Reclamă

Soarele intră în zodia Pești pe 18 februarie 2023. Ce schimbări aduce pentru fiecare zodie

Soarele intră în zodia Pești pe 18 februarie 2023, ceea ce înseamnă aniversarea nativilor născuți sub acest semn zodiacal. Este un încep excelent pentru planuri de viitor în cazul zodiilor mutabile. Pentru nativii Gemeni vorbim de scopuri profesionale, pentru cei din Fecioară avem surprize pe plan sentimental, pentru Săgetători avem idei noi de ordin familiar, iar pentru Pești cuvinte nerostite în plan personal.

Cristiana Coman
Cristiana Coman
Publicat: 17 februarie 2023, 8:12

Astrul va traversa această zodie timp de o lună, ceea ce înseamnă că avem timp de introspecții și reconectări pe care le-am pierdut pe parcurs. Se pare că această perioadă vine cu emoții, sensibilități și vise. Avem oportunitatea de a ne vindeca mai repede de traumele care ne-au provocat în trecut.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Soarele intră în Pești pe 18 februarie 2023

Faptul că ieșim dintr-o zodie de aer și intrăm într-una de apă ne face să ne schimbăm vibrațiile, fiind mult mai atenți la ceea ce ne spune inima. Avem ocazia de a intra în tărâmul imaginației și de a visa lucrurile pe care până acum le credeam imposibile. Nu mai trebuie să luptăm împotriva curenților, asta pentru că ceea ce trebuie să se întâmple, se va întâmpla.

Berbec: 21 martie – 19 aprilie

Nativii Berbec apelează la ședințe de meditație în această perioadă. Faptul că îți dorești o cunoaștere mai profundă a sinelui, te face să-ți pui întrebări serioase legate de personalitatea ta. Ai ajuns să capeți mai multă maturitate, dat fiind experiențele prin care ai trecut.

Acum ai șansa de a-ți reevalua relația de cuplu și de a vedea dacă merită cu adevărat să depui eforturi. Nu va fi ușor să faci acești pași, dar va merita fiecare încercare.

Reclamă

Taur: 20 aprilie – 20 mai

Planurile tale de viitor sunt acum puse la grea încercare. Este cazul să vezi ce anume aduce un impact asupra ta și ce trebuie să schimbi în fiecare aspect al vieții. Este posibil să privești anumite situații dintr-un punct de vedere mult prea idealist.

Viziunile tale nu se pot pune în practică de fiecare dată, iar acest lucru te macină fără doar și poate. Este cazul să fii deschisă și la cerințele prietenilor, asta dacă îți mai dorești ajutorul lor pe viitor.

Reclamă

Gemeni: 21 mai – 21 iunie

Pentru nativii Gemenii, planurile profesionale au întâietate în această perioadă. Ai șansa de a ieși în fruntea tuturor și de a-ți expune ideile, fără rușine.

Domeniul în care activezi te poate ridica până la rangul pe care l-ai visat întotdeauna. Va fi dificil în anumite momente, dar ești gata să faci orice sacrificiu. Profită de ocazii și activează-ți puterea personală pentru a cunoaște oameni noi și a vedea ce anume îți dorești de la o relație.

Rac: 22 iunie – 22 iulie

În această perioadă, nativii Rac se gândesc foarte mult la călătorii, studii și idei de viață potrivite pentru viitor. Posibil să susții anumite examene, teste sau prezentări în săptămânile următoare. Acest lucru te macină puțin. Ai impresia întotdeauna că nu ai realizat tot ceea ce ți-ai propus.

Dacă privești puțin în trecut, vei vedea cât de mult ai progresat, de fapt. Vacanțele scurte te vor ajuta să relaxezi, asta dacă nu vrei să rămâi blocată în gânduri negative.

Leu: 23 iulie – 22 august

Nativii Leu au astăzi parte de surprize în casa banilor și a relațiilor de iubire. E posibil să primești o mărire de salariu, iar acest lucru nu poate decât să te bucure.

Ești mult prea legată de relația pe care ai format-o cu partenerul de cuplu, iar situația din prezent îți provoacă anxietate. Limitează-te la ceea ce îți dorești pentru tine, fără a privi în viitor. Soarele intră în zodia Pești pe 18 februarie 2023 și este important să direcționezi anumite discuții în sfera pe care ți-o dorești.

Fecioară: 23 august – 22 septembrie

Pentru nativii Fecioară vor urma câteva săptămâni de foc. Anumite parteneriate vor trebui încheiate, astfel viitorul tău se arată destul de incert.

Este o perioadă excelentă pentru cei aflați într-o relație de cuplu. De asemenea, relațiile cu colegii de muncă te aduc într-o stare nemaipomenită de surescitare, spune Yourtango.com. Poți să-ți destăinui lor fiecare supărare și ai surpriza să primești sfaturi pe care nu le-ai cerut. Profită în aceste clipe și realizează proiectele pe care le-ai amânat.

