Reclamă

Rita Ora a purtat o rochie din dantelă. Cântăreața a participat la o petrecere de la Hollywood

Rita Ora a purtat o rochie din dantelă. Cântăreața a participat la o petrecere privată de la Hollywood. Vedeta a fost însoțită de către soțul său, Taika Waititi. Acesta i-a fost tot timpul alături și a ajutat-o să se ferească de paparazzi prezenți la eveniment.

Publicat: 15 ianuarie 2023, 6:00

Rita Ora a avut o apariție care nu a lăsat loc imaginației. Soțul său i-a fost mereu alături și nu a scăpat-o o singură clipă din priviri. Rita și Taika aleg să participe împreună la evenimentele publice. Cei doi trăiesc o frumoasă poveste de iubire și nu se sfiesc să fie tandri unul cu celălalt în public.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Rita Ora a purtat o rochie din dantelă

Rita Ora și-a expus fizicul de invidiat într-o rochie transparentă din dantelă. Cântăreața internațională a ales o rochie care i-a pus în evidență bustul generos. Rita nu a fost atentă la detalii. Lenjeria intimă a vedetei s-a putut observa cu ușurință prin rochia e care a ales-o.

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

Rita Ora într-o rochie violet din dantelă în timp ce merge la o petrecere de la Hollywood
Rita Ora a ales o rochie sexy pentru petrecerea la care a participat / Profimedia Images

Diva nu a părut deranjată de acest aspect. Paparazzi au urmărit-o la fiecare pas și au încercat să o pozeze din toate unghiurile.

Reclamă

Cântăreața a fost mereu alături de soțul său, Taika Waititi, care s-a asigurat că aceasta ajunge în siguranță la petrecere. Rita este adepta ținutelor sexy. Aceasta nu este prima apariție strălucitoare a divei. De-a lungul timpului a purtat ținute îndrăznețe la evenimentele private, dar și în public.

Diva internațională a slăbit destul de mult în ultima perioadă, iar fanii s-au arătat a fi îngrijorați pe rețelele sociale. Cântăreața în vârstă de 32 de ani a purtat și o pereche de tocuri înalte.

Aceasta a vrut o ținută cât mai simplă, dar cu un efect spectaculos. Conform publicației Daily Mail, Rita Ora și Taika s-au retras rapid după petrecerea privată.

Reclamă

Rita Ora și Taika Waititi trăiesc o frumoasă poveste de iubire

Rita Ora și Taika Waititi s-au întâlnit prima dată în anul 2018. Cu toate acestea, zvonurile privind o posibilă relație au apărut mult mai târziu. S-a zvonit că Rita și Taika au o relație abia în anul 2021. Cei doi s-au afișat tot mai des împreună.

Rita a declarat în mai multe interviuri că este complet îndrăgostită de soțul său. Apropiații cuplului s-au așteptat ca cei doi să se căsătorească destul de repede. Cei mai mulți au crezut că diva va fi cerută în căsătorie de Crăciun, în anul 2021.

Însă Taika a vrut să-și ia prin surprindere partenera și să aștepte momentul potrivit. Conform publicației People, Rita și Taika s-au căsătorit într-o ceremonie restrânsă în luna august a anului 2022.

Cuplul este foarte rezervat și rareori face declarații despre viața privată. Oamenii se așteaptă să-i vadă tot mai des la evenimentele publice. Amândoi au un program foarte aglomerat, însă reușesc să-și facă mereu timp unul pentru celălalt.

Rita se pregătește să lanseze un nou single, în timp ce Waititi muncește pentru un nou film pe care îl regizează. Filmul Next Goal Win este scris și regizat de către Taika Waititi și este așteptat cu mare interes de fanii acestuia. Rita își susține soțul și este prezentă la fiecare premieră a care acesta participă.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
2
O femeie care își aplică ulei pe păr
Frumusețe
Cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului, recomandate de experții în frumusețe
Podoaba capilară este unul din atuurile frumuseții feminine. Deși nu există o rețetă magică, cercetările arată că cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului pot accelera procesul. În plus, extractele puternice din plante ajută...
3
Un bărbat care stă pe o canapea, cu telecomanda în mână, care cască
Horoscop
Zodii care pot fi parteneri leneși. Cum să abordezi situația în relația de cuplu
Te-ai săturat să-ți cicăliști constant partenerul să-și facă sarcinile din casă? Te trezești că faci toate sarcinile grele din relație? Dacă da, nu ești singura. Astrologii lămuresc și această situație. Există zodii care pot...
4
O femeie care privește cu zâmbetul pe buze la o vitamină
Sănătate
Deficitul de vitamine care te-ar putea face să pari mai în vârstă. La ce recomandă specialiștii să fii atentă
Te-ai simțit mai fragilă, irascibilă și fără energie în ultima perioadă? Ar fi bine să verifici dacă ai deficit de vitamine. Acesta poate provoca o serie de simptome, cum ar fi oboseală și iritabilitate....
5
O femeie îmbrăcată în rochie albă, cu aripi de înger
Horoscop
Zodii care regretă că s-au deschis prietenilor. Nativii care se pot confrunta cu momente tensionate
Cât de multă încredere poți avea în oamenii pe care îi consideri apropiați de sufletul tău? Ai mai jos lista cu zodii care regretă că s-au deschis prietenilor și care au șanse mari să...
PARTENERI
×