Reclamă

Rosie Huntington-Whiteley readuce în prim-plan un trend vestimentar. Ce pereche de sandale a purtat fotomodelul

Fotomodelul Rosie Huntington-Whiteley readuce în prim-plan un trend vestimentar care a ieșit de mult de pe listele de preferințe ale femeilor. Frumoasa blondă a ales să poarte o pereche de sandale albe, pe care mulți critici de modă sperau să nu le mai vadă vara aceasta. Cu toate acestea Rosie Huntington-Whiteley a găsit look-ul perfect de tranziție pentru zilele mai răcoroase de toamnă.

Publicat: 15 august 2021, 7:28

Rosie Huntington-Whiteley a postat o fotografie pe contul personal de Instagram cu noul său look. Fanii au reacționat și ei imediat prin comentarii la postarea făcută. Deși ținuta sa a a atras aprecierile tuturor celor din jur, un detaliu a pus-o în dificultate pe vedetă. Admiratorii săi nu au putut să nu observe perechea de sandale pe care Rosie a ales să o poarte.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Rosie Huntington-Whiteley readuce în prim-plan un trend vestimentar

Imaginea postată de Rosie Huntington-Whiteley a făcut rapid înconjurul internetului. Fotomodelul a ales o ținută casual, care să-i pună în evidență frumusețea naturală. Rosie a purtat o cămașă albă, clasică, la care a asortat o pereche de pantaloni negri.

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

Accesoriile nu au putut lipsi din ținuta vedetei. Rosie și-a completat look-ul cu un lănțișor de aur și cu o poșetă de tip săculeț. Fanii au reacționat și ei în comentarii unde și-au arătat aprecierea față de alegerea făcută. Totuși, perechea de sandale albe a pus-o în dificultate pe vedetă.

Reclamă

Deși sandalele au fost achiziționate de la un brand celebru, fanii nu au părut la fel de încântați pe cât a fost artista. De altfel, criticii de modă au sperat să nu revadă prea curând acest model de sandale.

Totuși, Rosie Huntington-Whiteley nu se teme de părerile celor din jur, motiv pentru care readuce în prim-plan un trend vestimentar care a fost foarte iubit în trecut. Perechea de sandale purtată de artistă este extrem de comodă și plăcută pentru vremurile pe care le trăim.

Într-o lume în continuă mișcare, libertatea de a te deplasa confortabil și cu ușurință este ai mult decât necesară. Sandalele merg asortate cu orice fel de ținută și asigură un confort garantat oricărei persoane care le poartă.

Reclamă

Cum a devenit cunoscută Rosie Huntington-Whiteley

Rosie Huntington-Whiteley a devenit cunoscută în momentul în care a ajuns fotomodel pentru un brand celebru de lenjerie intimă. Colaborarea sa cu brand-ul celebru i-a adus atenția de care avea nevoie pentru a se face auzită. Nu a durat mult până ce fotomodelul a intrat în industria cinematografică.

Aceasta și-a dovedit talentul printr-un rol în filmul Transformers: Dark of the Moon. În anul 2015, celebritatea sa a atins un nou punct cu rolul în filmul Mad Max: Fury Road. Din acest punct a devenit destul de ușor ca pentru vedeta internațională să se facă afirmată în lumea modei și a filmului.

Nu este de mirare faptul că Rosie Huntington-Whiteley readuce în prim-plan un trend vestimentar. Vedeta este asumată și nu se teme de criticile celor din jur. Aceasta poartă hainele cu mândrie și nu se teme să fie judecată pentru alegerile vestimentare pe care le face.

La fel ca ea, multe celebrități internaționale, optează pentru ținute nonconformiste care să le permită să-și exprime creativitatea în modă cu ușurință. Rosie Huntington-Whiteley ne-a demonstrat că vara aceasta sandalele fără toc pot fi o alegere potrivită pentru zilele în care urmează să mergem mult pe jos. 

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 15 aprilie – 21 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
În această perioadă, mulți dintre nativi se vor reîntoarce la credințele din trecut. Există o singură zodie care va descoperi că suferă de oboseală cronică, iar aceasta va trebui să ia o pauză prelungită....
2
O femeie frumoasă care poartă o rochie roz și simbolizează una dintre acele zodii energice
Horoscop
Cele mai energice zodii. Ei sunt nativii cu o forță interioară de invidiat
Te-ai întrebat vreodată care sunt cele mai energice zodii? Acești nativi au o forță interioară de invidiat. Reușesc să facă față tuturor provocărilor și aduc zâmbetul pe buzele oamenilor din viața lor. Ei sunt...
3
fată îmbrăcată în culori deschise pe un fundal bleu
Horoscop
Culoarea zodiei Gemeni. Nuanțele care îți poartă noroc dacă ești în această zodie
Fiecare nativ în parte are trăsături specifice, dar și lucruri care îi plac în mod deosebit și i se potrivesc mănușă. Află care este culoarea zodiei Gemeni și vezi cum poți să o porți...
4
Jennifer Lopez într-un crop top verde în timp ce își ascunde abdomenul cu ajutorul unei poșete
Divertisment
Abdomenul ei nu mai are niciun secret. Cum și-a pus timpul amprenta asupra corpului lui Jennifer Lopez
Abdomenul ei nu mai are niciun secret. Timpul pare că și-a pus amprenta asupra corpului lui Jennifer Lopez. Vedeta latino a făcut spectacol atunci când a apărut pe străzile din New York. Totul s-a...
5
O femeie frumoasă care poartă o rochie neagră și ține într-un cerc armonios mai multe frunze aurii
Horoscop
Zodii care iubesc liniștea. Ei sunt nativii care evită situațiile dramatice
Există unele zodii care iubesc liniștea și evită pe cât se poate situațiile dramatice. Acești nativi se feresc de persoanele care tind să fie vampiri energetici. Ei au nevoie de oameni sinceri în viața...
PARTENERI
×