Reclamă

Topul vampirilor energetici din zodiac. Cum să-i recunoști pentru a sta departe de ei

Dacă ar fi să alcătuim topul vampirilor energetici din zodiac, trebuie cunoscut faptul că Berbecii, Taurii, Racii, Fecioarele și Săgetătorii sunt aceia care lasă fără energie pe oricine s-ar apropia de ei. Cu toate că uneori nu vrem să credem că astfel de personae ne pot lăsa fără energie fără ca măcar să ne atingă, iată că acest lucru se întâmplă mai des decât am crede. Dacă te-ai simțit vreodată secat de putere sau viață atunci când ai interacționat cu cineva și nu cunoști adevăratul motiv, iată că aici intervine acea denumire de vampir emotional.

Cristiana Coman
Cristiana Coman
Publicat: 16 februarie 2023, 8:13

Nativii care se identifică ca fiind vampiri energetici nu știu că au această putere distructivă. Uneori se folosesc de ea fără a fi conștienți de aceasta. Până când ajung să realizeze, vor trece prin multe momente de cumpănă. De asemenea, tind să-i acuze pe cei din jur pentru neajunsurile lor. Eșecurile sunt puse pe seama destinului și niciodată nu au puncte de vedere valide și clare.

Topul vampirilor energetici din zodiac

Un vampir energetic se poate naște într-una dintre aceste zodii, însă pot exista și oscilații. Există oameni pe care îi dorești în preajma ta pentru că emană doar lumină, căldură și iubire, însă există și aceia care îți vor lua întotdeauna tot ce ai mai bun pentru a te lăsa fără vlagă. Inconștient sau nu, vei resimți dureri de cap și nervi, asta pentru că absob energia constant. Se spune că pentru a-și recăpăta energia, aceștia sunt nevoiți să o împrumute pe a celorlalți.

Berbec : 21 martie – 19 aprilie

În topul vampirilor energetici din zodiac se află și nativul Berbec. Acesta se transformă într-o cu totul altă persoană atunci când se enervează. Tinde să distrugă totul în jur, într-un mod violent. Nu este neapărat agresiv din punct de vedere fizic, însă mental reușește să te sperie. Cine stă în preajma lui în acele momente, va avea cu siguranță ghinion.

Taur: 20 aprilie – 20 mai

Reclamă

Pentru cei care s-au născut sub acest semn zodiacal, trebuie să știe faptul că la un moment dat se pot transforma în vampiri emoționali. Fără voia lor, îi vor îngreuna pe cei din jur cu eșecurile lor. Vor protesta de fiecare dată când lucrurile nu vor ieși așa cum își doresc ei. Caută constant aprecierea celor din jur și se simt inferiori cu fiecare ocazie, spune Yourtamgo.com. Vor ca toți să îi laude doar pe ei și se simt ignorați de fiecare dată când au o altă părere față de cea a prietenilor.

Rac: 22 iunie – 22 iulie

Cu toate că pare greu de crezut, nativii Rac pot deveni și ei vampiri energetici. Au impresia că li se cuvine totul și vor ca oamenii din jurul lor să li se închine. S-ar putea schimba într-o cu totul altă persoană dacă ar încerca să trăiască o vreme departe de lumea din jur, arată Astrology.com. Nu este un efort ușor de gestionat, dar este necesar având în vedere că personalitatea lui nu se va modifica altfel.

Reclamă

Află totul despre nativul Rac, de la trăsături și până la personalitate.

Fecioară: 23 august – 22 septembrie

Nativii Fecioară au schimbări bruște de dispoziție, însă revin la normal atunci când se află în preajma prietenilor. De cele mai multe ori, își dă seama de greșeli. Cu toate acestea, nu le recunoaște. Va da întotdeauna vina pe altcineva pentru eșecurile sale. Are încredere în forțele proprii și poate rosti cuvinte dure pentru a părea mult mai agresivă.

Săgetător: 22 noiembrie – 21 decembrie

Nativii Săgetător știu cum să se folosească de slăbiciunile altora. Profită de fiecare dată de necazurile celor din jur, folosindu-le împotriva lor. Interacționează cu prietenii și nu numai într-un mod destul de imprevizibil. Reușește să adopte o atitudine confuză, fiind mereu părtași la lucrurile negative care au loc în preajma lor.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O femeie îmbrăcată în haine sport care îți arată grăsimea de pe abdomen și are un centimetru după gât
Sănătate
6 sfaturi pentru a elimina grăsimea de pe abdomen, potrivit specialiștilor
Fii pregătită, blugii preferați sunt pe cale să se potriveasca mult mai bine pe corpul tău. Ai mai jos 6 sfaturi pentru a elimina grăsimea de pe abdomen, potrivit specialiștilor. Fiecare femeie este minunat...
2
O fotografie panoramă cu lacul Scropoasa, aflat la doar două ore de București
Timp liber
Ce să vizitezi în weekend lângă București. Locul care pare desprins din povești
Dacă te întrebi ce să vizitezi în weekend lângă București, atunci avem soluția perfectă pentru tine. La doar două ore de capitală se află un loc desprins parcă din povești. Este vorba despre un...
3
O femeie frumoasă care stă lângă un gard cu trandafiri și poartă tunsoarea bob italian
Frumusețe
Bob italian, tunsoarea îndrăgită de femei. Ce recomandări fac specialiștii în beauty
Tunsoarea bob italian a prins tot mai multă popularitate în ultimele luni. A devenit rapid îndrăgită de milioanele de femei din lumea întreagă. Specialiștii în beauty recomandă această tunsoare femeilor care își doresc o...
4
O linguriță cu unt, deasupra unei căni cu cafea
Sănătate
De ce mulți oameni pun unt în cafea dimineța
Untul și-a făcut loc și în ceștile de cafea datorită presupuselor sale beneficii de ardere a grăsimilor. Chiar dacă mulți consumatori de cafea consideră că acest lucru este netradițional, află de ce mulți oameni...
5
Kate Middleton în fața unui pupitru în timp ce ține un discurs la Londra
Divertisment
Kate Middleton a purtat o pereche de pantofi cu toc. Stilul Prințesei de Wales s-a schimbat în ultimii ani
Kate Middleton a purtat o pereche de pantofi cu toc. Stilul vestimentar al prințesei de Wales s-a schimbat complet în ultimii ani. Prințesa de Wales a dat dovadă de eleganță și rafinament în cadrul...
PARTENERI
×