Reclamă

Semne care dezvăluie că nu e bărbatul ideal pentru tine

Îți oferim câteva indicii care îți pot arăta dacă el este sau nu bărbatul ideal pentru tine.

Publicat: 9 martie 2021, 17:32

Dacă te concentrezi mai degrabă asupra defectelor, decât asupra calităților sale, atunci poți să îți iei gândul de la el.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Consolidarea unei relații cere timp și implicare din partea ambelor părți, însă e nevoie de doi pentru ca lucrurile să se așeze și să capete sens.

Nu e bărbatul ideal pentru tine: semne care dezvăluie asta

Dragoste cu sila nu se poate. Nu îți trebuie ani de zile să îți dai seama dacă ai întâlnit persoana potrivită.

Nu ai încredere în el

Dacă nu poți avea încredere în partenerul de viață, atunci nu te afli în relația potrivită. Neîncrederea dă naștere geloziei și nu îți dorești drame în viața ta. Sigur, gelozia este bună, însă în doze mici.

Reclamă

Nu ești atrasă de el

Deși sexul este catalogat drept subiect tabu, este relevant într-un procent foarte mare într-o relație. Intimitatea dintre voi poate să vă apropie mai mult sau să vă facă să deveniți doi străini.

Fără chimie în pat, monotonia va fi copleșitoare și te va aduce în punctul în care să te gândești dacă merită să continui relația sau nu, spun cei de la Closer.

Reclamă

Visezi tot timpul la libertate

Dacă îți este dor de vremea burlăciei, înseamnă că nu ești pregătită să îți iei toate angajamentele pe care le presupune o relație de cuplu.

Dacă nu te simți confortabil în compania omului de lângă tine, sunt șanse mari ca partenerul tău să nu fie ceea ce cauți.

Nu aveți o viziune comună

Tu vrei să te căsătorești și să ai copii, iar el nu? Te întrebi constant care sunt intențiile partenerului tău de viață? Atunci când ce îți dorești tu nu este și ceea ce vrea el, iar comunicarea pe subiecte delicate este defectuoasă, poate e mai bine să analizezi situația și să te decizi dacă relația voastră are sau nu un viitor.

Prietenii tăi nu îl plac

Deși ai tinde să spui că atâta timp cât ție îți place, părerea celorlalți nu contează, fii puțin atentă la ce spune grupul tău de prieteni.

Cu siguranță, prietenele tale cele mai bune nu vor să te vadă cu lacrimi în ochi sau tristă. Dacă ele simt nevoia să te atenționeze cu privire la bărbatul de lângă, atunci poate ar trebui să le acorzi puțină atenție și să ascuți și punctul lor de vedere.

Uneori, o părere venită din exterior este mult mai obiectivă și poate fi de folos.

Nu te apreciază

Dacă nu te simți apreciată în relația de cuplu, iar în urma discuțiilor cu partenerul tău, nu ați ajuns la un consens, poate că a venit momentul să iei o decizie și să te pui pe tine pe primul plan.

Este timpul să înveți să te iubești și să nu îți dai voie să te mulțumești cu puțin.

Nu poți fi tu însăți în jurul lui

Te critică tot timpul? Te comporți diferit în preajma lui ? Te prefaci că îți plac anumite lucruri pentru a evita conflictele? Dacă ai răpuns da la oricare dintre aceste întrebări, sau, mai rău, la toate, atunci nu este pentru tine. Vrei să fii cu cineva care te iubește așa cum ești – nu cu cineva care te face să subapreciezi sau îți provoacă teamă.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Planeta mercur înconjurată de semnele zodiacale pentru a lustra că mercur iese din retrograd pe 25 aprilie 2024
Horoscop
Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie. Ce urmează pentru zodii
Universul va deschide o poartă către un nou început pentru nativii din zodiac. Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie și lucrurile se vor schimba. Planeta își reia cursul direct, ceea ce înseamnă că...
2
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
3
O femeie superbă, blondă, care poartă o rochie roșie și ilustrează una dintre acele zodii care se folosesc de gelozie în relații
Horoscop
Zodii care se folosesc de gelozie în relații. Nativii care transformă acest sentiment într-o armă
Astrologii spun că există anumite zodii care se folosesc de gelozie în relații. Acești nativi reușesc să transforme acest sentiment într-o armă. Multe trăsături de personalitate sunt influențate de zodia în care ne naștem,...
4
O femeie frumoasă care poartă o rochie albastră și stă pe un pat de flori pentru a ilustra una dintre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024
Horoscop
Zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Trei nativi care vor avea parte de reușite
Astrologii vorbesc despre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Acești nativi au parte de momente de neuitat. Jupiter, planeta norocului și a abundenței, este pregătit să-i sprijine pe nativi să-și...
5
Prieteni care râd și se distrează într-o zi însorită
Horoscop
Lună Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024. Cum te influențează, în funcție de zodie
Un eveniment astrologic de o intensitate uriașă va acapara toate zodiile. Luna Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024 vine să ne aducă tot timpul la extreme. Nativii se vor simți prinși într-o mare...
PARTENERI
×