Reclamă

Ruxandra Luca, despre bucuria de a fi mamă a trei copii: „Toată viața mea gravitează în jurul lor”

Ruxandra Luca este mamă a trei copii, blogger și om de televiziune. E prezentator și realizator al rubricii pentru părinți din cadrul emisiunii Neața cu Răzvan și Dani, de la Antena 1. Experința pe care a acumulat-o de-a lungul timpului cu cei trei copii ai săi îi permite în acest moment Ruxandrei să dezbată cele mai interesante subiecte de parenting și să le abordeze într-un mod relaxat.

Publicat: 26 aprilie 2021, 13:16 / Actualizat: 3 februarie 2023, 18:02

Ruxandra scrie destul de des și pe blogul personal. Pe Ruxandra Luca, Mom&more povestește despre viața sa, despre pasiunile pe care le are. Oferă și tips&tricks despre creșterea și educarea corectă a copiilor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cum e Ruxandra Luca dincolo de ecranul televizorului

Pentru că este o femeie care știe cum să ofere și să dăruiască iubire copiilor ei, nu aveam cum să nu o chemăm la un interviu pentru CaTine.ro. Să fie iubitoare este în firea Ruxandrei. Așa că, ne-am bazat pe ea ca la finalul acestui material să înțelegem mult mai bine ce înseamnă să fii mamă de trei copii. În același timp ea este și o femeie de carieră, dar și care întoarce toate privirile pe stradă.

Vezi mai multe imagini în GALERIA FOTO!

Ruxandra Luca, fotografie de profil, zâmbitoare și relaxată la interviul CaTine.ro
Ruxandra Luca este mamă a trei copii, blogger și om de televiziune / CaTine.ro

Încă de la începutul interviului, Ruxandra ne-a asigurat că uneori este prea sinceră. Acest lucru ajunge să-i sperie pe cei din jur uneori. Extrem de emotivă atunci când vorbește despre micuții ei, ea spune că în primul rând, cea mai de preț meserie a ei este să fie mamă. Din dorința de a le oferi tot ce este mai bun copiilor ei, ea a ajuns să se documenteze din ce în ce mai mult. Așa a realizat că informațiile acumulate de ea le pot fi de folos și altora.

Reclamă

Cu ajutorul rețelelor de socializare, Ruxandra ajunge pe toate canalele de comunicare cu cele mai importante subiecte pentru părinți și nu numai. Eva, mezina Ruxandrei, Albert și Aris sunt forța, energia și determinare ei. Sunt mereu prezenți în gânduri, indiferent de locul în care se află.

Chiar și la interviu, Ruxandra și-a adus copiii cu ea

Tot ce înseamnă viața mea gravitează în jurul lor. Încerc în fiecare zi să profit de timpul pe care îl am cu ei. Deci chiar dacă ar fi ultima mea zi de viață, tot acest lucru l-aș face. I-aș strânge la piept, i-aș mirosi și i-aș iubi.

– Ruxandra Luca

Reclamă

Vezi în AntenaPLAY toate interviurile din seria CaTine.ro!

Sinceră și extrem de deschisă, Ruxandra Luca spune că deși oamenii o văd perfectă, sunt câteva lucruri pe care le-ar schimba la ea. De fiecare dată când își propune ceva, aceasta depune niște eforturi în direcția respectivă. Mereu muncitoare și pusă pe treabă, aceasta vorbește deschis și despre cum i se rupe inima atunci când nu poate să stea prea mult lângă micuții ei. Acestea sunt momentele în care are proiecte de terminat sau trebuie să meargă la anumite filmări.

Pentru că a adus pe lume trei copii, dar arată senzațional, Ruxandra este adesea întrebată de secretul pe care îl are în ceea ce privește silueta impecabilă. Aceasta mărturisește că are niște ani de sport în spate care au ajutat-o mereu, chiar dacă corpul ei s-a modificat cu fiecare sarcină dusă la termen. Un factor de care trebuie să ținem însă cont și pe care îl consideră principal este moștenirea genetică. Are de asemenea grijă să nu consume alimente bogate în calorii la ore nepotrivite, dar de obicei stresul sau rutina zilnică o ajută să-și păstreze forma fizică.

Ruxandra Luca, despre lecția iubirii necondiționate

Mulți se întreabă cum reușește să ducă la bun sfârșit toate lucrurile pe care le are de făcut. Ruxandra spune din nou că micuții ei sunt cei care o ajută să aibă parte de lecția iubirii necondiționate. Ei o ajută să se încarce cu energie pentru fiecare plan pe care vrea să-l ducă la bun sfârșit.

Timpul îi lipsește și acesta este primul lucru pe care l-ar cere dacă ar avea posibilitatea să caute într-un cufăr cu obiecte pierdute. Bucuria și fericirea vine de fapt din lucrurile simple, spune Ruxandra, iar acest lucru a ajuns să-l descopere în timp. Regretă că nu a profitat mai mult de timpul pe care îl avea la dispoziție când avea numai 20 de ani. Trăiește din plin clipa și vrea să se bucure cât mai mult de fiecare moment al zilei.

Detestă oamenii care judecă prea ușor. Nu suportă să audă jigniri din partea celor care nu cunosc niciun detaliu desprea ea sau viața ei.

Lucrurile care se spun sunt complet neadevărate și totuși mă dor. Mi-ar plăcea să ne gândim de două ori înainte să jignim pe cineva. Să nu mai scriem tot ce ne trece prin cap pe rețelele de socializare.

– Ruxandra Luca

Ruxandra Luca are mai multe principii de viață după care se ghidează. Cel mai important pentru ea este să fie empatică cu cei din jur. Să nu mai sufere atât de mult din nimicuri. Vedeta spune despre ea că este o mamă ambițioasă. Le încurajează pe cititoarele CaTine.ro să se bucure în fiecare zi de câteva ceva. Să vadă ce le-a adus împlinire și să fie recunoscătoare mereu.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Planeta mercur înconjurată de semnele zodiacale pentru a lustra că mercur iese din retrograd pe 25 aprilie 2024
Horoscop
Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie. Ce urmează pentru zodii
Universul va deschide o poartă către un nou început pentru nativii din zodiac. Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie și lucrurile se vor schimba. Planeta își reia cursul direct, ceea ce înseamnă că...
2
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
3
O femeie superbă, blondă, care poartă o rochie roșie și ilustrează una dintre acele zodii care se folosesc de gelozie în relații
Horoscop
Zodii care se folosesc de gelozie în relații. Nativii care transformă acest sentiment într-o armă
Astrologii spun că există anumite zodii care se folosesc de gelozie în relații. Acești nativi reușesc să transforme acest sentiment într-o armă. Multe trăsături de personalitate sunt influențate de zodia în care ne naștem,...
4
O femeie frumoasă care poartă o rochie albastră și stă pe un pat de flori pentru a ilustra una dintre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024
Horoscop
Zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Trei nativi care vor avea parte de reușite
Astrologii vorbesc despre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Acești nativi au parte de momente de neuitat. Jupiter, planeta norocului și a abundenței, este pregătit să-i sprijine pe nativi să-și...
5
Prieteni care râd și se distrează într-o zi însorită
Horoscop
Lună Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024. Cum te influențează, în funcție de zodie
Un eveniment astrologic de o intensitate uriașă va acapara toate zodiile. Luna Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024 vine să ne aducă tot timpul la extreme. Nativii se vor simți prinși într-o mare...
PARTENERI
×