Reclamă

Rita Ora a purtat o rochie din dantelă. Cântăreața a participat la o petrecere de la Hollywood

Rita Ora a purtat o rochie din dantelă. Cântăreața a participat la o petrecere privată de la Hollywood. Vedeta a fost însoțită de către soțul său, Taika Waititi. Acesta i-a fost tot timpul alături și a ajutat-o să se ferească de paparazzi prezenți la eveniment.

Publicat: 15 ianuarie 2023, 6:00

Rita Ora a avut o apariție care nu a lăsat loc imaginației. Soțul său i-a fost mereu alături și nu a scăpat-o o singură clipă din priviri. Rita și Taika aleg să participe împreună la evenimentele publice. Cei doi trăiesc o frumoasă poveste de iubire și nu se sfiesc să fie tandri unul cu celălalt în public.

Rita Ora a purtat o rochie din dantelă

Rita Ora și-a expus fizicul de invidiat într-o rochie transparentă din dantelă. Cântăreața internațională a ales o rochie care i-a pus în evidență bustul generos. Rita nu a fost atentă la detalii. Lenjeria intimă a vedetei s-a putut observa cu ușurință prin rochia e care a ales-o.

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

Rita Ora într-o rochie violet din dantelă în timp ce merge la o petrecere de la Hollywood
Rita Ora a ales o rochie sexy pentru petrecerea la care a participat / Profimedia Images

Diva nu a părut deranjată de acest aspect. Paparazzi au urmărit-o la fiecare pas și au încercat să o pozeze din toate unghiurile.

Reclamă

Cântăreața a fost mereu alături de soțul său, Taika Waititi, care s-a asigurat că aceasta ajunge în siguranță la petrecere. Rita este adepta ținutelor sexy. Aceasta nu este prima apariție strălucitoare a divei. De-a lungul timpului a purtat ținute îndrăznețe la evenimentele private, dar și în public.

Diva internațională a slăbit destul de mult în ultima perioadă, iar fanii s-au arătat a fi îngrijorați pe rețelele sociale. Cântăreața în vârstă de 32 de ani a purtat și o pereche de tocuri înalte.

Aceasta a vrut o ținută cât mai simplă, dar cu un efect spectaculos. Conform publicației Daily Mail, Rita Ora și Taika s-au retras rapid după petrecerea privată.

Reclamă

Rita Ora și Taika Waititi trăiesc o frumoasă poveste de iubire

Rita Ora și Taika Waititi s-au întâlnit prima dată în anul 2018. Cu toate acestea, zvonurile privind o posibilă relație au apărut mult mai târziu. S-a zvonit că Rita și Taika au o relație abia în anul 2021. Cei doi s-au afișat tot mai des împreună.

Rita a declarat în mai multe interviuri că este complet îndrăgostită de soțul său. Apropiații cuplului s-au așteptat ca cei doi să se căsătorească destul de repede. Cei mai mulți au crezut că diva va fi cerută în căsătorie de Crăciun, în anul 2021.

Însă Taika a vrut să-și ia prin surprindere partenera și să aștepte momentul potrivit. Conform publicației People, Rita și Taika s-au căsătorit într-o ceremonie restrânsă în luna august a anului 2022.

Cuplul este foarte rezervat și rareori face declarații despre viața privată. Oamenii se așteaptă să-i vadă tot mai des la evenimentele publice. Amândoi au un program foarte aglomerat, însă reușesc să-și facă mereu timp unul pentru celălalt.

Rita se pregătește să lanseze un nou single, în timp ce Waititi muncește pentru un nou film pe care îl regizează. Filmul Next Goal Win este scris și regizat de către Taika Waititi și este așteptat cu mare interes de fanii acestuia. Rita își susține soțul și este prezentă la fiecare premieră a care acesta participă.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O femeie frumoasă într-o rochie roz care ilustrează una dintre cele trei zodii care se despart pe 5 februarie 2023
Horoscop
Zodii care se despart pe data de 5 februarie 2023. Nativii care au probleme în dragoste
Astrele spun că sunt trei zodii care se despart pe data de 5 februarie 2023. Acești nativi s-ar putea să întâmpine multe probleme pe plan amoros. Zodiile trebuie să învețe să treacă peste problemele...
2
O femeie frumoasă într-o rochie roșie care ilustrează cea mai arogantă zodie
Horoscop
Cea mai arogantă zodie. Nativul care intră mereu în conflicte cu cei din jurul său
Te-ai întrebat vreodată care este cea mai arogantă zodie? Astrele spun că acest nativ intră deseori în conflicte cu ceilalți din cauza personalității puternice pe care o are. Dintre cele 12 zodii, aceasta este...
3
O femeie frumoasă, îmbrăcată într-un costum de zână rea
Horoscop
Zodii care își doresc mereu răzbunare. Nu uită și nu iartă nimic
S-ar putea să fii surprinsă să afli că unele semne zodiacale se mulțumesc să lase lucrurile să meargă mai departe, fără a dori să le facă rău celor care le-au rănit. Apoi sunt cei...
4
O femeie frumoasă cu părul alb care stă în fața unui birou
Frumusețe
Modalități de stilizare a părului alb. Care sunt sfaturile specialiștilor în frumusețe
Părul alb poate arăta incredibil dacă este aranjat corespunzător. Specialiștii în frumusețe îți vin în ajutor și îți oferă câteva trucuri utile. Iată câteva modalități de stilizare a părului alb. În felul acesta te...
5
O femeie frumoasă care paortă ochelari și zâmbește pentru a ilustra care este coafura sexy care te ajută să pari mai tânără dacă ai peste 40 de ani
Frumusețe
Coafura sexy care te ajută să pari mai tânără dacă ai peste 40 de ani. Care este principala alegere a stiliștilor în 2023
Stiliștii au dezvăluit care este coafura sexy care te ajută să pari mai tânără dacă ai peste 40 de ani. Aceasta este principala alegere a specialiștilor în frumusețe în anul 2023 pentru clientele lor....
PARTENERI
×