Reclamă

Sfaturi necesare pentru o relație stabilă. Ce să faci pentru ca dragostea să dureze

Din păcate, abilitățile de relaționare și îngrijirea de sine nu sunt predate la școală. Cu toate acestea, acestea două pot avea cu siguranță un impact uriaș asupra fericirii și succesului cuiva în viață. Ai aici câteva sfaturi necesare pentru o relație stabilă.

Publicat: 10 octombrie 2022, 7:39

Iată cinci ingrediente necesare pentru tipul de relație care este atât romantică, cât și matură. Lista s-ar putea să te surprindă. De cele mai multe ori, sfaturile specialiștilor în materie de viață de cuplu sunt privite cu scepticism. Cu toate acestea, ele pot funcționa dacă sunt aplicate personalizat, în funcție de context.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Sfaturi necesare pentru o relație stabilă

Ai mai jos ingrediente cheie pentru construirea unei relații romantice care să te împlinească cu adevărat. În viața de zi cu zi, rutina poate afecta relația de cuplu. Din cauza anumitor situații punctuale, relația de cuplu se poate deteriora treptat. Află și tu cum să depășești obstacolele dintre tine și partenerul de cuplu, potrivit yourtango.com.

Ai aici semnele unei relații sănătoase de cuplu. Cum știi că ești cu adevărat fericită alături de partener.

Cunoaște-te pe tine

În acest proces numit viață, mulți dintre noi preferă să ascundă sentimentele, punctele forte, dorințele și obiectivele personale. Dacă sunt ascunse chiar și de noi, nu poți arăta adevărata ta față într-o relație.

Reclamă

Făcându-ți timp să te uiți în interior și să vizitezi colțurile ascunse ale sentimentelor, experiențelor și dorințelor, acest lucru te va ajuta să fii o persoană autentică și sinceră.

De cele mai multe ori suntem învățați să ne îngropăm sentimentele și să ne fie rușine de visurile noastre din dorința de a-i face fericiți pe ceilalți. Acest lucru nu funcționează într-o relație. Așa de des aud de la cupluri.

Dacă ajungi să te cunoști pe tine, știi exact de ce ai nevoie pentru a te menține pe propriul drum către succes și fericire și apoi poți comunica și partenerului.

Reclamă

Practicarea auto-îngrijirii

Mulți oameni sunt pur și simplu epuizați de viață, în ultima vreme. A fi cea mai bună versiune a ta într-o relație înseamnă că știi cum să faci tot ce este necesar pentru a rămâne sănătoasă la minte, la corp și spirit.

Când nu te simți bine sau ești prea stresată ori îți lipsește încrederea în tine, nu ai cum să fii un partener bun pentru nimeni. Cu toții știm pașii de urmat pentru o bună îngrijire de sine, dar e foarte important să le punem și în practică. Ca ființă umană, ai nevoie de somn, exerciții fizice, o dietă sănătoasă, timp în aer liber, aventură și distracție, învățare continuă și o credință în ceva mai mare decât tine.

Comunicarea într-o manieră pozitivă

Ca în orice relație, apar diferențe. Și de fapt, în relațiile cu cele mai mari diferențe, are loc creșterea și învățarea mai profundă pentru a relaționa unul cu celălalt. Așa că apreciază diferențele și încercați să vă înțelegeți unul pe altul și acele mici diferențe.

Dacă poți învăța să vorbești din inimă în loc să-ți pui partenerul în defensivă, depășirea diferențelor și învățarea să fii mai deschisă poate fi cu adevărat distractivă.

Pauzele sunt indicate

Când conflictul și neînțelegerea intră într-o relație, este adesea dificil să practici comunicarea pozitivă. În acele momente în care butoanele sunt apăsate și apare frustrarea sau furia, ia o pauză de la discuție.

În timpul acelei pauze, încearcă cu adevărat să-ți imaginezi ce încearcă partenerul tău să comunice. Apoi reveniți la comunicare cu scopul de a înțelege, accepta și iubi cealaltă persoană.

Apelați la o pauză, aduceți-vă din nou înapoi cu afirmații de genul „Mă simt foarte rău că se întâmplă asta și vreau să găsesc o modalitate mai bună de a te înțelege și a te sprijini”. Există atât de mult respect și dragoste în acest mod de a face față neînțelegerilor sau diferențelor.

Menține vie pasiunea

Pe măsură ce continui să crești în pasiunile individuale și în învățare, e de la sine înțeles că aduci entuziasm în relație. Această călătorie pe pământ este menită să învețe și să crească și nu să se retragă în confort.

Frica poate crea dorința de a te proteja sau de a confrunta direct provocările vieții. Singurele două temeri cu care ne naștem sunt frica de cădere și frica de zgomote puternice. Restul sunt temeri învățate. Partea bună despre fricile învățate este că poți dezvăța acele frici înfruntându-le atunci când se ivește ocazia.

Pe măsură ce ne confruntăm individual cu fricile, creăm aventură, distracție și stimulare în relație. Pasiunea crește ca răspuns la aceste comportamente. Gândește-te la energia pe care o aduci acasă în relație pe măsură ce continui să mergi înainte în viață și să îți urmezi visurile.

Cele mai bune relații necesită concentrare pe sine și onorare a adevăratului sine. Atunci când reușești să-i arăți partenerului totul despre tine, relația dintre voi va fi împlinită și fericită.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 15 aprilie – 21 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
În această perioadă, mulți dintre nativi se vor reîntoarce la credințele din trecut. Există o singură zodie care va descoperi că suferă de oboseală cronică, iar aceasta va trebui să ia o pauză prelungită....
2
O femeie frumoasă care poartă o rochie roz și simbolizează una dintre acele zodii energice
Horoscop
Cele mai energice zodii. Ei sunt nativii cu o forță interioară de invidiat
Te-ai întrebat vreodată care sunt cele mai energice zodii? Acești nativi au o forță interioară de invidiat. Reușesc să facă față tuturor provocărilor și aduc zâmbetul pe buzele oamenilor din viața lor. Ei sunt...
3
fată îmbrăcată în culori deschise pe un fundal bleu
Horoscop
Culoarea zodiei Gemeni. Nuanțele care îți poartă noroc dacă ești în această zodie
Fiecare nativ în parte are trăsături specifice, dar și lucruri care îi plac în mod deosebit și i se potrivesc mănușă. Află care este culoarea zodiei Gemeni și vezi cum poți să o porți...
4
Jennifer Lopez într-un crop top verde în timp ce își ascunde abdomenul cu ajutorul unei poșete
Divertisment
Abdomenul ei nu mai are niciun secret. Cum și-a pus timpul amprenta asupra corpului lui Jennifer Lopez
Abdomenul ei nu mai are niciun secret. Timpul pare că și-a pus amprenta asupra corpului lui Jennifer Lopez. Vedeta latino a făcut spectacol atunci când a apărut pe străzile din New York. Totul s-a...
5
O femeie frumoasă care poartă o rochie neagră și ține într-un cerc armonios mai multe frunze aurii
Horoscop
Zodii care iubesc liniștea. Ei sunt nativii care evită situațiile dramatice
Există unele zodii care iubesc liniștea și evită pe cât se poate situațiile dramatice. Acești nativi se feresc de persoanele care tind să fie vampiri energetici. Ei au nevoie de oameni sinceri în viața...
PARTENERI
×