Reclamă

Semnificațiile spirituale ale fazelor lunii. Cum să folosești această energie în favoarea ta

Dacă nu știai care sunt semnificațiile spirituale ale fazelor lunii, acest articol îți va veni cu siguranță în ajutor. Există opt diferite etape prin care acest astru este nevoit să treacă de fiecare dată când își schimbă forma. Pentru cei mai puțin familiarizați cu un calendar lunar, trebuie cunoscut faptul că fiecare dintre aceste schimburi pot afecta nativii în diferite feluri.

Avatar photo
Cristiana Coman
Publicat: 2 noiembrie 2022, 9:42

Între cele mai importante faze ale lunii există schimbări adiționale ce au de asemenea o importanță majoră. Acest astru ne înconjoară viața și realitatea și ne facem să privim lucrurile de fiecare dată în alt fel. Odată ce înțelegem conceputul spiritual al lunii, depășim cunoașterile superficiale despre ceea ce poate acest astru să ofere fiecăruia dintre noi. Tot ceea ce ne dorim cu adevărat, emoțiile noastre, sunt conectate pentru a ne simți în siguranță. Atunci când fiecare semn zodiacal învață să lucreze cu fiecare ciclu al lunii, se poate ajunge astfel la o putere mai mare pe plan personal.

Semnificațiile spirituale ale fazelor lunii

Atunci când luna intră într-o nouă fază, avem șansa de fiecare dată să ne aliniem cu aceasta și să folosim beneficiile sale în detrimentul nostru.

Luna nu își schimbă de fapt forma. În schimb, poziția soarelui și a lunii face ca apariția luminii să dea o formă diferită astrului căutat în fiecare noapte de toată lumea, arată Yourtango.com.

În astrologie, semnificațiile spirituale ale fazelor lunii vin să ne schimbe total viața atunci când au loc. La aproximativ 30 de zile, luna își completează cercul complet, ceea ce înseamnă că la aproximativ 4 zile există o nouă fază al unii și la aproximativ 3 zile avem câte o lună nouă.

Există astfel 8 faze lunare diferite sau împărțite astfel în cele 12 semne zodiacale. De aceea există luna plină și luna nouă în fiecare dintre cicluri. Se regăsesc semne ale lunii și faze ale lunii diferite. Indicațiile pentru fiecare etapă pot fi găsite mai jos.

Reclamă

Luna nouă

Cea mai întunecată fază a lunii atunci când cerul pare că este vid la amiază. Partea mai luminoasă a celebrului astru este îndreptată spre soare, arată Astrology.com.

Luna nouă este întotdeauna, din punct de vedere astrologic, la fel ca și soarele. Este prima fază spirituală.

Reclamă

Luna crescătoare

Astrul apare de data aceasta mai argintiu. În această fază luna își arată doar o parte luminoasă către noi, pe pământ. Este a doua fază spirituală și una la fel de importantă.

Află totul despre luna plină în noiembrie 2022. Ce influență are asupra fiecărui semn zodiacal

Primul pătrar

În această fază luna este vizibilă pe jumătate în timp ce o altă jumătate este invizibilă ochiului uman. Este o fază secundară și de asemenea foarte importantă în acest proces spiritual.

Faza convexă

O mare parte din lună este acum vizibilă pe cer și poate fi văzută cu ochiul liber. Este ultima creștere înainte ca luna să fie complet luminată. Este o parte secundară a fazelor acestui astru.

Lună plină

Luna este în cea mai luminoasă fază a sa. Este faza primară a celui mai celebru astru. Este o etapă ce va lăsa urme vizibile în viața fiecărui nativ din zodiac.

Luna difuză

Luna începe să-și piardă din intensitate, fiind vizibilă doar o mică porțiune. Aceasta se va mișcora pe zi ce trece. Astrul va începe să crească pe măsură ce nopțile vor trece și ciclul se va repeta.

Ultimul pătrar

Câteodată fiind numit și ultimul pătrar, această fază are loc la miezul nopții și se finalizează undeva în jurul amiezii. Este o fază primară a circuitului lunar.

Luna calmă

Luna este de data aceasta invizibilă ochiului uman, doar cu o mică parte strălucitoare pe cer. Vedem o porțiune mai luminoasă și una mai întunecată. Astrologic vorbind, această etapă coincide cu ultimul semn zodiacal din horoscop.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O femeie frumoasă cu părul alb care ilustrează o coafură pentru doamnele care au peste 50 de ani
Frumusețe
Coafuri pentru femeile care au peste 50 de ani. Ce look recomandă specialiștii în frumusețe
Părul are nevoie de tot mai multă atenție pe măsură ce înaintezi în vârstă. Pentru ca acesta să nu se simtă neglijat, are nevoie de o reîmprospătare la câteva luni. Pe lângă tratamentele de...
2
Ciuperci pleurotus cu usturoi și mămăliguță în tigaie, pe un ștergar rustic
Rețete
Ciuperci pleurotus cu usturoi și mămăliguță. Rețetă simplă de post
Dacă nu ai idee ce să mai gătești pentru o masă de post simplă și delicioasă, încearcă rețeta de ciuperci pleurotus cu usturoi. Este un preparat, pe cât de simplu și rapid, pe atât...
3
Cele 12 semne zodiacale, dispuse în cercuri concentrice, cu un soare stilizat în interior, pe un fundal în nuanțe de mov și albastru.
Horoscop lunar
Horoscopul lunii decembrie 2022. Balanțele au nevoie de echilibru în viața lor. Descoperă ce îți rezervă astrele
Horoscopul lunii decembrie 2022 spune că Balanțele au nevoie de echilibru în viața or. Această lună vine cu multe transformări pentru nativii din zodiac. Ultima lună din an este presărată de momente frumoase. Cele...
4
O femeie pe tocuri, care merge pe stradă, elegantă și sexy
Timp liber
Ce spune despre tine felul în care mergi. Tipul de personalitate pe care îl ai
Mai ai impresia că doar felul în care te îmbraci sau felul în care vorbești sunt lucrurile după care te judecă oamenii? Specialiștii spun că a venit timpul să-ți schimbi credința. Conform studiilor bazate...
5
Fată frumoasă îmbrăcată într-o rochie de prințesă este în pădure lângă un cal
Horoscop
Personalitatea bărbatului Leu și femeia perfectă pentru acesta
Pentru ca personalitatea bărbatului Leu să fie înțeleasă pe deplin este important să se cunoască anumite aspecte ce se regăsesc în viața tuturor acestor nativi. Există câteva lucruri simple pe care cu toții le...
PARTENERI
×