Reclamă

Susan Miller, astrologul vedetelor: predicții pentru anul 2021

Susan Miller, astrologul vedetelor, a făcut câteva predicții pentru anul 2021.

Publicat: 20 ianuarie 2021, 13:33 / Actualizat: 11 februarie 2021, 19:19

Fondatoarea horoscopului zilnic Astrology Zone, printre fanii căreia se numără Emma Stone și Cameron Diaz, explică modul în care intrăm în Epoca Vărsătorului. Predicțiile lui Susan Miller pentru 2021 aduc vești bune. 

Având în vedere cât de tumultuos a fost 2020, nu este de mirare că ne uităm cu nerăbdare la stele pentru a afla ce ne rezervă viitorul în funcție de zodie.

Predicții pentru 2021: anul solidarității

Jupiter și Pluto vor fi la o distanță mai mare de opt grade după 12 ianuarie, spune Susan Miller. Se întâmplă, de asemenea, să fie o lună nouă în Vărsător, care ne influențează pe toți.

Reclamă

Există, de asemenea, o mare mutație pe 21 decembrie 2020. La fiecare 20 de ani, Jupiter se întâlnește cu Saturn.

Acest lucru este foarte important deoarece influențează artele, muzica și divertismentul, moda, valorile vremii. De fiecare dată când s-au întâlnit în ultimii 200 de ani, în afară de o excepție, s-au întâlnit într-un semn de Pământ – de data aceasta se vor întâlni în Vărsător, care este un semn de Aer, atrage atenția astrologul.

Din această cauză, ceea ce deții nu va fi important – acesta este Pământul. Aerul corespunde experiențelor. Vărsătorul este un simbolul umanitar, ceea ce înseamnă că vom vedea mai multă solidaritate în anul care vine.

O altă caracteristică importantă în 2021 este o dispută între Saturn și Uranus cu privire la ceea ce ar trebui să păstrăm în viața noastră și ce trebuie să se schimbe. Mediul înconjurător este un obiectiv foarte mare la care să ne gândim și este bine, deoarece Uranus poate inova și poate veni cu modalități de a salva planeta. Vor fi multe inovații, deoarece va fi înflorirea Epocii Vărsătorului, a declarat Miller pentru Vogue Arabia

Reclamă

Mercur Retrograd

Dacă te pregătești să aduci pe lume un copil, Mercur Retrograd este întotdeauna un moment bun pentru acest eveniment. Mercur este planeta intelectului și a obiectivității. În schimb, astrologul nu recomandă să semnezi contracte sau să cumperi electronice. De asemenea, nu ar trebui să îți schimbi locul de muncă sau să te căsătorești atunci când Mercur este retrograd. 

În 2021, pregătește-te pentru următoarele perioade în care Mercur va fi retrograd: 30 ianuarie – 20 februarie, 29 mai – 22 iunie, 27 septembre – 18 octombrie.

Când o planetă se află în faza retrogradă, este într-o stare de repaus sau de somn. Prin urmare, în timp ce Mercur se odihnește, activitățile pe care le guvernează rămân nesupravegheate, scrie Miller pe blogul ei, Astrology Zone.

Patru eclipse în 2021

O eclipsă poate aduce vești despre nașterea unui copil, o logodnă sau o căsătorie. Totodată, poți să te pregătești pentru o promovare sau un pas important în carieră.

O eclipsă poate crea oportunitatea de a vinde sau a cumpăra o casă, de a efectua o intervenție chirurgicală sau de a evolua într-o direcție bună din punct de vedere al sănătății.

Evenimente monumentale, întâlniri, despărțiri sau schimbări în carieră pot avea loc, de asemenea, în timpul unei eclipse. Sunt date pe care, de obicei, ni le amintim pentru multă vreme, ne spune astrologul. 

Anul 2021 va fi marcat de patru eclipse: două eclipse solare pe 10 iunie și 3 decembrie și două eclipse de lună pe 26 mai și 3 decembrie.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O femeie frumoasă care se măsoară cu un centimetru în talie
Sănătate
Obiceiul care te poate ajuta să pierzi în greutate. Ce spun cele mai recente studii ale specialiștilor
În sezonul cald multe persoane s-au preocupat să obțină silueta perfectă. Vara este aproape pe sfârșite, însă nu este prea târziu pentru a-ți atinge obiectivele când vine vorba de fizicul tău. Specialiștii au descoperit...
2
Scarlett Johansson la premiera filmului Sing 2
Divertisment
Scarlett Johansson a purtat un costum de baie roșu. Actrița se află în vacanță cu soțul său, Colin Jost
Scarlett Johansson a purtat un costum de baie roșu. Actrița și-a expus silueta într-o vacanță de vis pe care a petrecut-o alături de soțul său, Colin Jost. Cei doi îndrăgostiți se bucură de timpul...
3
Fată frumoasă cu părul roșcat și lung se află într-o pădure în anotimpul toamna
Horoscop
Ce spune zodia despre starea ta de sănătate. Află ce îți rezervă astrele
Dacă vrei să știi ce spune zodia despre starea ta de sănătate, trebuie să cunoști detalii despre astrologia medicală. Numită și iatromatematică, aceasta ghidează nativii către găsirea unor răspunsuri clare și concise. Este vorba...
4
Meghan Markle ]n timpul unui interviu pe care l-a oferit c\nd a ]mplinit v\rsta de 40 de ani
Divertisment
Preparatul preferat al lui Meghan Markle. Cum arată masa ideală pentru Ducesa de Sussex
Familia Regală Britanică s-a aflat tot timpul în atenția presei internaționale. De data aceasta s-a aflat care este preparatul preferat al lui Meghan Markle. Se pare că Ducesa de Sussex are un regim alimentar...
5
Ashton Kutcher într-un costum gri suferă de o boală autoimună rară
Știri
Ashton Kutcher suferă de o boală autoimună rară: „Sunt norocos că sunt în viață”
Ashton Kutcher suferă de o boală autoimună rară. Actorul a declarat recent că se simte bine și că este foarte norocos că a scăpat cu viață. Boala de care suferă l-a lăsat incapabil să...
PARTENERI
×