținut-o în brațe tot timpul și a condus-o în localul elegant Cesar din capitala Franței.

A$AP Rocky a fost văzut, de asemenea, ieșind din SUV-ul parcat și era elegant, purtând o jachetă și pantaloni asorți.

Artistul s-a asortat cu partenera sa și a purtat și el o pereche de ochelari de soare de lux.

Mai târziu, în timpul cinei, cântăreața a primit un buchet mare de trandafiri roșii din partea iubitul ei. Una dintre gărzile lor de corp a ajutat cu livrarea florilor, scrie DailyMail.

Reclamă
A$AP Rocky a ține în brațe pe Rihanna
Artista a ieșit la cină cu partenerul ei, A$AP Rocky, în Paris / Profimedia Images

Rihanna și A$AP și-au început relația de la statutul de prieteni

Prima confirmare despre relația lor a apărut în noiembrie 2020, după ce au colaborat anterior împreună și au fost văzuți des la evenimente.

Reclamă

La acea vreme, o sursă a declarat pentru Entertainment Tonight: „Au avut întotdeauna o chimie uimitoare, iar Rihanna se leagă de A$AP. Relația lor se simte naturală, ușoară și distractivă”.

„Se simte foarte confortabil în preajma lui, deoarece se cunosc de atât de mult timp și, de asemenea, simte o legătură cu el, deoarece tatăl lui este din Barbados”.

Câțiva ani mai târziu, ei au devenit părinții primului copil, un fiu pe nume RZA Athelaston Mayers. Micuțul a venit pe lume în mai 2022.

Al doilea fiu al lor, pe nume Riot Rose Mayers, s-a născut în august 2023, după ce cântăreața a anunțat sarcina în timpul spectacolului ei de la Super Bowl Halftime, la începutul aceluiași an.

Ce spune Rihanna despre familia sa

În timp ce vorbea cu Access Hollywood la sfârșitul anului trecut, în decembrie, Rihanna a vorbit despre cei doi micuți ai ei și a recunoscut că a-l vedea pe rapper ca tată este o „încurajare” pentru ea.

„Îl iubesc diferit ca tată, asta este important. Copiii mei sunt obsedați de el”, a spus ea pentru publicație.

Fondatorul Savage x Fenty a vorbit, de asemenea, despre ceea ce ar putea face copiii ei mai târziu, în viitor, când vor fi mari și a spus: „Vreau să spun, copiii mei vor trebui să își caute un loc de muncă într-o zi, nu? Dar depinde de ei dacă vor să se implice. Copiii mei s-ar putea să spună că nu își doresc să fie în lumina reflectoarelor”.

Cu puțin timp înainte de întâlnirea ei cu rapperul, vedeta a fost ocupată să promoveze colecția de Ziua Îndrăgostiților pentru brandul ei Savage x Fenty.

Rihanna a jucat într-un mini serial numit Savage Confessions, unde răspundea la întrebări legate de dragoste.

Într-un clip, a fost întrebată care este „limbajul iubirii” ei, la care a răspuns cu „timp de calitate”.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Planeta mercur înconjurată de semnele zodiacale pentru a lustra că mercur iese din retrograd pe 25 aprilie 2024
Horoscop
Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie. Ce urmează pentru zodii
Universul va deschide o poartă către un nou început pentru nativii din zodiac. Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie și lucrurile se vor schimba. Planeta își reia cursul direct, ceea ce înseamnă că...
2
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
3
O femeie superbă, blondă, care poartă o rochie roșie și ilustrează una dintre acele zodii care se folosesc de gelozie în relații
Horoscop
Zodii care se folosesc de gelozie în relații. Nativii care transformă acest sentiment într-o armă
Astrologii spun că există anumite zodii care se folosesc de gelozie în relații. Acești nativi reușesc să transforme acest sentiment într-o armă. Multe trăsături de personalitate sunt influențate de zodia în care ne naștem,...
4
O femeie frumoasă care poartă o rochie albastră și stă pe un pat de flori pentru a ilustra una dintre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024
Horoscop
Zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Trei nativi care vor avea parte de reușite
Astrologii vorbesc despre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Acești nativi au parte de momente de neuitat. Jupiter, planeta norocului și a abundenței, este pregătit să-i sprijine pe nativi să-și...
5
Prieteni care râd și se distrează într-o zi însorită
Horoscop
Lună Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024. Cum te influențează, în funcție de zodie
Un eveniment astrologic de o intensitate uriașă va acapara toate zodiile. Luna Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024 vine să ne aducă tot timpul la extreme. Nativii se vor simți prinși într-o mare...
PARTENERI
×