Reclamă

Rita Ora a fost surprinsă la o sală de fitness din Sydney. Imaginile cu artista într-o ținută sport mulată

Rita Ora a fost surprinsă la o sală de fitness din Sydney. Vedeta în vârstă de 31 de ani și-a expus silueta într-o ținută sport mulată. Fotografii au profitat de ocazie și au pozat-o din toate unghiurile. Artista se va mai afla pentru o perioadă în Australia pentru filmările unui show televizat la care participă.

Publicat: 29 ianuarie 2022, 7:09

Rita Ora a atras privirile tuturor atunci când a părăsit sala de sport. Conform publicației Daily Mail, Rita se antrenează cu celebrul Jono Castano în perioada în care nu se află în Statele Unite ale Americii. Aceasta vrea să se mențină în formă și este extrem de atentă cu antrenamentele pe care le face sub supravegherea atentă a lui Jono.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Rita Ora a fost surprinsă la o sală de fitness din Sydney

Rita Ora și-a impresionat fanii într-o ținută sport mulată. Cântăreața a optat pentru un costum sport din două piese care i-a lăsat la vedere abdomenul. Fotografii au fost mai tot timpul pe urmele sale. Aceștia au încercat să o prindă pe vedetă pe picior greșit și să pozeze orice imperfecțiune.

Vezi mai multe imagini cu Rita Ora în Galeria Foto!

Rita Ora a fost surprinsă la o sală de fitness într-o ținută sport mulată
Rita se antrenează cu celebrul Jono Castano în perioada în care nu se află în Statele Unite ale Americii / Profimedia Images

Artista nu a părut deranjată de acest lucru și și-a văzut tot timpul de drum. Rita a optat pentru o bustieră mulată care să-i avantajeze bustul generos. În partea de jos, aceasta a ales o pereche de colanți albaștri pentru a completa setul. Ochelarii de soare nu au putut lipsi din ținuta artistei de 31 de ani.

Reclamă

Pe umăr a avut o plasă voluminoasă și un săculeț în care cel mai probabil se aflau schimburile de la sala de fitness. În picioare a ales să poarte o pereche de sneakersi comozi. Vedeta a lăsat la vedere o colecție de tatuaje impresionante. Aceasta le-a mai expus și cu alte ocazii, atunci când a fost surprinsă părăsind un salon de înfrumusețare.

Rita a declarat într-un interviu pentru publicația Shape că obișnuiește să facă circuite de exerciții pe care le repetă de câte trei ori. Aceasta petrece chiar și două ore la sală. Vedeta pune accent pe picioare și pe obținerea unui posterior sculptat. Antrenamentele sale preferate sunt cele cu greutăți, deși nu a renunțat nicio clipă la exercițiile de cardio.

Cum arată viața artistei Rita Ora de când a venit în Australia

Reclamă

Rita Ora a fost de această dată surprinsă la o sală de fitness din Sydney. Se pare că artista încearcă să se mențină în formă. Aceasta a sosit în Australia la începutul lunii decembrie și va mai petrece cel puțin câteva săptămâni aici. Vedeta spune că nu duce dorul Statelor Unite ale Americii și că este mai fericită ca niciodată în Sydney.

De altfel, aceasta și-a găsit marea iubire în brațele regizorului de film Taika Waititi. Cei doi au petrecut sărbătorile într-o destinație de lux pentru ca ulterior să se reîntoarcă în Sydney. De atunci au fost surprinși deseori împreună la sesiuni de cumpărături sau la cine romantice în oraș.

Apropiații vedetei sperau ca aceasta să fie cerută în căsătorie în timpul vacanței de iarnă petrecută de sărbători. Totuși, Rita s-a întors fără un inel de logodnă pe deget.

Cel mai probabil cuplul de îndrăgostiți nu se grăbește pentru a lua această decizie. Într-un interviu pe care l-a acordat recent, artista a declarat că nu s-a așteptat niciodată să vină în Australia și să-și găsească aici dragostea. 

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 15 aprilie – 21 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
În această perioadă, mulți dintre nativi se vor reîntoarce la credințele din trecut. Există o singură zodie care va descoperi că suferă de oboseală cronică, iar aceasta va trebui să ia o pauză prelungită....
2
O femeie frumoasă care poartă o rochie roz și simbolizează una dintre acele zodii energice
Horoscop
Cele mai energice zodii. Ei sunt nativii cu o forță interioară de invidiat
Te-ai întrebat vreodată care sunt cele mai energice zodii? Acești nativi au o forță interioară de invidiat. Reușesc să facă față tuturor provocărilor și aduc zâmbetul pe buzele oamenilor din viața lor. Ei sunt...
3
fată îmbrăcată în culori deschise pe un fundal bleu
Horoscop
Culoarea zodiei Gemeni. Nuanțele care îți poartă noroc dacă ești în această zodie
Fiecare nativ în parte are trăsături specifice, dar și lucruri care îi plac în mod deosebit și i se potrivesc mănușă. Află care este culoarea zodiei Gemeni și vezi cum poți să o porți...
4
Jennifer Lopez într-un crop top verde în timp ce își ascunde abdomenul cu ajutorul unei poșete
Divertisment
Abdomenul ei nu mai are niciun secret. Cum și-a pus timpul amprenta asupra corpului lui Jennifer Lopez
Abdomenul ei nu mai are niciun secret. Timpul pare că și-a pus amprenta asupra corpului lui Jennifer Lopez. Vedeta latino a făcut spectacol atunci când a apărut pe străzile din New York. Totul s-a...
5
O femeie frumoasă care poartă o rochie neagră și ține într-un cerc armonios mai multe frunze aurii
Horoscop
Zodii care iubesc liniștea. Ei sunt nativii care evită situațiile dramatice
Există unele zodii care iubesc liniștea și evită pe cât se poate situațiile dramatice. Acești nativi se feresc de persoanele care tind să fie vampiri energetici. Ei au nevoie de oameni sinceri în viața...
PARTENERI
×