Reclamă

Susan Miller, astrologul vedetelor: predicții pentru anul 2021

Susan Miller, astrologul vedetelor, a făcut câteva predicții pentru anul 2021.

Publicat: 20 ianuarie 2021, 13:33 / Actualizat: 8 mai 2023, 18:22

Fondatoarea horoscopului zilnic Astrology Zone, printre fanii căreia se numără Emma Stone și Cameron Diaz, explică modul în care intrăm în Epoca Vărsătorului. Predicțiile lui Susan Miller pentru 2021 aduc vești bune. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Având în vedere cât de tumultuos a fost 2020, nu este de mirare că ne uităm cu nerăbdare la stele pentru a afla ce ne rezervă viitorul în funcție de zodie.

Predicții pentru 2021: anul solidarității

Jupiter și Pluto vor fi la o distanță mai mare de opt grade după 12 ianuarie, spune Susan Miller. Se întâmplă, de asemenea, să fie o lună nouă în Vărsător, care ne influențează pe toți.

Reclamă

Există, de asemenea, o mare mutație pe 21 decembrie 2020. La fiecare 20 de ani, Jupiter se întâlnește cu Saturn.

Acest lucru este foarte important deoarece influențează artele, muzica și divertismentul, moda, valorile vremii. De fiecare dată când s-au întâlnit în ultimii 200 de ani, în afară de o excepție, s-au întâlnit într-un semn de Pământ – de data aceasta se vor întâlni în Vărsător, care este un semn de Aer, atrage atenția astrologul.

Din această cauză, ceea ce deții nu va fi important – acesta este Pământul. Aerul corespunde experiențelor. Vărsătorul este un simbolul umanitar, ceea ce înseamnă că vom vedea mai multă solidaritate în anul care vine.

O altă caracteristică importantă în 2021 este o dispută între Saturn și Uranus cu privire la ceea ce ar trebui să păstrăm în viața noastră și ce trebuie să se schimbe. Mediul înconjurător este un obiectiv foarte mare la care să ne gândim și este bine, deoarece Uranus poate inova și poate veni cu modalități de a salva planeta. Vor fi multe inovații, deoarece va fi înflorirea Epocii Vărsătorului, a declarat Miller pentru Vogue Arabia

Reclamă

Mercur Retrograd

Dacă te pregătești să aduci pe lume un copil, Mercur Retrograd este întotdeauna un moment bun pentru acest eveniment. Mercur este planeta intelectului și a obiectivității. În schimb, astrologul nu recomandă să semnezi contracte sau să cumperi electronice. De asemenea, nu ar trebui să îți schimbi locul de muncă sau să te căsătorești atunci când Mercur este retrograd. 

În 2021, pregătește-te pentru următoarele perioade în care Mercur va fi retrograd: 30 ianuarie – 20 februarie, 29 mai – 22 iunie, 27 septembre – 18 octombrie.

Când o planetă se află în faza retrogradă, este într-o stare de repaus sau de somn. Prin urmare, în timp ce Mercur se odihnește, activitățile pe care le guvernează rămân nesupravegheate, scrie Miller pe blogul ei, Astrology Zone.

Patru eclipse în 2021

O eclipsă poate aduce vești despre nașterea unui copil, o logodnă sau o căsătorie. Totodată, poți să te pregătești pentru o promovare sau un pas important în carieră.

O eclipsă poate crea oportunitatea de a vinde sau a cumpăra o casă, de a efectua o intervenție chirurgicală sau de a evolua într-o direcție bună din punct de vedere al sănătății.

Evenimente monumentale, întâlniri, despărțiri sau schimbări în carieră pot avea loc, de asemenea, în timpul unei eclipse. Sunt date pe care, de obicei, ni le amintim pentru multă vreme, ne spune astrologul. 

Anul 2021 va fi marcat de patru eclipse: două eclipse solare pe 10 iunie și 3 decembrie și două eclipse de lună pe 26 mai și 3 decembrie.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
2
O femeie care își aplică ulei pe păr
Frumusețe
Cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului, recomandate de experții în frumusețe
Podoaba capilară este unul din atuurile frumuseții feminine. Deși nu există o rețetă magică, cercetările arată că cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului pot accelera procesul. În plus, extractele puternice din plante ajută...
3
Un bărbat care stă pe o canapea, cu telecomanda în mână, care cască
Horoscop
Zodii care pot fi parteneri leneși. Cum să abordezi situația în relația de cuplu
Te-ai săturat să-ți cicăliști constant partenerul să-și facă sarcinile din casă? Te trezești că faci toate sarcinile grele din relație? Dacă da, nu ești singura. Astrologii lămuresc și această situație. Există zodii care pot...
4
O femeie care privește cu zâmbetul pe buze la o vitamină
Sănătate
Deficitul de vitamine care te-ar putea face să pari mai în vârstă. La ce recomandă specialiștii să fii atentă
Te-ai simțit mai fragilă, irascibilă și fără energie în ultima perioadă? Ar fi bine să verifici dacă ai deficit de vitamine. Acesta poate provoca o serie de simptome, cum ar fi oboseală și iritabilitate....
5
O femeie îmbrăcată în rochie albă, cu aripi de înger
Horoscop
Zodii care regretă că s-au deschis prietenilor. Nativii care se pot confrunta cu momente tensionate
Cât de multă încredere poți avea în oamenii pe care îi consideri apropiați de sufletul tău? Ai mai jos lista cu zodii care regretă că s-au deschis prietenilor și care au șanse mari să...
PARTENERI
×