Balanță: 23 septembrie – 23 octombrie

Nativii Balanță au probleme în casa muncii și a sănătății. Având în vedere că ai tot amânat controalele de rutină, este posibil să întâmpini anumite situații pe care nu le doreai. Nivelul tău de energie este foarte scăzut și îți dai seama că ai nevoie urgentă de o vacanță.

Nimic nu îți mai trezește interesul. Ai șansa de a-ți schimba atitudinea, chiar dacă nu îți dorești acest lucru neapărat. Efectele se vor vedea fără doar și poate într-un timp foarte scurt.

Scorpion: 24 octombrie – 21 noiembrie

Pentru nativii Scorpion vorbim despre iubire și chiar întregirea familiei. În cazul celor căsătoriți, surprizele continuă. Poate fi vorba despre venirea pe lume a unui copil sau relocarea în casa visurilor. Săptămânile ce urmează aduce emoții constante, arată Astrology.com.

Dacă nu te afli deja într-o relație, luna iubirii îți aduce noi motive de flirt. Trebuie să arăți că ești puternică și sigură pe tine, chiar dacă în adâncul tău îți dorești doar să fii îmbrățișată și alintată. În acest fel, poți pune bazele unei afaceri de suflet.

Săgetător: 22 noiembrie – 21 decembrie

Nativii Săgetător știu că trebuie să schimbe în această perioadă foarte multe aspecte ale vieții. Relațiile de familie încep să se îmbunătățească, iar comunicarea devine mai eficientă. Rămâi în continuare sub lupa șefilor pe plan profesionale, iar acest lucru îți poate îngreuna munca de zi cu zu. Ai șansa de a ierta anumite situații și îți permiți să ștergi cu buretele ceea ce credeai că niciodată nu va dispărea din viața ta. Înveți anumite lecții importante.

Capricorn: 22 decembrie – 19 ianuarie

Casa comunicării este esențială pentru nativii Capricorn în această perioadă. Intuiția te ajută pe toate planurile, iar la locul de muncă te regăsești printre cele mai eficiente persoane. Este posibil să lași prea mult de la tine atunci când vine vorba de generozitate.

Vor exista situații în care va trebui să te impui fără doar și poate, dar și să faci o impresie bună în același timp. Nu este cazul să te gândești la pierderi, ci doar la ceea ce ai de învățat.

Află totul despre nativii Capricorn, de la trăsături și până la personalitate.

Vărsător: 20 ianuarie  – 18 februarie

Nativii Vărsător se agită în această perioadă și caută noi modalități de a-și suplimenta veniturile. Economiile încep să scadă, iar tu realizezi că ai profitat de acestea pentru cheltuieli inutile. Ești mai atentă în felul cum îți gestionezi banii și nu îți mai scapă nimic printre degete. În cazul în care vrei să pui anumite sume deoparte, fă-o fără a transmite această idee mai departe.

Pești: 19 februarie – 20 martie

Nativii Pești au șansa în această perioadă de a lucra pe plan personal. Acest lucru înseamnă că îți dai șansa de a te vedea pe sine și de a-ți mări încrederea în propria persoană. Cu ocazia zilei tale de naștere îți setezi noi obiective de viitor și încerci să le atingi cu pași mici la început. Vor exista proiecte pe care le vei duce la bun sfârșit și cu care te vei mândri.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Planeta mercur înconjurată de semnele zodiacale pentru a lustra că mercur iese din retrograd pe 25 aprilie 2024
Horoscop
Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie. Ce urmează pentru zodii
Universul va deschide o poartă către un nou început pentru nativii din zodiac. Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie și lucrurile se vor schimba. Planeta își reia cursul direct, ceea ce înseamnă că...
2
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
3
O femeie superbă, blondă, care poartă o rochie roșie și ilustrează una dintre acele zodii care se folosesc de gelozie în relații
Horoscop
Zodii care se folosesc de gelozie în relații. Nativii care transformă acest sentiment într-o armă
Astrologii spun că există anumite zodii care se folosesc de gelozie în relații. Acești nativi reușesc să transforme acest sentiment într-o armă. Multe trăsături de personalitate sunt influențate de zodia în care ne naștem,...
4
O femeie frumoasă care poartă o rochie albastră și stă pe un pat de flori pentru a ilustra una dintre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024
Horoscop
Zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Trei nativi care vor avea parte de reușite
Astrologii vorbesc despre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Acești nativi au parte de momente de neuitat. Jupiter, planeta norocului și a abundenței, este pregătit să-i sprijine pe nativi să-și...
5
Prieteni care râd și se distrează într-o zi însorită
Horoscop
Lună Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024. Cum te influențează, în funcție de zodie
Un eveniment astrologic de o intensitate uriașă va acapara toate zodiile. Luna Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024 vine să ne aducă tot timpul la extreme. Nativii se vor simți prinși într-o mare...
PARTENERI
×