Reclamă

Scarlett Johansson a vorbit despre începuturile carierei sale: „M-au pregătit pentru a juca femei provocatoare”

Scarlett Johansson a vorbit despre începuturile carierei sale. Actrița a povestit despre momentele dificile prin care a trecut, dar și despre modul în care a fost pregătită pentru a interpreta ”femei provocatoare”. Actrița spune că a suferit mult din această cauză.

Publicat: 15 decembrie 2022, 6:00

Scarlett Johansson este una dintre cele mai îndrăgite actrițe de la Hollywood. Vedeta a muncit din greu pentru cariera de succes pe care o are în prezent. La 38 de ani a decis să fie mai sinceră ca niciodată cu admiratorii săi.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Scarlett Johansson a vorbit despre începuturile carierei sale

Scarlett Johansson este o femeie atractivă, dar și inteligentă. Cu toate acestea, vedeta spune că frumusețea i-a pus de multe ori piedici în ceea ce și-a propus să facă. Vedeta spune că managerii săi au pregătit-o pentru a interpreta rolurile unor femei frumoase și provocatoare.

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

Scarlett Johansson și Colin Jost, covorul roșu de la Premiile Oscar, februarie 2020, ea în rochie argintie, mulată, el în costum negru
Scarlett Johansson și Colin Jost au apărut împreună pe covorul roșu la cea de-a 92-a ediție a Premiilor Oscar / Getty Images

Acest lucru a făcut-o să se îndoiască de abilitățile și talentul său. Vedeta din Black Widow spune că întotdeauna s-a pus accentul pe frumusețe, lucru care a deranjat-o încă de la început.

Reclamă

”Fetele tinere sunt privite ca niște obiecte. Oamenii încearcă să le pună în anumite cutii, iar apoi să le folosească în funcție de filmul de care au nevoie. Pur și simplu te plasează pe o traiectorie pe care ei o decid. Ei decid modul în care va arăta viața ta.”

”Acum este puțin mai diferit. Femeile pot să-și aleagă cu mult mai multă ușurință drumul în cariera de actrițe. Însă atunci când ești tânăr, lucrurile stau complet diferit.”

Scarlett Johansson și-a început cariera de la o vârstă destul de fragedă. Aceasta a apărut pe marile ecrane încă din adolescență. Vedeta spune că și-a găsit singură feminitatea și a încercat mereu să-și pună latura feminină în evidență, relatează Page Six.

Reclamă

”Cred că traiectoria pe care am fost pusă de managerii mei a contribuit la felul în care m-am simțit. Am ajuns pe acest drum fără să vreau la acea vreme.

Ei m-au pregătit să fiu tipologia actriței irezistibile. M-am trezit apoi prinsă în acest cerc vicios. Pentru că ei m-au portretizat ca această femeie dorită de ceilalți.”

Ce spune Scarlett Johansson despre rolurile pe care le-a interpretat de-a lungul timpului

Scarlett Johansson a povestit publicului larg despre cariera sa. Vedeta internațională spune că întotdeauna și-a ales roluri în funcție de aspectul său fizic.

Managerii au fost cei care au sfătuit-o pe vedetă ce roluri să-și aleagă. Actrița spune că a realizat mult prea tîrziu acest lcuru, iar ulterior i-au fost propuse doar roluri care ilustrează femei provocatoare.

”Cred că mereu am fost privită ca această femeie atrăgătoare. Lucrul acesta mi-a adus în viață doar astfel de roluri. După ce ești inclusă într-un anumit tipar nu mai poți să ieși din el.”

”Cu greu am putut să schimb această traiectorie prestabilită. Aveam 17 ani când am filmat pentru Lost in Translation. Personajul meu și cel al lui Bill Murray aveau o relație foarte profundă. Am avut multe momente dificile.”

Vedeta este acum mama a doi copii și spune că este mult mai încrezătoare în forțele proprii. Faptul că a devenit mamă a ajutat-o să conștientizeze care sunt lucrurile cu adevărat importante pentru ea.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O zână cu aripi, care stă speriată la pământ
Horoscop
Zodii care preferă să trăiască singure. Nativii care se simt mai bine atunci când au intimitate
Există atât de multe lucruri care merită spuse despre viața personală atunci când locuiești singură. Pacea și liniștea, filmele preferate, ora de culcare târzie și faptul că nu trebuie să dai nimănui nicio explicație....
2
Bianca Censori și Kanye West într-o mașină privată
Divertisment
Bianca Censori a purtat o ținută transparentă și a fost la un pas de un accident vestimentar. Partenera lui Kanye West a avut o apariție îndrăzneață
Bianca Censori a purtat o ținută transparentă și a fost la un pas de un accident vestimentar. Partenera lui Kanye West a avut o apariție îndrăzneață pe străzile din Los Angeles. Imaginile cu diva...
3
O femeie îmbrăcată într-o rochie roșie, impunătoare
Horoscop
Cele mai norocoase zodii în funcție de luna în care s-au născut. Ei sunt fericiții zodiacului
Astrologii ne spun că data nașterii are un rol aparte în doza de noroc cu care ne neștem. Însă te-ai întrebat vreodată care dintre lunile anului poartă mai mult noroc? În acest articol, vei...
4
O femeie tânără cu ochelari de soare la ochi și un ruj portocaliu pe buze
Frumusețe
Nuanțele de ruj care te îmbătrânesc. De ce culori să te ferești, potrivit specialiștilor
Uneori este suficient să accentuezi buzele cu ruj pentru a te simți mai încrezătoare în sine. Această metodă va atrage o mulțime de priviri asupra ta, lucru care te va face să te simți...
5
Charles Spencer surprins într-o fotografie portret la Althorp House
Divertisment
Charles Spencer a vorbit despre starea de sănătate a lui Kate Middleton. Fratele Prințesei Diana spune că este îngrijorat
Charles Spencer a vorbit despre starea de sănătate a lui Kate Middleton. Fratele Prințesei Diana este îngrijorat pentru soția Prințului William. Charles a oferit mai multe informații într-un interviu recent. Charles Spencer a vorbit...
PARTENERI
×