Reclamă

Spitalul în care Meghan Markle ar putea naște al doilea copil

Ducele și Ducesa de Sussex au anunțat pe 14 februarie, printr-o fotografie emoționantă, că așteaptă un al doilea copil. Cuplul locuiește în prezent în California, deci spitalul în care Meghan Markle ar putea naște cel de-al doilea copil va rupe lanțul tradiției regale de a alege un centru medical din Marea Britanie.

Publicat: 19 februarie 2021, 11:48

Meghan Markle și Prințul Harry așteaptă un al doilea copil. Cuplul a făcut publică informația pe 14 februarie cu o fotografie alb-negru și un mesaj transmis de purtătorul de cuvânt. „Putem confirma că Archie va fi un frate mai mare. Ducele și Ducesa de Sussex așteaptă bucuroși al doilea copil”, a spus purtătorul de cuvânt al cuplului.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Deși data nașterii nu este cunoscută, lucrurile vor fi diferite în cazul celui de-al doilea copil întrucât Ducii de Sussex locuiesc acum în California.

Spitalul în care Meghan Markle ar putea naște cel de-al doilea copil

Ducesa de Sussex are mai multe opțiuni în California. Hello Magazine a cercetat posibilitățile, inclusiv facilitățile pe care le pune la dispoziție fiecare spital.

Centrul medical Cedars-Sinai din Los Angeles

Meghan Markle ar putea alege să nască la Cedars-Sinai Medical Center din Los Angeles. Multe celebrități și-au adus copiii pe lume în această maternitate.

Reclamă

Kim Kardashian, Victoria Beckham, Britney Spears, Kate Hudson și Jessica Simpson se numără printre mămicile celebre care au născut la maternitatea de lux.

Centrul medical Cedars-Sinai din Los Angeles / Profimedia Images

Ducesa ar putea folosi intrările secrete ale spitalului, astfel încât să nu fie fotografiată sosind sau plecând. Noile mame primesc, de asemenea, pachete de bun venit, care includ scutece și o sticlă de vin în miniatură. Preparatele gourmet se află, de asemenea, în ofertă.

Reclamă

Pachetul de maternitate de lux costă mii de lire sterline pe noapte și include un apartament cu trei camere, precum și asistența unei doici.

The Birthplace, Santa Monica

BirthPlace de la Centrul Medical UCLA din Santa Monica oferă noilor părinți serviciul „Ora de Aur” pentru travaliu și naștere, precum și „Timp de cuibărire” post-natal pentru a-i ajuta pe părinții să se conecteze cu nou-născuții prin intermediul contactului fizic.

Spitalul pune la dispoziție apartamente de lux mari, cu meniuri VIP, și ședințe foto pentru nou-născuți.

Centrul Medical Ronald Reagan UCLA

Ronald Reagan este a doua locație a centrului BirthPlace și se află în Westwood, Los Angeles. Al doilea copil al Ducilor de Sussex nu este primul copil regal născut în SUA. Lady Frederick Windsor (Sophie Winkleman), care este căsătorită cu Lord Frederick Windsor, a născut primul copil, Maud, la Centrul Medical Ronald Reagan UCLA în 2013.

Centrul Natural Birth

Centrul Natural Nirth din Beverly Hills se descrie drept „un hotel luxos” și „elegant”, care oferă viitoarelor mame posibilitatea de „să nască așa cum a planificat natura, în modul și la momentul potrivit”.

Toate camerele de naștere sunt echipate cu căzi spațioase pentru nașteri în apă, iar îngrijirea holistică este, de asemenea, oferită, inclusiv consultații de homeopatie, reiki (n.r. o formă alternativă de medicină japoneză care presupune vindecarea emoțională și fizică prin intermediul energiei) și doici.

Spitalul Portland

Dacă Ducii de Sussex decid să se întoarcă în Marea Britanie, Portland este spitalul în care Meghan Markle ar putea naște cel de-al doilea copil

Archie, copilul lor cel mare, s-a născut aici în mai 2019. Mulți bebeluși regali s-au născut la spitalul de pe Great Portland Street, inclusiv Prințesa Eugenie și fiul ei, Jack Brooksbank, la începutul acestei luni.

Spitalul Portland / Profimedia Images

Sarah, Ducesa de York, a devenit prima femeie din Familia Regală care a născut într-un spital care nu face parte din Serviciul Național de Sănătate. Aici le-a adus pe lume pe Prințesele Beatrice și Eugenie în 1988, și, respectiv, 1990.

Pachetele de maternitate încep de la 6.760 de lire iar camerele de maternitate includ băi de lux și accesorii. Există, de asemenea, un serviciu gratuit de ceai pentru mame și un meniu de sezon extins.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O zână cu aripi, care stă speriată la pământ
Horoscop
Zodii care preferă să trăiască singure. Nativii care se simt mai bine atunci când au intimitate
Există atât de multe lucruri care merită spuse despre viața personală atunci când locuiești singură. Pacea și liniștea, filmele preferate, ora de culcare târzie și faptul că nu trebuie să dai nimănui nicio explicație....
2
Bianca Censori și Kanye West într-o mașină privată
Divertisment
Bianca Censori a purtat o ținută transparentă și a fost la un pas de un accident vestimentar. Partenera lui Kanye West a avut o apariție îndrăzneață
Bianca Censori a purtat o ținută transparentă și a fost la un pas de un accident vestimentar. Partenera lui Kanye West a avut o apariție îndrăzneață pe străzile din Los Angeles. Imaginile cu diva...
3
O femeie îmbrăcată într-o rochie roșie, impunătoare
Horoscop
Cele mai norocoase zodii în funcție de luna în care s-au născut. Ei sunt fericiții zodiacului
Astrologii ne spun că data nașterii are un rol aparte în doza de noroc cu care ne neștem. Însă te-ai întrebat vreodată care dintre lunile anului poartă mai mult noroc? În acest articol, vei...
4
O femeie tânără cu ochelari de soare la ochi și un ruj portocaliu pe buze
Frumusețe
Nuanțele de ruj care te îmbătrânesc. De ce culori să te ferești, potrivit specialiștilor
Uneori este suficient să accentuezi buzele cu ruj pentru a te simți mai încrezătoare în sine. Această metodă va atrage o mulțime de priviri asupra ta, lucru care te va face să te simți...
5
Charles Spencer surprins într-o fotografie portret la Althorp House
Divertisment
Charles Spencer a vorbit despre starea de sănătate a lui Kate Middleton. Fratele Prințesei Diana spune că este îngrijorat
Charles Spencer a vorbit despre starea de sănătate a lui Kate Middleton. Fratele Prințesei Diana este îngrijorat pentru soția Prințului William. Charles a oferit mai multe informații într-un interviu recent. Charles Spencer a vorbit...
PARTENERI
×