Reclamă

Topul vampirilor energetici din zodiac. Cum să-i recunoști pentru a sta departe de ei

Dacă ar fi să alcătuim topul vampirilor energetici din zodiac, trebuie cunoscut faptul că Berbecii, Taurii, Racii, Fecioarele și Săgetătorii sunt aceia care lasă fără energie pe oricine s-ar apropia de ei. Cu toate că uneori nu vrem să credem că astfel de personae ne pot lăsa fără energie fără ca măcar să ne atingă, iată că acest lucru se întâmplă mai des decât am crede. Dacă te-ai simțit vreodată secat de putere sau viață atunci când ai interacționat cu cineva și nu cunoști adevăratul motiv, iată că aici intervine acea denumire de vampir emotional.

Cristiana Coman
Cristiana Coman
Publicat: 16 februarie 2023, 8:13

Nativii care se identifică ca fiind vampiri energetici nu știu că au această putere distructivă. Uneori se folosesc de ea fără a fi conștienți de aceasta. Până când ajung să realizeze, vor trece prin multe momente de cumpănă. De asemenea, tind să-i acuze pe cei din jur pentru neajunsurile lor. Eșecurile sunt puse pe seama destinului și niciodată nu au puncte de vedere valide și clare.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Topul vampirilor energetici din zodiac

Un vampir energetic se poate naște într-una dintre aceste zodii, însă pot exista și oscilații. Există oameni pe care îi dorești în preajma ta pentru că emană doar lumină, căldură și iubire, însă există și aceia care îți vor lua întotdeauna tot ce ai mai bun pentru a te lăsa fără vlagă. Inconștient sau nu, vei resimți dureri de cap și nervi, asta pentru că absob energia constant. Se spune că pentru a-și recăpăta energia, aceștia sunt nevoiți să o împrumute pe a celorlalți.

Berbec : 21 martie – 19 aprilie

În topul vampirilor energetici din zodiac se află și nativul Berbec. Acesta se transformă într-o cu totul altă persoană atunci când se enervează. Tinde să distrugă totul în jur, într-un mod violent. Nu este neapărat agresiv din punct de vedere fizic, însă mental reușește să te sperie. Cine stă în preajma lui în acele momente, va avea cu siguranță ghinion.

Taur: 20 aprilie – 20 mai

Reclamă

Pentru cei care s-au născut sub acest semn zodiacal, trebuie să știe faptul că la un moment dat se pot transforma în vampiri emoționali. Fără voia lor, îi vor îngreuna pe cei din jur cu eșecurile lor. Vor protesta de fiecare dată când lucrurile nu vor ieși așa cum își doresc ei. Caută constant aprecierea celor din jur și se simt inferiori cu fiecare ocazie, spune Yourtamgo.com. Vor ca toți să îi laude doar pe ei și se simt ignorați de fiecare dată când au o altă părere față de cea a prietenilor.

Rac: 22 iunie – 22 iulie

Cu toate că pare greu de crezut, nativii Rac pot deveni și ei vampiri energetici. Au impresia că li se cuvine totul și vor ca oamenii din jurul lor să li se închine. S-ar putea schimba într-o cu totul altă persoană dacă ar încerca să trăiască o vreme departe de lumea din jur, arată Astrology.com. Nu este un efort ușor de gestionat, dar este necesar având în vedere că personalitatea lui nu se va modifica altfel.

Reclamă

Află totul despre nativul Rac, de la trăsături și până la personalitate.

Fecioară: 23 august – 22 septembrie

Nativii Fecioară au schimbări bruște de dispoziție, însă revin la normal atunci când se află în preajma prietenilor. De cele mai multe ori, își dă seama de greșeli. Cu toate acestea, nu le recunoaște. Va da întotdeauna vina pe altcineva pentru eșecurile sale. Are încredere în forțele proprii și poate rosti cuvinte dure pentru a părea mult mai agresivă.

Săgetător: 22 noiembrie – 21 decembrie

Nativii Săgetător știu cum să se folosească de slăbiciunile altora. Profită de fiecare dată de necazurile celor din jur, folosindu-le împotriva lor. Interacționează cu prietenii și nu numai într-un mod destul de imprevizibil. Reușește să adopte o atitudine confuză, fiind mereu părtași la lucrurile negative care au loc în preajma lor.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
2
O femeie care își aplică ulei pe păr
Frumusețe
Cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului, recomandate de experții în frumusețe
Podoaba capilară este unul din atuurile frumuseții feminine. Deși nu există o rețetă magică, cercetările arată că cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului pot accelera procesul. În plus, extractele puternice din plante ajută...
3
Un bărbat care stă pe o canapea, cu telecomanda în mână, care cască
Horoscop
Zodii care pot fi parteneri leneși. Cum să abordezi situația în relația de cuplu
Te-ai săturat să-ți cicăliști constant partenerul să-și facă sarcinile din casă? Te trezești că faci toate sarcinile grele din relație? Dacă da, nu ești singura. Astrologii lămuresc și această situație. Există zodii care pot...
4
O femeie care privește cu zâmbetul pe buze la o vitamină
Sănătate
Deficitul de vitamine care te-ar putea face să pari mai în vârstă. La ce recomandă specialiștii să fii atentă
Te-ai simțit mai fragilă, irascibilă și fără energie în ultima perioadă? Ar fi bine să verifici dacă ai deficit de vitamine. Acesta poate provoca o serie de simptome, cum ar fi oboseală și iritabilitate....
5
O femeie îmbrăcată în rochie albă, cu aripi de înger
Horoscop
Zodii care regretă că s-au deschis prietenilor. Nativii care se pot confrunta cu momente tensionate
Cât de multă încredere poți avea în oamenii pe care îi consideri apropiați de sufletul tău? Ai mai jos lista cu zodii care regretă că s-au deschis prietenilor și care au șanse mari să...
PARTENERI
×