Reclamă

Rita Ora a mers în vacanță în Sydney. Cântăreața a purtat un costum de baie roșu aprins

Rita Ora a mers în vacanță în Sydney. Cântăreața internațională a purtat un costum de baie roșu aprins. Vedeta s-a lăsat pozată de paparazzi din toate unghiurile. Aceasta a încercat să obțină bronzul perfect și să se relaxeze în vacanța pe care o are.

Beatrice Ioana
Beatrice Ioana
Publicat: 15 iunie 2023, 14:20

Silueta artistei s-a schimbat destuld e mult în ultimul an. Aceasta a început să fie tot mai atentă cu fizicul său și să investească mai multă energie pentru a avea forma pe care și-o dorește. Antrenamentele intense la sală par să fi dat roade pentru soția lui Taika Waititi.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Rita Ora a mers în vacanță în Sydney

Rita Ora a încins atmosfera pe o plajă din Sydney. Cântăreața a apărut într-un costum de baie roșu, din două piese. Aceasta a impresionat cu fizicul său, dar și cu nunața aprinsă a costumului de baie. Rita nu se sfiește să-și expună fizicul de invidiat.

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

Rita Ora într-un costum de baie roșu aprins în Sydney
Rita Ora a pozat pentru fotografii prezenți la plajă / Profimedia Images

Aceasta a muncit din greu pentru a avea silueta mult visată. Cântăreața a fost perfect conștientă de prezența fotografilor care au urmărit-o la fiecare pas. De altfel, Rita a pozat pentru ei și le-a făcut cu mâna.

Reclamă

Artista a lăsat la vedere și o serie de tatuaje impresionante. Rita are tot brațul stâng acoperit cu tatuaj. Pe spate mai are câteva desene permanente, la fel și în zona abdomenului. Cântăreața s-a bucurat de valurile agitate, iar mai apoi s-a întors pe plajă pentru a obține bronzul perfect.

Aceasta s-a acoperit ulterior cu un prosop și a mers desculță până la mașina personală. Rita s-a bucurat de timpul petrecut singură.

Deși este fericită alături de soțul său, acesta nu a putut să o însoțească pe vedetă la plajă, scriu publicațiile internaționale.

Reclamă

Rita Ora spune că este fericită alături de Taika Waititi

Rita Ora este preocupată de fizicul său, dar și de liniștea sa sufletească. Artista susține că este mai fericită ca niciodată. Cântăreața s-a căsătorit în secret cu regizorul Taika Waititi, iar de atunci petrece tot mai mult timp în Sydney, alături de acesta.

Rita spune că este complet îndrăgostită de alesul inimii sale. Vedeta a ales să țină multă vreme ascunsă vestea nunții sale. Aceasta nu i-a dorit să împărtășească vestea cu presa internațională. Despre nunta lor au știut doar membrii familiei și prietenii apropiați.

La evenimentul restrâns au participat doar câțiva invitați, atenți aleși de viitoare mireasă. Cântăreața a susținut într-un interviu de anul trecu faptul că a fost condusă la altar în vara anului 2022, dar nu a vrut să ofere mai multe detalii despre ziua exactă în care a avut loc marele moment.

Artista și regizorul de film sunt foarte discreți când vine vorba de povestea lor de dragoste. Rita spune că a fost mereu inspirată de părinții ei, care au o căsnicie fericită de mai bine de 30 de ani. Aceasta și-a dorit alături un bărbat care să o iubească și să o prețuiască.

Vedeta spune că se simte împlinită alături de soțul său și aspiră la o familie mai mare. Aceasta și-ar dori să devină mamă în viitorul apropiat, declara într-un interviu din anul 2022. 

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Mai multe ouă fierte și vopsite pentru Paște
Timp liber
Cât timp se fierb ouăle pentru Paște, înainte de a fi vopsite. Trucuri ca să iasă perfecte
Paștele se apropie și gospodinele își doresc să pună pe masă cele mai bune preparate. Descoperă cât timp se fierb ouăle pentru Paște, înainte de a fi vopsite. Mai jos găsești câteva trucuri ca...
2
Coaste de miel rumenite la cuptor
Timp liber
Friptură de miel la cuptor foarte fragedă. Ce să adaugi în tavă ca să iasă suculentă
Gătirea lentă este primul sfat pentru carnea de miel. Dacă ai puțină răbdare vei obține mielul fraged care se topește, care se va desprinde singur de pe os. Reteța de friptură de miel la...
3
O femeie îmbrăcată în zână, într-o lume de basm
Horoscop
5 zodii ale căror relații se confruntă cu o transformare semnificativă până la sfârșitul lunii mai 2024
Relații mari se vor schimba în viitor pentru unii nativi. Ai mai jos lista cu 5 zodii ale căror relații se confruntă cu o transformare semnificativă până la sfârșitul lunii mai 2024. Luna mai...
4
O femeie care vopsește un ou cu ajutorul unuo șervețel
Timp liber
Ouă vopsite cu șervețele. Cum poți avea cele mai frumoase modele
În mod tradițional, ouăle de Paște se vopsesc în Joia Mare. Creștinii ortodocși obișnuiesc să înroșească ouăle de Paște sau să le ofere diferite modele spectaculoase. Îți oferim în cele ce urmează o nouă...
5
Cele 12 semne zodiacele, dispuse în cercuri, cu două inimi în centru
Horoscop lunar
Horoscopul dragostei pentru luna mai 2024. Taurii au noroc în relațiile de iubire
Specialiștii în astrologie au pregătit surprize de proporții pentru nativii din zodiac. Horoscopul dragostei pentru luna mai 2024 vine cu unele transformări pe plan sentimental. Descoperă ce se potrivește pentru tine în funcție de...
PARTENERI
×