Reclamă

Soarele a intrat în Capricorn pe 21 decembrie 2022. Cum sunt influențate zodiile de acest aspect

Cum Soarele a intrat în Capricorn pe 21 decembrie 2022, zodiile cardinale tind să preia controlul asupra unor domenii din viață care sunt ușor instabile. Astăzi are loc de asemenea, solstițiul de iarnă. Apar modificări în comportamentul nativilor, iar acest lucru se va vedea imediat. Trebuie însă să ne păstrăm calmul, spun specialiștii.

Cristiana Coman
Cristiana Coman
Publicat: 22 decembrie 2022, 9:21

Vor exista multe momente neplanificate ce îi vor face pe nativi să se simtă nepregătiți. Cu toate acestea, sărbătorile de iarnă bat la ușă, iar acest lucru poate veni cu zâmbete și voie bună, departe de grijile cotidiene. Astrele vor fi întotdeauna acolo pentru a ne ajuta, chiar dacă nu vedem întotdeauna cu ochiul liber beneficiile lor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Soarele a intrat în Capricorn pe 21 decembrie 2022

În noapte de 21 decembrie are loc solstițiul de iarnă sau cum știm deja, cea mai lungă noapte a anului. Aici Soarele își adună puterile, iar zilele vor deveni din nou mai lungi. Speranța va reveni și ea în sufletele celor care au pierdut-o, iar căldura va reveni în viața tuturor la propriu.

Descoperă ce îți rezervă astrele în funcție de zodia în care te-ai născut.

Berbec: 21 martie – 19 aprilie

Soarele a intrat în Capricorn pe 21decembrie 2022 și îți afectează casa carierei, ceea ce înseamnă că aici pot exista mici modificări. Poate fi vorba despre o mărire de salariu sau chiar schimbarea locului de muncă. Investești mai mult timp în ceea ce contează și dorești să duci la bun sfârșit proiecte deja începute. Rezultatele nu vor întârzia să apară.

Reclamă

Taur: 20 aprilie – 20 mai

Datorită acestui eveniment astral vei deveni interesată de călătorii. Mai precis, vei dori să pui în aplicare planurile pe care ți le-ai creionat în minte de ceva vreme. Toate experiențele pe care le vei traversa acum te vor ajuta pe viitor. Tu știi cine ești, așa că trebuie doar să lași la iveală  situațiile dificile. Prietenii și familia te vor susține întotdeauna, iar principiile tale de viață vor deveni din ce în ce mai solide.

Gemeni: 21 mai – 21 iunie

Reclamă

Soarele a intrat în Capricorn pe 21 decembrie 2022, iar casa relațiilor va suferi modificări. Nativii Gemeni care sunt implicați deja în parteneriate, vor dori noi colaborări. Dacă vorbim pe plan personal, vor exista cereri în căsătorie. Este momentul să rupi anumite dezechilibre pentru a putea merge mai departe. Nu trebuie să existe o luptă forțată între tine și partenerul de viață. Se poate ajunge astfel la situații în care autoritatea va fi pusă pe masă în condiții neprielnice.

Rac: 22 iunie – 22 iulie

Prioritatea nativului Rac în această perioadă este modul în care se raportează la persoana iubită. Pentru cei care își doresc o relație, trebuie știut faptul că pretențiile nu ajută deloc în acest caz. S-ar putea să simți o mică distanță între tine și cel drag, asta dacă nu apelezi la comunicarea mai puțin emoțională. Calmul a fost întotdeauna punctul tău forte, așa că încearcă să profiți de beneficiile pe care le deții din partea astrelor.

Leu: 23 iulie – 22 august

Nativii Leu vor fi afectați în această perioadă în sectorul financiar. Mai precis, starea ta generală tinde să fie una bună, iar sfera profesională îți amplifică aceste sentimente. Provocarea ta este de a încerca să găsești o manieră prin care să împaci sentimentele pentru partenerul de viață și cele pentru meseria pe care ți-ai ales-o. Un echilibru între corp, minte și suflet este întotdeauna binevenită. Dezvolți un stil de viață sustenabil și îl poți menține astfel multă vreme.

Fecioară: 23 august – 22 septembrie

Soarele a intrat în Capricorn pe 21 decembrie 2022 iar pentru nativul Fecioară este afectată casa iubirii. Vei avea parte de momente frumoase alături de partener, iar sărbătorile vor ajuta la creearea de noi momente importante. Prioritatea ta în acest moment este relația cu cei dragi, dar și cu copiii. Pentru nativii singuri, este recomandat să se investească mai mult timp și energie pentru preocupările sufletului. Sărbătorile de iarnă vin cu o surpriză.

