Reclamă

Rita Ora și-a expus abdomenul într-o ținută sport. Cântăreața a fost pozată în timp ce părăsea o sală de fitness din Sydney

Rita Ora și-a expus abdomenul într-o ținută sport. Cântăreața internațională a fost pozată pe străzile din Sydney. Aceasta s-a antrenat din greu la o sală de fitness locală. Vedeta încearcă să-și mențină silueta de invidiat cu ajutorul sportului și alimentației echilibrate.

Publicat: 1 aprilie 2023, 7:16

Au fost multe momente în care silueta artistei nu a fost una perfectă. Greutatea Ritei a fluctuat de-a lungul timpului, însă pare că acum a atins un punct de echilibru. În ultimul an vedeta a reușit să aibă o siluetă de invidiat, iar acest lucru se datorează eforturilor pe care le depune.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Rita Ora și-a expus abdomenul într-o ținută sport

Rita Ora reușește să impresioneze chiar și în ținute banale. Artista internațională a fost surprinsă într-o ținută sport. Diva a ales să-și lase la vedere abdomenul tonifiat într-o ținută all black. Vedeta a încercat să se ascundă de paparazzi, însă aceștia au recunoscut-o imediat.

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

Rita Ora într-o ținută all black la sala de fitness din Sydney
Rita Ora se antrenează din greu pentru a avea silueta perfectă / Profimedia Images

Rita a optat pentru o bustieră neagră și o pereche de colanți din același set. La ținută  a adăugat o pereche de ochelari de soare și o șapcă portocalie. Dia a purtat mereu în mână o sticlă c apă. Surpriza ținutei sale a fost făcută de perechea de pantofi pe care a ales-o.

Reclamă

Dacă mulți se așteptau ca vedeta să poarte pantofi sport, aceasta a optat pentru o pereche de pantofi comozi cu blană. Rita își petrece cea mai mare parte a timpului în Sydney.

Vedeta se bucură de proiectele pe care le are în desfășurare, dar și de viața pe care și-a creat-o alături de soțul său, Taika Waititi.

Cei doi îndrăgostiți sunt văzuți deseori împreună la evenimentele publice. Rita a aprticiat alături de soțu său la petrecera găzduită de Vanity Fair.

Reclamă

Vedetele s-au întrecut în alegerea ținutelor vestimentare. De altfel, covorul roșu de la Gala Premiilor Oscar 2023 a ținut multă vreme primele pagini ale presei internaționale.

Cum s-a schimbat viața artistei după căsătoria cu Taika Waititi

Rita Ora este complet îndrăgostită de soțul său, după cum declara chiar ea într-un interviu din luna septembrie a anului trecut. Vedeta a ținut multă vreme ascunsă vestea nunții sale. Aceasta și-a dorit să se bucure de eveniment alături de persoanele dragi din viața sa.

Nunta dintre Rita și Taika a fost una restrânsă și multă vreme presa nu a știut detalii despre evenimentul important din viața artistei. Cântăreața internațională a recunoscut ulterior că a fost condusă în fața altarului în vara anului 2022.

Artista și regizorul de film și-au dorit să păstreze evenimentul secret. Rita spune că trăiește o adevărată poveste de dragoste alături de soțul său. Artista a fost mereu inspirată de părinții săi, Vera și Besnik, care au o căsnicie de mai bine de 30 de ani.

Aceasta și-a dorit să aibă alături un bărbat care să o prețuiască la fel de mult. Vedeta se simte împlinită alături de soțul său și își dorește o familie mare alături de el. Aceasta a crescut într-o familie iubitoare și asta vrea de la viitorul familiei sale.

Apropiații cuplului au oferit și câteva detalii despre momentul în care Rta a fost cerută în căsătorie. Momentul a fost unul emoționant, dar fără prea mult fast. Taika și-a dorit o cerere în căsătorie care să fie intimă și reprezentativă pentru povestea lor de dragoste.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
2
O femeie care își aplică ulei pe păr
Frumusețe
Cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului, recomandate de experții în frumusețe
Podoaba capilară este unul din atuurile frumuseții feminine. Deși nu există o rețetă magică, cercetările arată că cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului pot accelera procesul. În plus, extractele puternice din plante ajută...
3
Un bărbat care stă pe o canapea, cu telecomanda în mână, care cască
Horoscop
Zodii care pot fi parteneri leneși. Cum să abordezi situația în relația de cuplu
Te-ai săturat să-ți cicăliști constant partenerul să-și facă sarcinile din casă? Te trezești că faci toate sarcinile grele din relație? Dacă da, nu ești singura. Astrologii lămuresc și această situație. Există zodii care pot...
4
O femeie care privește cu zâmbetul pe buze la o vitamină
Sănătate
Deficitul de vitamine care te-ar putea face să pari mai în vârstă. La ce recomandă specialiștii să fii atentă
Te-ai simțit mai fragilă, irascibilă și fără energie în ultima perioadă? Ar fi bine să verifici dacă ai deficit de vitamine. Acesta poate provoca o serie de simptome, cum ar fi oboseală și iritabilitate....
5
O femeie îmbrăcată în rochie albă, cu aripi de înger
Horoscop
Zodii care regretă că s-au deschis prietenilor. Nativii care se pot confrunta cu momente tensionate
Cât de multă încredere poți avea în oamenii pe care îi consideri apropiați de sufletul tău? Ai mai jos lista cu zodii care regretă că s-au deschis prietenilor și care au șanse mari să...
PARTENERI
×