Reclamă

Shawn Mendes a fost surprins la o sală de sport din Los Angeles. Cântărețul pare că a uitat-o complet pe fosta sa parteneră, Camila Cabello

Shawn Mendes a fost surprins la o sală de sport din Los Angeles. Cântărețul internațional a ales să-și petreacă timpul liber alături de unul dintre prietenii săi apropiați. Cei doi s-au antrenat împreună, iar ulterior au mers să-și ia o băutură răcoritoare. Artistul pare că face tot posibilul să treacă peste relația cu fosta sa parteneră, Camila Cabello.

Publicat: 13 noiembrie 2022, 6:33

Despărțirea de Camila Cabello l-a făcut pe Shawn să fie mult mai atent asupra stilului său de viață. Artistul se concentrează mult mai mult pe nevoile personale, iar acest lucru se observă cu fiecare apariție. În ultimele luni a trecut printr-o transformare fizică remarcabilă. Pare că efortul pe care îl depune în sala de forță începe să aibă rezultate.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Shawn Mendes a fost surprins la o sală de sport din Los Angeles

Shawn Mendes nu ezită să-și impresioneze fanii din întreaga lume. Cântărețul a fost pozat de această dată părăsind o sală de sport din Los Angeles. Acesta a ales să poarte o bluză mulată gri și o pereche de pantaloni. Artistul s-a aflat tot timpul în compania unui prieten.

Vezi mai multe imagini cu Shawn Mendes în Galeria Foto!

Shawn Mendes în timp ce părăsește o sală de sport din Los Angeles
Shawn Mendes nu ezită să-și impresioneze fanii din întreaga lume / Profimedia Images

Fanele s-au bucurat să-l vadă zâmbitor și într-o formă fizică atât de bună. Deși a trecut printr-o despărțire dureroasă, Shawn încearcă să-și vadă mai departe de viață. La doar o zi după ce a fost fotografiat părăsind sala de sport, paparazzi l-au surprins pe Mendes la bustul gol în timpul unei drumeții.

Reclamă

Cântărețul a lăsat la vedere o colecție impresionantă de tatuaje. Acesta nu s-a sfiit să-și expună fizicul pe care l-a lucrat intens la sală. În ciuda aparițiilor sale, Mendes nu dorește foarte multă atenție din partea celor din jur.

Acesta s-a concentrat pe cariera sa și a evitat să iasă la întâlniri la fel de des. Fosta sa parteneră, Camila Cabello, a ales o cu totul altă metodă de a-l uita pe Mendes.

Se zvonește că diva iubește din nou, iar noul partener o face mai fericită ca niciodată.

Reclamă

Cum trece Shawn Mendes peste despărțirea de Camila Cabello

Shawn Mendes este decis să acorde mai multă atenție vieții sale personale și profesionale. Cântărețul arată foarte bine în ultima vreme. Conform publicației TMZ, Mendes și-ar fi anulat turneul mondial. Deși se concentrează asupra carierei profesionale, Shwan este atent când vine vorba de sănătatea sa mintală. Actorul a considerat că are nevoie de o perioadă pentru a se aduna.

Shawn nu este singurul artist de talie mondială care și-a anulat turneul din cauza problemelor de sănătate. Justin Bieber, unul dintre prietenii apropiați ai lui Mendes, a fost nevoit să-și anuleze turneul mondial.

Bieber a încercat să revină pe scenă, dar problemele de sănătate l-au împiedicat. Justin și Shawn au o relație de prietenie foarte strânsă. Paparazzi i-au surprins pe cei doi artiști mergând împreună la biserică. Se pare că cei doi prieteni se susțin reciproc indiferent de ceea ce se întâmplă în viețile lor.

Prietenia cu Bieber l-a ajutat pe Mendes să se concentreze mai mult asupra sănătății sale mintale. Artistul își ține la curent admiratorii prin intermediul rețelelor sociale și încearcă să se deconecteze ori de câte ori simte nevoia unei pauze. 

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O femeie frumoasă care poartă o rochie roz și simbolizează una dintre acele zodii energice
Horoscop
Cele mai energice zodii. Ei sunt nativii cu o forță interioară de invidiat
Te-ai întrebat vreodată care sunt cele mai energice zodii? Acești nativi au o forță interioară de invidiat. Reușesc să facă față tuturor provocărilor și aduc zâmbetul pe buzele oamenilor din viața lor. Ei sunt...
2
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 15 aprilie – 21 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
În această perioadă, mulți dintre nativi se vor reîntoarce la credințele din trecut. Există o singură zodie care va descoperi că suferă de oboseală cronică, iar aceasta va trebui să ia o pauză prelungită....
3
O femeie frumoasă care stă în pat și citește mesaje încercând să-și urmărească fostul partener
Horoscop
Zodii care își urmăresc fostul partener. Nativii care nu pot trece cu ușurință peste o despărțire
Există unele zodii care își urmăresc fostul partener. Acești nativi caută orice motiv pentru a vedea ce face persoana de care s-au despărțit. Ei trec mai greu peste momentul despărțirii și nu pot accepta...
4
O femeie frumoasă care poartă o rochie neagră și ține într-un cerc armonios mai multe frunze aurii
Horoscop
Zodii care iubesc liniștea. Ei sunt nativii care evită situațiile dramatice
Există unele zodii care iubesc liniștea și evită pe cât se poate situațiile dramatice. Acești nativi se feresc de persoanele care tind să fie vampiri energetici. Ei au nevoie de oameni sinceri în viața...
5
O femeie frumoasă care își aplică anticearcăn în timp ce se uită în oglindă
Frumusețe
Când se aplică anticearcănul. Ordinea corectă a produselor de machiaj
Dacă nu ești pasionată de beauty sau ești la început de drum, atunci poate fi copleșitor să începi să te machiezi singură. Cu atât de multă informație este greu să alegi pe cea care...
PARTENERI
×