Reclamă

Sfaturi necesare pentru o relație stabilă. Ce să faci pentru ca dragostea să dureze

Din păcate, abilitățile de relaționare și îngrijirea de sine nu sunt predate la școală. Cu toate acestea, acestea două pot avea cu siguranță un impact uriaș asupra fericirii și succesului cuiva în viață. Ai aici câteva sfaturi necesare pentru o relație stabilă.

Publicat: 10 octombrie 2022, 7:39

Iată cinci ingrediente necesare pentru tipul de relație care este atât romantică, cât și matură. Lista s-ar putea să te surprindă. De cele mai multe ori, sfaturile specialiștilor în materie de viață de cuplu sunt privite cu scepticism. Cu toate acestea, ele pot funcționa dacă sunt aplicate personalizat, în funcție de context.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Sfaturi necesare pentru o relație stabilă

Ai mai jos ingrediente cheie pentru construirea unei relații romantice care să te împlinească cu adevărat. În viața de zi cu zi, rutina poate afecta relația de cuplu. Din cauza anumitor situații punctuale, relația de cuplu se poate deteriora treptat. Află și tu cum să depășești obstacolele dintre tine și partenerul de cuplu, potrivit yourtango.com.

Ai aici semnele unei relații sănătoase de cuplu. Cum știi că ești cu adevărat fericită alături de partener.

Cunoaște-te pe tine

În acest proces numit viață, mulți dintre noi preferă să ascundă sentimentele, punctele forte, dorințele și obiectivele personale. Dacă sunt ascunse chiar și de noi, nu poți arăta adevărata ta față într-o relație.

Reclamă

Făcându-ți timp să te uiți în interior și să vizitezi colțurile ascunse ale sentimentelor, experiențelor și dorințelor, acest lucru te va ajuta să fii o persoană autentică și sinceră.

De cele mai multe ori suntem învățați să ne îngropăm sentimentele și să ne fie rușine de visurile noastre din dorința de a-i face fericiți pe ceilalți. Acest lucru nu funcționează într-o relație. Așa de des aud de la cupluri.

Dacă ajungi să te cunoști pe tine, știi exact de ce ai nevoie pentru a te menține pe propriul drum către succes și fericire și apoi poți comunica și partenerului.

Reclamă

Practicarea auto-îngrijirii

Mulți oameni sunt pur și simplu epuizați de viață, în ultima vreme. A fi cea mai bună versiune a ta într-o relație înseamnă că știi cum să faci tot ce este necesar pentru a rămâne sănătoasă la minte, la corp și spirit.

Când nu te simți bine sau ești prea stresată ori îți lipsește încrederea în tine, nu ai cum să fii un partener bun pentru nimeni. Cu toții știm pașii de urmat pentru o bună îngrijire de sine, dar e foarte important să le punem și în practică. Ca ființă umană, ai nevoie de somn, exerciții fizice, o dietă sănătoasă, timp în aer liber, aventură și distracție, învățare continuă și o credință în ceva mai mare decât tine.

Comunicarea într-o manieră pozitivă

Ca în orice relație, apar diferențe. Și de fapt, în relațiile cu cele mai mari diferențe, are loc creșterea și învățarea mai profundă pentru a relaționa unul cu celălalt. Așa că apreciază diferențele și încercați să vă înțelegeți unul pe altul și acele mici diferențe.

Dacă poți învăța să vorbești din inimă în loc să-ți pui partenerul în defensivă, depășirea diferențelor și învățarea să fii mai deschisă poate fi cu adevărat distractivă.

Pauzele sunt indicate

Când conflictul și neînțelegerea intră într-o relație, este adesea dificil să practici comunicarea pozitivă. În acele momente în care butoanele sunt apăsate și apare frustrarea sau furia, ia o pauză de la discuție.

În timpul acelei pauze, încearcă cu adevărat să-ți imaginezi ce încearcă partenerul tău să comunice. Apoi reveniți la comunicare cu scopul de a înțelege, accepta și iubi cealaltă persoană.

Apelați la o pauză, aduceți-vă din nou înapoi cu afirmații de genul „Mă simt foarte rău că se întâmplă asta și vreau să găsesc o modalitate mai bună de a te înțelege și a te sprijini”. Există atât de mult respect și dragoste în acest mod de a face față neînțelegerilor sau diferențelor.

Menține vie pasiunea

Pe măsură ce continui să crești în pasiunile individuale și în învățare, e de la sine înțeles că aduci entuziasm în relație. Această călătorie pe pământ este menită să învețe și să crească și nu să se retragă în confort.

Frica poate crea dorința de a te proteja sau de a confrunta direct provocările vieții. Singurele două temeri cu care ne naștem sunt frica de cădere și frica de zgomote puternice. Restul sunt temeri învățate. Partea bună despre fricile învățate este că poți dezvăța acele frici înfruntându-le atunci când se ivește ocazia.

Pe măsură ce ne confruntăm individual cu fricile, creăm aventură, distracție și stimulare în relație. Pasiunea crește ca răspuns la aceste comportamente. Gândește-te la energia pe care o aduci acasă în relație pe măsură ce continui să mergi înainte în viață și să îți urmezi visurile.

Cele mai bune relații necesită concentrare pe sine și onorare a adevăratului sine. Atunci când reușești să-i arăți partenerului totul despre tine, relația dintre voi va fi împlinită și fericită.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O tănără care stă singură pe un pod pentru a ilustra una dintre cele trei zodii care adoră să fie singure
Horoscop
Zodii care adoră să fie singure. Nativii care preferă o viață departe de ceilalți
Astrele dezvăluile mai multe amănunte despre acele zodii care adoră să fie singure. Acești nativi preferă o viață departe de ceilalți, iar de cele mai multe ori sunt secretoși și misterioși. Unele persoane preferă...
2
Harta zodiacului chinezesc pe un fundal maro
Horoscop
Zodiacul chinezesc pe ani. Tabelul care îți arată ce animal ești în horoscopul chinezesc în funcție de anul nașterii
În zodiacul chinezesc pe ani, fiecare animal are propriile sale trăsături. Semnificațiile și predicțiile se instalează în funcție de anul nașterii. Sunt 12 animale în acest zodiac și fiecare dintre acestea sunt asociate unui...
3
Un candy bar cu mai multe prăjituri pentru a ilustra ce desert ți se potrivește, în funcție de zodie
Horoscop
Ce desert ți se potrivește, în funcție de zodie. Nativii care adoră prăjiturile delicioase
Mesele sunt complete doar atunci când te-ai răsfățat și cu un mic desert. Astrologii spun că preferințele pentru prăjituri diferă de la un nativ la altul. Descoperă și tu ce desert ți se potrivește,...
4
Kate Middleton și Prințesa Kate la o fermă de alge
Divertisment
Prințesa Kate a purtat blugi skinny și pantofi sport. Ea și Prințul William au mers la stația de bărci de salvare St Davids RNLI din Pembrokeshire
Prințesa de Wales s-a alăturat Prințului William pentru o vizită la stația de bărci de salvare St Davids RNLI din Pembrokeshire. Prințesa Kate a purtat blugi skinny și pantofi sport, dar chiar și așa...
5
Kanye West, acoperit din cap până în picioare, în haine de culoare neagră
Divertisment
Bianca Censori continuă să depășească limitele în Italia. Prietenii sunt „extrem de îngrijorați” de situația celor doi soți
Bianca Censori continuă să depășească limitele în Italia. Prietenii sunt „extrem de îngrijorați” de situația celor doi soți. Au fost criticați pentru ieșirile lor în excursie, atât în ceea ce privește ținutele, dar și...
PARTENERI
×