Reclamă

Semnificațiile spirituale ale fazelor lunii. Cum să folosești această energie în favoarea ta

Dacă nu știai care sunt semnificațiile spirituale ale fazelor lunii, acest articol îți va veni cu siguranță în ajutor. Există opt diferite etape prin care acest astru este nevoit să treacă de fiecare dată când își schimbă forma. Pentru cei mai puțin familiarizați cu un calendar lunar, trebuie cunoscut faptul că fiecare dintre aceste schimburi pot afecta nativii în diferite feluri.

Cristiana Coman
Cristiana Coman
Publicat: 2 noiembrie 2022, 9:42

Între cele mai importante faze ale lunii există schimbări adiționale ce au de asemenea o importanță majoră. Acest astru ne înconjoară viața și realitatea și ne facem să privim lucrurile de fiecare dată în alt fel. Odată ce înțelegem conceputul spiritual al lunii, depășim cunoașterile superficiale despre ceea ce poate acest astru să ofere fiecăruia dintre noi. Tot ceea ce ne dorim cu adevărat, emoțiile noastre, sunt conectate pentru a ne simți în siguranță. Atunci când fiecare semn zodiacal învață să lucreze cu fiecare ciclu al lunii, se poate ajunge astfel la o putere mai mare pe plan personal.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Semnificațiile spirituale ale fazelor lunii

Atunci când luna intră într-o nouă fază, avem șansa de fiecare dată să ne aliniem cu aceasta și să folosim beneficiile sale în detrimentul nostru.

Luna nu își schimbă de fapt forma. În schimb, poziția soarelui și a lunii face ca apariția luminii să dea o formă diferită astrului căutat în fiecare noapte de toată lumea, arată Yourtango.com.

În astrologie, semnificațiile spirituale ale fazelor lunii vin să ne schimbe total viața atunci când au loc. La aproximativ 30 de zile, luna își completează cercul complet, ceea ce înseamnă că la aproximativ 4 zile există o nouă fază al unii și la aproximativ 3 zile avem câte o lună nouă.

Există astfel 8 faze lunare diferite sau împărțite astfel în cele 12 semne zodiacale. De aceea există luna plină și luna nouă în fiecare dintre cicluri. Se regăsesc semne ale lunii și faze ale lunii diferite. Indicațiile pentru fiecare etapă pot fi găsite mai jos.

Reclamă

Luna nouă

Cea mai întunecată fază a lunii atunci când cerul pare că este vid la amiază. Partea mai luminoasă a celebrului astru este îndreptată spre soare, arată Astrology.com.

Luna nouă este întotdeauna, din punct de vedere astrologic, la fel ca și soarele. Este prima fază spirituală.

Reclamă

Luna crescătoare

Astrul apare de data aceasta mai argintiu. În această fază luna își arată doar o parte luminoasă către noi, pe pământ. Este a doua fază spirituală și una la fel de importantă.

Află totul despre luna plină în noiembrie 2022. Ce influență are asupra fiecărui semn zodiacal

Primul pătrar

În această fază luna este vizibilă pe jumătate în timp ce o altă jumătate este invizibilă ochiului uman. Este o fază secundară și de asemenea foarte importantă în acest proces spiritual.

Faza convexă

O mare parte din lună este acum vizibilă pe cer și poate fi văzută cu ochiul liber. Este ultima creștere înainte ca luna să fie complet luminată. Este o parte secundară a fazelor acestui astru.

Lună plină

Luna este în cea mai luminoasă fază a sa. Este faza primară a celui mai celebru astru. Este o etapă ce va lăsa urme vizibile în viața fiecărui nativ din zodiac.

Luna difuză

Luna începe să-și piardă din intensitate, fiind vizibilă doar o mică porțiune. Aceasta se va mișcora pe zi ce trece. Astrul va începe să crească pe măsură ce nopțile vor trece și ciclul se va repeta.

Ultimul pătrar

Câteodată fiind numit și ultimul pătrar, această fază are loc la miezul nopții și se finalizează undeva în jurul amiezii. Este o fază primară a circuitului lunar.

Luna calmă

Luna este de data aceasta invizibilă ochiului uman, doar cu o mică parte strălucitoare pe cer. Vedem o porțiune mai luminoasă și una mai întunecată. Astrologic vorbind, această etapă coincide cu ultimul semn zodiacal din horoscop.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
2
O femeie care își aplică ulei pe păr
Frumusețe
Cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului, recomandate de experții în frumusețe
Podoaba capilară este unul din atuurile frumuseții feminine. Deși nu există o rețetă magică, cercetările arată că cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului pot accelera procesul. În plus, extractele puternice din plante ajută...
3
Un bărbat care stă pe o canapea, cu telecomanda în mână, care cască
Horoscop
Zodii care pot fi parteneri leneși. Cum să abordezi situația în relația de cuplu
Te-ai săturat să-ți cicăliști constant partenerul să-și facă sarcinile din casă? Te trezești că faci toate sarcinile grele din relație? Dacă da, nu ești singura. Astrologii lămuresc și această situație. Există zodii care pot...
4
O femeie care privește cu zâmbetul pe buze la o vitamină
Sănătate
Deficitul de vitamine care te-ar putea face să pari mai în vârstă. La ce recomandă specialiștii să fii atentă
Te-ai simțit mai fragilă, irascibilă și fără energie în ultima perioadă? Ar fi bine să verifici dacă ai deficit de vitamine. Acesta poate provoca o serie de simptome, cum ar fi oboseală și iritabilitate....
5
O femeie îmbrăcată în rochie albă, cu aripi de înger
Horoscop
Zodii care regretă că s-au deschis prietenilor. Nativii care se pot confrunta cu momente tensionate
Cât de multă încredere poți avea în oamenii pe care îi consideri apropiați de sufletul tău? Ai mai jos lista cu zodii care regretă că s-au deschis prietenilor și care au șanse mari să...
PARTENERI
×