Balanță: 23 septembrie – 23 octombrie

Pentru nativul Balanță casa familiei va suferi modificări în această perioadă. Dacă simți că te-ai distanțat de cei dragi, acum este momentul să faci un pas în față și să le spui ceea ce simți cu adevărat, spune Yourtango.com. Este o perioadă bună pentru reamenajări interioare. Ar fi bine să creezi un proiect de familie în care să vă implicați cu toții, de la mic la mare. Poate deveni o sursă de energie.

Află totul despre zodia Balanță, de la trăsături și până la personalitate.

Scorpion: 24 octombrie – 21 noiembrie

Nativul Scorpion va aduce energie celor din jur și va reuși să rămână în centru atenției o bună perioadă de timp. Casa comunicării va ajuta la creearea impresiilor benefice și le va elimina pe cele negative. Întâlnirile de afaceri vor avea efectul scontat, iar intențiile de viitor sunt foarte importante în acest moment, arată Astrology.com. Este cazul să privești către ceea ce ai realizat până în prezent și să îți dai seama că munca depusă nu a rămas fără rezultat.

Săgetător: 22 noiembrie – 21 decembrie

Casa banilor este afectată în cazul nativului Săgetător, ceea ce înseamnă că sfârșitul de an vine la pachet cu oportunități financiare inedite. Este posibil să întâlnești un partener de afaceri care îți va oferi idei bine documentate. Oricare ar fi contextul, este bine să reflectezi asupra lucrurile care merg bine în prezent și să observi ce poți modifica pentru un viitor material sustenabil.

Capricorn: 22 decembrie – 19 ianuarie

Soarele tranzitează semnul nașterii tale, ceea ce înseamnă că vei avea foarte multe schimbări în viața ta. Este momentul să te gândești mai mult la propria persoană și să lași pe locul doi cerințele celor din jur. Sunt favorizate schimbările de look, ceea ce înseamnă că vei primi aprecieri din partea celor din jur. Oportunitățile pe plan financiar îți vor surâde în acest moment.

Vărsător: 20 ianuarie  – 18 februarie

Modificările astrale din prezent îți pot schimba starea de spirit. Dacă de obicei te găsești mai liniștită, de data aceasta vei avea parte de expansivitate. Încerci să lași faptele să vorbească de la sine și acționezi în virtutea instinctelor tale personale. Nu te lași influențată de vorbele celor din jur, iar această perioadă poate fi benefică pe plan personal. Oricare ar fi situație, reușești să dezvolți o conexiune cu sine pe care nu o credeai posibilă.

Pești: 19 februarie – 20 martie

Soarele își face loc în casa planurilor de viitor, ceea ce înseamnă că trebuie să te concentrezi asupra proiectelor în care ești deja implicată. Vei coordona anumite situații și te vei simți responsabilă pentru faptele colegilor tăi. S-ar putea să cunoști alte persoane care îți vor aduce lecții importante de viață.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O zână cu aripi, care stă speriată la pământ
Horoscop
Zodii care preferă să trăiască singure. Nativii care se simt mai bine atunci când au intimitate
Există atât de multe lucruri care merită spuse despre viața personală atunci când locuiești singură. Pacea și liniștea, filmele preferate, ora de culcare târzie și faptul că nu trebuie să dai nimănui nicio explicație....
2
Bianca Censori și Kanye West într-o mașină privată
Divertisment
Bianca Censori a purtat o ținută transparentă și a fost la un pas de un accident vestimentar. Partenera lui Kanye West a avut o apariție îndrăzneață
Bianca Censori a purtat o ținută transparentă și a fost la un pas de un accident vestimentar. Partenera lui Kanye West a avut o apariție îndrăzneață pe străzile din Los Angeles. Imaginile cu diva...
3
O femeie îmbrăcată într-o rochie roșie, impunătoare
Horoscop
Cele mai norocoase zodii în funcție de luna în care s-au născut. Ei sunt fericiții zodiacului
Astrologii ne spun că data nașterii are un rol aparte în doza de noroc cu care ne neștem. Însă te-ai întrebat vreodată care dintre lunile anului poartă mai mult noroc? În acest articol, vei...
4
O femeie tânără cu ochelari de soare la ochi și un ruj portocaliu pe buze
Frumusețe
Nuanțele de ruj care te îmbătrânesc. De ce culori să te ferești, potrivit specialiștilor
Uneori este suficient să accentuezi buzele cu ruj pentru a te simți mai încrezătoare în sine. Această metodă va atrage o mulțime de priviri asupra ta, lucru care te va face să te simți...
5
Charles Spencer surprins într-o fotografie portret la Althorp House
Divertisment
Charles Spencer a vorbit despre starea de sănătate a lui Kate Middleton. Fratele Prințesei Diana spune că este îngrijorat
Charles Spencer a vorbit despre starea de sănătate a lui Kate Middleton. Fratele Prințesei Diana este îngrijorat pentru soția Prințului William. Charles a oferit mai multe informații într-un interviu recent. Charles Spencer a vorbit...
PARTENERI
×