Susan Miller, astrologul vedetelor: predicții pentru anul 2021

Susan Miller, astrologul vedetelor, a făcut câteva predicții pentru anul 2021.

20 ianuarie 2021 la 13:33

Fondatoarea horoscopului zilnic Astrology Zone, printre fanii căreia se numără Emma Stone și Cameron Diaz, explică modul în care intrăm în Epoca Vărsătorului. Predicțiile lui Susan Miller pentru 2021 aduc vești bune. 

Având în vedere cât de tumultuos a fost 2020, nu este de mirare că ne uităm cu nerăbdare la stele pentru a afla ce ne rezervă viitorul în funcție de zodie.

Predicții pentru 2021: anul solidarității

Jupiter și Pluto vor fi la o distanță mai mare de opt grade după 12 ianuarie, spune Susan Miller. Se întâmplă, de asemenea, să fie o lună nouă în Vărsător, care ne influențează pe toți.

Există, de asemenea, o mare mutație pe 21 decembrie 2020. La fiecare 20 de ani, Jupiter se întâlnește cu Saturn.

Acest lucru este foarte important deoarece influențează artele, muzica și divertismentul, moda, valorile vremii. De fiecare dată când s-au întâlnit în ultimii 200 de ani, în afară de o excepție, s-au întâlnit într-un semn de Pământ – de data aceasta se vor întâlni în Vărsător, care este un semn de Aer, atrage atenția astrologul.

Din această cauză, ceea ce deții nu va fi important – acesta este Pământul. Aerul corespunde experiențelor. Vărsătorul este un simbolul umanitar, ceea ce înseamnă că vom vedea mai multă solidaritate în anul care vine.

O altă caracteristică importantă în 2021 este o dispută între Saturn și Uranus cu privire la ceea ce ar trebui să păstrăm în viața noastră și ce trebuie să se schimbe. Mediul înconjurător este un obiectiv foarte mare la care să ne gândim și este bine, deoarece Uranus poate inova și poate veni cu modalități de a salva planeta. Vor fi multe inovații, deoarece va fi înflorirea Epocii Vărsătorului, a declarat Miller pentru Vogue Arabia

Mercur Retrograd

Dacă te pregătești să aduci pe lume un copil, Mercur Retrograd este întotdeauna un moment bun pentru acest eveniment. Mercur este planeta intelectului și a obiectivității. În schimb, astrologul nu recomandă să semnezi contracte sau să cumperi electronice. De asemenea, nu ar trebui să îți schimbi locul de muncă sau să te căsătorești atunci când Mercur este retrograd. 

În 2021, pregătește-te pentru următoarele perioade în care Mercur va fi retrograd: 30 ianuarie – 20 februarie, 29 mai – 22 iunie, 27 septembre – 18 octombrie.

Când o planetă se află în faza retrogradă, este într-o stare de repaus sau de somn. Prin urmare, în timp ce Mercur se odihnește, activitățile pe care le guvernează rămân nesupravegheate, scrie Miller pe blogul ei, Astrology Zone.

Patru eclipse în 2021

O eclipsă poate aduce vești despre nașterea unui copil, o logodnă sau o căsătorie. Totodată, poți să te pregătești pentru o promovare sau un pas important în carieră.

O eclipsă poate crea oportunitatea de a vinde sau a cumpăra o casă, de a efectua o intervenție chirurgicală sau de a evolua într-o direcție bună din punct de vedere al sănătății.

Evenimente monumentale, întâlniri, despărțiri sau schimbări în carieră pot avea loc, de asemenea, în timpul unei eclipse. Sunt date pe care, de obicei, ni le amintim pentru multă vreme, ne spune astrologul. 

Anul 2021 va fi marcat de patru eclipse: două eclipse solare pe 10 iunie și 3 decembrie și două eclipse de lună pe 26 mai și 3 decembrie.

Recomandările CaTine.ro
1
O femeie care spală o tigaie încinsă la chiuvetă
Timp liber
De ce nu e recomandat să speli niciodată o tigaie încinsă cu apă rece
Ai observat cum, în timp, calitatea tigăii scade? Se deformează și începe să ardă jumătate din mâncare, iar cealaltă rămâne nefăcută. Poate ți s-a mai spus că nu e recomandat să speli niciodată o...
2
Kimberley Garner, apariție ravisantă pe covorul roșu la Cannes
Divertisment
Apariția sexy a lui Kimberley Garner la plajă. Cum s-a îmbrăcat modelul
Kimberley Garner a ales o destinație preferată de multe vedete pentru relaxare, plajele din Miami. Vedeta a ales un costum de baie care a atras toate privirile. Fotografii nu au putut trece cu vederea...
3
Paris Jackson pe covorul roșu îmbrăcată cu o rochie portocalie și o coroniță pe frunte
CaTine
Viața marcată de suferință a lui Paris Jackson
Moartea tatălui ei, Michael Jackson, a fost pentru Paris Jackson începutul unei perioade foarte lungi de suferință și autovătămare. Are doar 22 de ani, dar a trecut prin încercări prea dure pentru un adolescent....
4
icon
Statuete Oscar
Divertisment
Oscar 2021, lista scurtă a nominalizărilor: „Colectiv”, printre titlurile eligibile
Academia Americană de Artă și Științe Cinematografice a anunțat lista scurtă a nominalizarilor la Oscar 2021 pentru nouă categorii, inclusiv documentar și film internațional. „Colectiv”, regizat de Alexander Nanau, a fost inclus la categoriile...
5
Meghan Markle, fotografiată altături de fiul său Archie și Prințul Harry, este însărcinată pentru a doua oară.
Divertisment
Meghan Markle este din nou însărcinată. Ducesa de Sussex și Prințul Harry așteaptă al doilea copil
Meghan Markle este din nou însărcinată. Anunțul a fost făcut de purtătorul de cuvânt al cuplului pentru agenția britanică de știri Press Association, duminică, 14 februarie. Ducesa de Sussex și Prințul Harry așteaptă al...
PARTENERI
×