Reclamă

Rita Ora a postat o fotografie de pe platourile de filmare. Ce ținută a ales cântăreața să poarte

Rita Ora a atras privirile tuturor atunci când a postat o fotografie de pe platourile de filmare. Cântăreața în vârstă de 30 de ani a lucrat la realizarea videoclipului pentru cel mai recent melodie în care apare. Vedeta a purtat o ținută care i-a lăsat la vedere trupul perfect. Temperaturile ridicate nu i-au stat în cale, iar Rita s-a simțit tot timpul în largul său.

Publicat: 5 septembrie 2021, 7:04

Rita Ora a ales să le dezvăluie fanilor săi câteva imagini din spatele camerelor de filmat. Aceasta nu s-a ferit și a postat pe contul de personal de Instagram câteva imagini pentru cea mai recentă melodie pe care a lansat-o în colaborare cu mai mulți artiști.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Rita Ora a postat o fotografie de pe platourile de filmare

Rita Ora știe cu siguranță cum să atragă privirile tuturor. Cântăreața a postat pe contul personal de Instagram câteva imagini din spatele scenei. Aceasta s-a aflat la filmările pentru una din piesele sale. Pe plaja din Malibu, Rita a purtat o ținută de milioane. Vedeta s-a pozat lângă un perete, iar imaginile au făcut imediat înconjurul internetului.

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

Pentru filmarea videoclipului, cântăreața a ales să poarte o cămașă verde în carouri pe care a ținut-o prinsă doar în nasturele de sus. Cămașa i-a lăsat la vedere bustul generos. În partea de jos, artista a purtat lenjerie intimă din denim, iar în picioare a avut o simplă pereche de cizme albe în stil cowboy.

Reclamă

Accesoriile nu au lipsit nici ele din imaginea artistei. O șapcă roșie și o pereche de ochelari, iar look-ul său a fost complet. Conform publicație Page Six, ținuta sa a ajuns să coste câteva mii de dolari.

Doar ochelarii vedetei au fost estimați la 330 de Dolari, în timp ce cizmele albe ar fi ajuns la suma de 1. 395 de Dolari. La scurt timp după ce Rita Ora a postat o fotografie din spatele culiselor, fanii au început să reacționeze în secțiunea de comentarii.

Alături de ei au venit și nume mari din industrie. Heidi Klum sau Diane Warren i-au lăsat artistei comentarii, dar și Demi Lovato. Cântăreața și-a asumat complet ținuta aleasă și nu s-a ferit să se afișeze pe rețelele de socializare. 

Reclamă

Rita Ora a lansat recent un nou single

Rita Ora a postat pe contul personal de Instagram o fotografie de la filmările pentru melodia Seaside. Videoclipul a ajuns recent pe internet și a reușit deja să strângă mii de vizualizări.

Cântăreața a fost destul de ocupată în ultima vreme. La începutul lunii iulie, aceasta s-a aflat la filmările pentru propriul său single, You for Me. Melodia a fost creată în colaborare cu Sigala.

Rita a filmat atunci în Los Angeles unde a purtat un costum de baie roșu extrem de festiv. Pe lângă imaginile de pe rețelele de socializare, Rita a împărtășit la începutul lunii iulie și câteva fragmente din videoclipul care urma să apară. Conform surselor Rita s-a întors în California recent.

Aceasta a lucrat mai multe luni în Australia. Acum artista se află pe teritoriul Statelor Unite ale Americii și pare mai pregătită ca niciodată să se facă remarcată.

Videoclipul pentru single-ul vedetei se află deja pe internet și reușește să adune în continuare sute de mii de vizualizări. De când s-a întors în lumina reflectoarelor, Rita pare mai fericită ca niciodată. Fanii pun fericirea artistei și pe seama relației pe care o are de la începutul lunii martie cu regizorul Taika Waititi.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
2
O femeie care își aplică ulei pe păr
Frumusețe
Cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului, recomandate de experții în frumusețe
Podoaba capilară este unul din atuurile frumuseții feminine. Deși nu există o rețetă magică, cercetările arată că cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului pot accelera procesul. În plus, extractele puternice din plante ajută...
3
Un bărbat care stă pe o canapea, cu telecomanda în mână, care cască
Horoscop
Zodii care pot fi parteneri leneși. Cum să abordezi situația în relația de cuplu
Te-ai săturat să-ți cicăliști constant partenerul să-și facă sarcinile din casă? Te trezești că faci toate sarcinile grele din relație? Dacă da, nu ești singura. Astrologii lămuresc și această situație. Există zodii care pot...
4
O femeie care privește cu zâmbetul pe buze la o vitamină
Sănătate
Deficitul de vitamine care te-ar putea face să pari mai în vârstă. La ce recomandă specialiștii să fii atentă
Te-ai simțit mai fragilă, irascibilă și fără energie în ultima perioadă? Ar fi bine să verifici dacă ai deficit de vitamine. Acesta poate provoca o serie de simptome, cum ar fi oboseală și iritabilitate....
5
O femeie îmbrăcată în rochie albă, cu aripi de înger
Horoscop
Zodii care regretă că s-au deschis prietenilor. Nativii care se pot confrunta cu momente tensionate
Cât de multă încredere poți avea în oamenii pe care îi consideri apropiați de sufletul tău? Ai mai jos lista cu zodii care regretă că s-au deschis prietenilor și care au șanse mari să...
PARTENERI
×