Reclamă

Obiecte care aduc noroc în casă. Plus lista obiectelor care aduc ghinion

Fiecare persoană este în felul ei. Cu toate acestea, oamenii își doresc un pic de noroc în viața lor, chiar și atunci când viața le surâde. Întotdeauna se poate mai bine. Venim în ajutorul tău cu o listă cu obiecte care aduc noroc în casă, dar și câteva pe care nu trebuie să le ai în preajma spațiului personal pentru că aduc ghinionul.

Publicat: 4 octombrie 2022, 6:59

Specialiștii au alcătuit o listă cu obiecte care aduc noroc în casă și fie că ești superstițioasă sau nu, poți citi acest articol pentru a schimba un pic decorul casei în cazul în care aveai de gând să faci acest lucru.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Obiecte care aduc noroc în casă

Despre unele obiecte sigur știai, despre altele s-a mai scris, dar cu siguranță vei avea și surprize pe lista de mai jos. Află și tu ce obiecte aduc noroc în casă și poate îți poți influența destinul. Aceste elemente promit să umple casa cu fericire, sănătate și avere.

Ușa roșie

Dacă ușa ta din față este orientată spre sud, te afli în articolul potrivit. Conform feng shui-ului, vopsirea ușilor orientate spre sud trebuie să fie făcută în roșu sau portocaliu. Ușile orientate spre nord, în albastru sau negru, iar ușile orientate spre vest în gri sau alb. Ușile orientate spre est, în maro sau verde. Dacă ții cont de acest sfat, specialiștii promit prosperitate.

Așternuturi mor

Reclamă

Deși nu e vorba despre noroc în sensul tradițional, conform unor studii, a avea materiale moi în casa ta va promova un sentiment de calm și confort.

Elefanți

Aceste animale mari și blânde sunt privite ca înțelepte, loiale și statornice, ceea ce face parte din alegerea lor pe lista de simboluri ale norocului. Pune o mini figurină în casa ta pentru a-ți proteja familia.

Reclamă

Flori proaspete

Nu numai că florile proaspete vor aduce fericire în casa ta, dar oamenii care practică feng shui cred că vor aduce și noroc, atâta timp cât nu alegi un tip cu tulpini spinoase.

Tămâie

Sigur, aroma de tămâie emană o mireasă plăcută, ca o încântare, dar unii cred, de asemenea, că fumul te scapă de elementele negative din casa ta. Data viitoare când ai o zi proastă, arde puțină tămâie pentru a te înconjura de armonie și noroc.

Fructe

Ai auzit sigur că un măr pe zi va ține doctorul departe. Se pare că un bol cu citrice va atrage și bogăția. Păstrează aceste produse pe blatul din bucătărie pentru a aduce o energie pozitivă în casa ta.

Buburuze

Toată lumea devine puțin emoționată când vede aceste insecte frumoase, iar motivul este cât se poate de întemeiat! Unii oameni spun că gărgărițele aduc noroc, așa că poate e indicat să ai o buburuză figurină în casa ta.

Decor circular

Un alt sfat de aranjare din tehnica feng shui este să aranjezi mobilierul din camera de zi într-o formă circulară pentru a ajuta fluxul de energie în cameră.

Elemente de uz casnic ar putea aduce ghinion în casa ta

Ar putea ceva ce ai în casa ta să aducă ghinion, probleme în relație sau chiar energii negative? Specialiștii din întreaga lume avertizează să ții în afara casei obiecte cu ghinion, de la gândaci la păsări la culori cudate.

Un ceas spart

Atenție la acel ceas antic care nu funcționează. Dacă sună brusc, se spune că un eveniment tragic va avea loc! Păstrarea lucrurilor stricate în jur este, de asemenea un aspect negativ, un semn că locuința se află în dezordine care ar trebui lămurită.

Licuricii

S-ar putea să crezi că este drăguț când copiii tăi aduc acasă un borcan cu licurici, dar ai grijă! Potrivit superstițiilor victoriane, atunci când un licurici sau un fulger intră în casa ta, înseamnă că cineva își va pierde viața în curând.

Cactus

Chiar dacă este o plantă drăguță, la modă și poate arăta foarte bine în spațiul casei, conform principiilor feng-shui, țepii acestei plante aduc ghinion și provoacă discuții aprinse în familie.

Oglindă

De cele mai multe ori, se spune că oglinzile pot fura sufletul. Specialiștii spun însă că o oglindă care este orientată sper pat poate aduce probleme mari în relația de cuplu.

Găsești aici o listă cu metode de îndepărtare a energiei negative din casa ta.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O femeie frumoasă care poartă o rochie roz și simbolizează una dintre acele zodii energice
Horoscop
Cele mai energice zodii. Ei sunt nativii cu o forță interioară de invidiat
Te-ai întrebat vreodată care sunt cele mai energice zodii? Acești nativi au o forță interioară de invidiat. Reușesc să facă față tuturor provocărilor și aduc zâmbetul pe buzele oamenilor din viața lor. Ei sunt...
2
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 15 aprilie – 21 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
În această perioadă, mulți dintre nativi se vor reîntoarce la credințele din trecut. Există o singură zodie care va descoperi că suferă de oboseală cronică, iar aceasta va trebui să ia o pauză prelungită....
3
O femeie frumoasă care stă în pat și citește mesaje încercând să-și urmărească fostul partener
Horoscop
Zodii care își urmăresc fostul partener. Nativii care nu pot trece cu ușurință peste o despărțire
Există unele zodii care își urmăresc fostul partener. Acești nativi caută orice motiv pentru a vedea ce face persoana de care s-au despărțit. Ei trec mai greu peste momentul despărțirii și nu pot accepta...
4
O femeie frumoasă care poartă o rochie neagră și ține într-un cerc armonios mai multe frunze aurii
Horoscop
Zodii care iubesc liniștea. Ei sunt nativii care evită situațiile dramatice
Există unele zodii care iubesc liniștea și evită pe cât se poate situațiile dramatice. Acești nativi se feresc de persoanele care tind să fie vampiri energetici. Ei au nevoie de oameni sinceri în viața...
5
O femeie frumoasă care își aplică anticearcăn în timp ce se uită în oglindă
Frumusețe
Când se aplică anticearcănul. Ordinea corectă a produselor de machiaj
Dacă nu ești pasionată de beauty sau ești la început de drum, atunci poate fi copleșitor să începi să te machiezi singură. Cu atât de multă informație este greu să alegi pe cea care...
PARTENERI
×