Reclamă

Salma Hayek și-a expus o zonă a corpului pe care alte femei o acoperă cel mai des. Ce au admirat fanii la actrița în vârstă de 58 de ani

Salma Hayek și-a expus o zonă a corpului pe care alte femei o acoperă cel mai des. Așa cum se întâmplă de fiecare dată, actrița a fost admirată din cap până în picioare, dar nu bustul a fost cel care a atras atenția.

Andrada Marinică
Andrada Marinică
Publicat: 17 septembrie 2024, 13:02

Salma Hayek, în vârstă de 58 de ani, și-a arătat picioarele tonifiate într-o nouă postare pe Instagram. Vedeta a fost văzută stând pe balustrada unui iaht, decizie pe care fanii au considerat-o extrem de periculoasă deoarece ambarcațiunea era în mișcare.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Salma Hayek și-a expus o zonă a corpului pe care alte femei o acoperă

În imagini se vede cum actrița se lupta cu o briză puternică, în timp ce părul ei și pareo cu imprimeu floral pe îl purta peste costumul de baie erau în bătaia vântului.

În ciuda rafalelor intense, Salma a avut un mesaj pentru cei 28 de milioane de urmăritori ai ei.

„Nu înceta niciodată să simți binecuvântările din jurul tău, cum ar fi soarele, vântul, apa și focul din interior. #sundayvibes”, a descris ea postarea.

O privire atentă la degetele ei de la picioare a dezvăluit fanilor cât de greu îi era vedetei să se mențină pe suprafața iahtului.

Reclamă

Salma a purtat un costum de baie dintr-o singură piesă, vișiniu. Peste el, actrița și-a pus un pareo subțire, cu imprimeu floral pastelat.

Părul ei era lăsat liber pe spate, în bătaia vântului. Fanii au remarcat că actrița avea o expresie senină pe față. Imaginea a fost realizată la apusul superb de soare peste oceanul din spatele ei.

Reclamă

Salma a dezvăluit anterior că se menține în formă practicând yoga, face detoxifieri cu sucuri și plimbându-și numeroșii câini pe care îi are.

„Credeam că îmbătrânirea înseamnă că nu voi mai lucra. Lucrez. Credeam că îmbătrânirea înseamnă că nu mai ești îndrăgostit. Sunt îndrăgostită”, a declarat anul trecut Salma pentru Glamour.

„Nu simt că mi-am pierdut flexibilitatea, agilitatea sau puterea. Încă merg. Șocant. Sunt încă aici. Au încercat să scape de mine în mii de moduri, dar eu sunt încă aici.”

Salma Hayek sfidează vârsta și procesul de îmbătrânire

Tot atunci diva a adăugat că sfidează vârsta pe care o are și continuă să arate cu zeci de ani mai tânără deși nu folosește Botox sau fillere.

Vedeta a mai dezvăluit că nu folosește produse de înfrumusețare scumpe pentru a-și păstra aspectul impecabil al pielii. Cu toate acestea, ea folosește un produs derivat din scoarța unui copac.

„Folosesc un ingredient numit Tepezcohuite, care este folosit în Mexic pentru tratarea arsurilor, deoarece regenerează complet pielea”, a spus Hayek pentru Elle încă din 2015.

„Despre unele dintre ingrediente, când le-am dus la laboratoarele americane, mi-au spus că e intrigant cum de nimeni nu folosește asta. Acesta este motivul pentru care nu am Botox nici filler.”

Salma și soțul ei miliardar François-Henri Pinault, în vârstă de 62 de ani, au o relație din 2006 și s-au căsătorit la Paris în 2009.

François-Henri Pinault este fiul omului de afaceri miliardar francez Francois Pinault. Companie Kering pe care o dețin a cumpărat Gucci și Yves Saint Laurent în anii ’90. Compania sa mai deține Boucheron, Balenciaga și casa de modă britanică Alexander McQueen.

François-Henri a preluat de la tatăl său funcția de CEO al Kering în 2005. Acesta mai e și proprietarul Stade Rennais FC, o echipă de fotbal a Franței.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 16 septembrie – 22 septembrie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Schimbările astrale aduc modificări pentru toate zodiile. Horoscopul săptămânii 16 septembrie – 22 septembrie 2024 vine cu surprize în viața personală și profesională. Va avea loc Luna Plină și Eclipsa de Lună în zodia...
2
Porție de plăcintă cu prune pe un șervețel brodat și una pe o farfurie ținută în mâini
Rețete
Plăcintă cu prune și aluat fraged. Un desert simplu și ușor
Această plăcintă cu prune și aluat fraged este un desert clasic, simplu și delicios, perfect pentru sezonul prunelor. Acest tip de plăcintă combină dulceața și aroma prunelor coapte cu textura ușoară și crocantă a...
3
O femeie frumoasă care bea un pahar plin cu apă pentru a se hidrata
Sănătate
Câte pahare de apă sunt recomandate zilnic. Specialiștii au dezvăluit cantitatea necesară pentru a te hidrata
Află câte pahare de apă sunt recomandate zilnic. Pentru o bună funcționare a organismului este important să menții nivelul optim de hidratare. Corpul este alcătuit în proporție de peste 60% din apă. Așadar, apa...
4
O femeie care poartă o rochie albă și stă într-o pădure pentru a ilustra trăsăturile mai puțin cunoscute despre zodii
Horoscop
Trăsături mai puțin cunoscute despre fiecare semn zodiacal. Ce secrete pot ascunde nativii
Există unele trăsături mai puțin cunoscute despre fiecare semn zodiacal. Aceste secrete ale nativilor din zodiac sunt foarte bine păstrate. Astrologii dezvăluie detalii noi despre semnele care ne guvernează destinul. Cu toții cunoaștem „trăsăturile”...
5
Trei mereu copate puse pe o farfurie festivă
Timp liber
Ingredientul secret pentru cele mai bune mere coapte. Cum să prepari rapid desertul preferat al toamnei
Acesta este ingredientul secret pentru cele mai bune mere coapte. Desertul tradițional deschide perfect sezonul de toamnă. Te vei bucura de aromele dulci – acrișoare ale merelor. Descoperă mai departe rețeta simplă și rapidă....
PARTENERI
×